Mysigt med advent...

Vilken otroligt mysig morgon vi hade hela familjen! Amanda vaknade vid 6, men jag gav henne en halv flaska välling så somnade hon om till kl halv 9!! Till och med Alexander vaknade innan henne, så vi låg och myste i soffan och kollade på barnprogram. Kl 9 kom resten av familjen upp så vi bestämde att barnen kan vara hemma idag med eftersom det ändå är dåligt väder idag. Men imorgon ska dom dit igen. Det var ju fortfarande relativt mörkt ute när vi åt frukost så vi tände det första ljuset och släckte ner lampan. Supermysigt var det!

Igår kollade jag dom tre sista avsnitten av "True blood" Men det kommer ju igen det var den andra säsongen som var slut bara. Jag bara älskar Steven (Bill) och Alexander (Eric) shit vad läckra!



They are mine!!!!!

Hej allihop!

Ni behöver inte vara oroliga över senaste inlägget, jag var så trött på alla idioter. Tänker inte nämna några namn men jag tycker det är beklagligt.. Tack för att ni bryr er iallafall <3

Jag var aldrig på Charlottes fest men är glad för det eftersom det tydligen blev bråk och människor som va superfulla så då kan de kvitta för min del. Jag hade det faktiskt jättemysigt hemma med sambon. Lite tur att jag inte missade nåt så ändå ;)

Har snackat me både Linda och Charlotte på telefon idag och dom hade det iallafall bra trots allt så det är huvudsaken att mina vänner har skoj. <3

Igår kollade vi på "Flickan som lekte med elden" Riktigt bra var den!



Lisbeth Salander återkommer till Sverige efter en längre tids vistelse utomlands, där hon dras in i en mördarjakt där hon själv är villebråd. Salander bestämmer sig för att göra upp med det förgångna en gång för alla. Hon ska straffa dem som förtjänar att straffas. Samtidigt har Mikael Blomkvist på Millennium fått korn på hett nyhetsstoff. Journalisten Dag Svensson och hans sambo Mia Bergman kan visa avslöjande fakta om en omfattande sexhandel mellan Östeuropa och Sverige. Många av de personer som utpekas i traffickinghärvan har högt uppsatta positioner i samhället.


Idag kollade vi på en skräckis: "Book of blood" Kolla in den du  Rebecca de är med övernaturliga saker. Förresten Grattis Liselle på din 1årsdag :D (Rebecca och Luis dotter)



Mary är expert på övernaturliga fenomen och har i åratal försökt bevisa att ett övernaturligt universum existerar runt omkring oss. Hon undersöker ett hus, där flera brutala och oförklarliga mord har begåtts, som hon tror är en port till dödsriket. Här ska de dödas själar välja väg och här berättar de sina historier. Hon tar dit sin elev, Simon, och genom honom hittar de förlorade själarna ett sätt att kommunicera med henne. Han blir deras Book of Blood.

REGISSÖR
John Harrison

SKÅDESPELARE
Doug Bradley
Sophie Ward
Clive Russell
Jonas Armstrong




Vi kollade även idag på "Command performance" en film som Dolph Lundgren gjort och även är med i. Den var väl sådär...



För Joe, en före detta mc-gängmedlem från Kalifornien som sadlat om till musiker, kommer ett oväntat gig att förändra hans liv för alltid. Joe har spenderat de senaste tio åren av sitt liv som trummis i rockbandet C.M.F som äntligen står inför sitt stora genombrott. Hans band har anlitats som förband åt den populära och vackra, men temperamentsfulla, popstjärnan Venus. Turnén når Moskva och Joes band gör ett strålande framträdande och får stående ovationer för att sedan dra ut på stan för att fira. Alla utom Joe - han och Venus har blivit lite mer än bara vänner och han blir kvar för att se henne uppträda. Men Venus hinner knappt inta scenen förrän konserten förvandlas till ett blixtrande kaos. Beväpnade utpressare har slagit till i en blodig och brutal attack. Venus, hela hennes band och den amerikanska ambassadören Bradley finns bland gisslan. Det gör även extremt populäre ryske presidenten Alexander Petrov och hans två tonårsdöttrar, Anna och Yana. Tiden håller på att rinna ut och ledaren för utpressarna Oleg Kazov kräver en lösensumma i multimiljardklassen i utbyte mot Petrov, hans barn och resten av gisslans liv. Men Kazov har inte räknat med Joe, den före detta värstingen bland bandmedlemmarna. Joe har befunnit sig i tuffa situationer förr och tänker inte låta några fler oskyldiga människor dö. Tillsammans med Mikhail, en ung men modig rysk agent som lyckats behålla livhanken inne på arenan, tar Joe saken i egna händer för att förändra reglerna i Kazovs dödliga spel...

Regissör: Dolph Lundgren

Skådespelare: Dolph Lundgren, Hristo Shopov, Dave Legeno, Shelly Varod, Melissa Smith.




Sen kommer en sjuk film.. Haha vi skämdes åt honom när jag såg den! "Bruno" Jösses alltså hahaha kolla in den!



Den österrikiska gayreportern Brüno är på väg till Amerika! I bagaget finns överdådig gay couture, den adopterade afrikanska babyn OJ och inte minst Brünos livslånga dröm om att bli den största österrikiska bögsuperstjärnan vid sidan om Arnold Schwarzenegger! Mannen bakom Ali G och Borat är tillbaka som superbögen Brüno - Österrikes svar på Jesus och Gandhi.

Det var allt för mig ikväll. Fick mess från jobbet innan så jag ska jobba nu i veckan, härligt! Imorgon ska Charlotte nog komma till stan så ska vi gå ut och gå och prata en massa. Det var längesedan vi två umgicks nu.


Vet ni vad jag avskyr....

Jag hatar för det första otrogna människor, sedan efter det så hatar jag folk som ljuger, och sedan kommer en mycket irriterande liten skara! Det finns några stycken som jag vet.. Det är dom där människorna som nästlar sig in i MIN kompiskrets och bara tar och tar.. Med det menar jag då att dom aldrig ger tillbaka.. Dom lär känna mina vänner och sen ger dom inget tillbaka, dom är ju inte villigst att presentera nytt folk för mej. Nää då jag är så bra när det gäller nya människor.. Tur man har Lina.. Tur man vet vem ens äkta vänner är iallafall..................!!!
Alla som känner mig ska veta att jag klarar inte hur mycket som helst eller hur länge som helst.. En dag kommer ni som förtjänar det att få höra det från mig och då blir det inte kul. Man leker inte med mig...!! Alla människor har känslor, lär er det för helvete!





Saknat mej....?? =)

Jag har iallafall saknat er och att få skriva av mej om filmer osv. Jag har jobbat en hel del nu igen så har inte riktigt orkat blogga, men nu känner jag mig på g igen. Tack alla ni som läser min blogg!! <3

Jag såg Butterfly effect 3 revalations häromdan, en mycket bra film tycker jag faktiskt. Ettan var såklart bäst, medan tvåan var sådär.



En ung man som har förmågan att resa i tiden gör sitt bästa
 för att försöka lösa mysteriet med sin flickväns död.

Directed by Seth Grossman. With Chris Carmack, Rachel Miner, Melissa Jones


Jag har ett beroende.. True blood.. Ojojoj vilken bra serie, vet inte vad jag gör när jag snart sett klart hela säsongen.. Finns ju inga mer ute ännu.. :/ Jag såg säsong 2 avsnitt 4 igår, då var det en jättelåmng scen där dom pratade svenska (Alexander Skarsgård är ju med, snygg som han är..) Det var grymt, de ska sparas! Men faktiskt om jag fick välja så hade jag valt Bill..



mmmm....



wow alltså..






Du får gärna bita mej...






mmm...





Pissregn hela dagen..

Livet är underbart eller vad säger ni??.. Jaja men man ska väl inte klaga kanske.. Jag fick ju suttit inne i soffan  och kollat på massa film ju. Det är ju en bra anledning att få vara inne. Jag skulle varit ute och gått med Pernilla idag på förmiddagen men hon hade huvudvärk :( Vi skulle tränat box nu ikväll med men jag pallar inte det jag är så seg, och det kan ju bero på att jag suttit i soffan och slappat..

Imorse efter att vi lämnade barnen så kollade jag och sambon på "Pandorum" Den var riktigt bra!



Två astronauter vaknar till liv ombord på en rymdfärja. Det är kolsvart, de är desorienterade, och det enda ljud som hörs är ett gnisslande från rymdfärjans inre. Astronauterna minns ingenting - vilka är de och vilket är deras uppdrag? Den enda vägen ut är genom en trång och mörk passage. När Bower kryper in i passagen inser han att de inte är ensamma ombord. Sakta avslöjas farkostens skrämmande och dödliga hemligheter.

Thriller, Skräck, Science Fiction från 2009 med bla Ben Foster, Dennis Quaid, Cam Gigandet, Yangzom Brauen, Niels-Bruno Schmidt, Antje Traue mfl.


Lite senare nu på eftermiddagen passade jag på att kolla på "The heartbreak kid" Det var en riktigt härlig komedi och jätterolig!



En nygift man upptäcker under sin smekmånad att hans val av fru kanske inte var det allra bästa. Hon visar sig vara en mardröm och det blir inte lättare när han samtidigt möter sin riktiga drömtjej.

Drama, Komedi, Romantik från 2007 med bl.a Ben Stiller, Michelle Monaghan, Jerry Stiller, Malin Åkerman, Carlos Mencia, Rob Corddry, Stephanie Courtney, Ali Hillis, Kathy Lamkin, Nicol Paone, Joel Bryant m.fl.





Sitter på jobbet igen.. Härligt =)

Idag har tiden gått otroligt fort på jobbet!!! När jag kom till jobbet var det nästan dags för att gå ut igen. Vi skulle till systemet och til Netto. Senare ville han ha planka, så jag och Jocke fixade det och det blev minsann över förväntan! :-) Vi snackade om det där med utomjordingar och världens undergång. Jag fick höra massa roliga nya konspirationsteorier.. Hehe.. Men vem vet om vad som är sant...??

Fick mess från Malin innan, hon vill eventuellt börja träna med oss, trevligt trevligt hon är så välkommen in i träningsgänget :-)

Sitter och pratar lite med Charlotte i telefon nu, vi har alltid mycket att snacka om vi två <3

Linn ringde på hörde jag, men får messa henne och be henne ringa upp igen. <3


Jag måste ju passa på att dissa en film jag såg igår: "The Children" Den var helt okej men man fattade inte poängen med den, och varför barnen blev som dom blev....



Fem familjer med många barn samlas under julhelgen i en liten stuga ute i skogen. Så många barn ihopfösta i ett sådant litet utrymme bäddar självklart för en explosiv cocktail, och när ett av barnen insjuknar börjar saker och ting verkligen ta fart. Vad som verkar vara en serie bisarra olyckor slutar med att en förälders liv får ett väldigt blodigt slut. Men var det en olyckshändelse, eller är det något vansinnigt fel på barnen? Tom Shankland har skapat en film som konstant håller dig på vakt.


En riktig tiopoängare!

Imorse skulle jag gått ut och gått med Pernilla, men så såg det ut att bli värsta regnovädret så jag messade henne och ställde in det. Istället var jag och sambon riktigt, riktigt äckligt lata! Efter att vi lämnat barnen på dagis så åkte vi hem och bytte om till pyjamas igen och lade oss i soffan och kollade på dagens tips till er: "Wallander - Läckan" Den var en riktigt 10poängare! Efter det kollade jag klart på "Zombieland" som var så bra! Se den! (Se info i mitt förra inlägg) Vi hann även med ett tredje avsnitt av vampyrserien "True blood"



Ystad drabbas av allt fler välplanerade och spektakulära rån mot värdetransporter, där bilar sätts i brand, motorvägar spärras av och stora miljonbelopp försvinner. Aspiranterna Isabelle och Pontus, råkar befinna sig på precis rätt plats och tar upp jakten, som slutar med att Pontus tas till fånga. Kurt Wallander och hans kollegor jobbar på bred front och får upp ett spår som leder till Sven Adelgren, en äldre vän och före detta poliskollega till Wallander, som nu arbetar på Seceuro som ansvarar för flera av de rånade transporterna. Under tiden arbetar Svartman med ett fall där en orienterare mördats någonstans ute i skogen. När Svartman senare enligt en upphittad orienteringskarta följer i orienterarens fotspår trampar han rakt in i lejonkulan och är nära att själv gå samma öde tillmötes.


Skådespelare:

Krister Henriksson, Mats Bergman, Stina Ekblad, Lena Endre, Fredrik Gunnarson.


Igår var jag ute på en promenad med Pernilla, sedan blev det att gå ner till stan runt 3tiden med Alexander för att hämta ut hans present från biblioteket: "Billy blir arg" hette boken.



Författare: Stenberg, Birgitta; Lepp, Mati
Titel: Billy blir arg / Birgitta Stenberg, Mati Lepp 
Kategori: Bilderböcker. Småbarnsberättelser och sagor (0-9 år).
Förlag: Bonnier Carlsen
Språk: Svenska


Efter besöket på biblioteket gick vi till posten och mötte Hanna. Vi gick runt på stan och pratade en massa. Sedan gick vi till Madali och fikade, hade egentligen inte råd men Alexander fick ett wienerbröd och en festis och det uppskattades :-) Tack för en trevlig eftermiddag Hanna! :-)


Ikväll ska jag jobba från 15.30-22 så finns det tid över så uppdaterar jag lite mer då. Ha en bra dag allihop!

Dagens tips...

Igår kväll var dte lite söndagsmys som gällde. Vi kollade på två filmer: "The Echo" och "Zombieland" Den sistnämnda såg jag inte klart, jag kom till halva sen somnade jag. men det var inte för att den var dålig utan för att jag var supertrött! Det är iallafall två tips till er, dom var mycket bra.




En man är villkorligt ute ur fängelset och bor i sin nyligen döda mors lägenhet. Han hör en massa bråk från grannlägenheten, där en polis bor med sin fru och sin lilla dotter. Samtidigt som han försöker lappa ihop förhållandet som sprack när han satt inne, försöker han hjälpa grannfrun och dottern. En re-make på den fillipinska spökfilmen Sigaw.

Skådespelare: Hrant Alianak, Jamie Bloch, Jesse Bradford, Iza Calzado, Kevin Durand, Carlos Leon




I en post-apokalyptisk framtid fylld av zombies försöker
en grupp människor ta sig genom landet till ett nöjesfält
där de tror sig vara säkra

SKÅDESPELARE:

  • Jesse Eisenberg - Columbus
  • Woody Harrelson - Tallahassee
  • Emma Stone - Wichita
  • Abigail Breslin - Little Rock
  • Amber Heard - 406
  • Bill Murray - Himself
  • Derek Graf- Clown Zombie


  • Underbart god mat igår!

    Ärligt talat hörni, jag trodde jag skulle spricka!!! Vi var hos svärfar igår och åt kalkonmiddag och det var det godaste jag ätit på länge! MUMS! Alla åt så mycket mer än vad man behövt egentligen, man skulle ju lätt kunnat lägga på sej några extrakilon på bara det hehe...

    Rebecca ringde igår och undrade om jag skulle med ut på lördag, och det hade ju varit skoj. Jag måste bara checka läget med mamma först och se om hon kan vara barnvakt. Rebecca ville ha sällskpa till Hajen när hon skulle handla så jag åkte med henne. Det var kul att komma hemifrån lite och snacka lite med henne. Vi träffade Monika på Hajen med, och Johanna, men hon sa att hon inte orkade pratat med någon idag om vi ursäktade ;) Det var lugnt man har såna dagar ibland så ingen fara för min del. Men med Monika snackade vi en stund, hon kanske ska åka med oss till Charlottes fest om två veckor för jag tror att jag fixat skjuts av sambon..

    Dagiskorten kom idag, gud vad vackra dom blev båda två!! <3<3<3
    Det blir inget luciafirande med föräldrarna i år eftersom det är en söndag. Tråkigt tycker jag, dom ska fira själva på måndagen så det blir till att köpa luciakläder men inte att man får se dom sjunga :( Alexander ska iallafall vara stjärngosse och Amanda tärna.



    Här är mina söta barn på väg till farfar på middag. Visst blev Amandas
    nya outfit bra??? :D



    Sötnöt..  Vi sitter i bilen och väntar på att sambon ska köpa blommor
    till svärfar.



    haha alltid ett leende på läpparna :D



    Fika med Caroline och shopping...

    Det låg på gårdagens meny, mycket uppskattat det var riktigt kul! Jag hade med mig dottern också. Vi skulle fika men det ble middag på torggrillen istället eftersom alla fik var smockfulla tyvärr! Caroline är gravid och hade noja på en räkmacka, men de blev mos med köttbullar istället för henne. *stackare* :-)

    Det blev en del shoppa med fast det inte var meningen. ooops!

    * Vantar och mössa till Amanda (vita med mönster på)
    * Vinterskor till Amanda
    * Kalenderpåsar + kalendergåvor (en gåva varje dag till barnen)
    * Juletiketter 40st så det ska väl räcka (5kr kostade de)
    * Byggare bob gift set till Alexander
    * En försenad fars dag present till sambon (En mugg med simpsons där det står *Kiss the chef* :-)



    Visst var dom fina!?



    Det sved lite med vinterskorna.. 400kr! Alldeles för mycket till en
    1åring tycker jag för hon växer ju snart ut dom. Men vad tusan hon
    är värd det :-)



    Sitter på jobbet.....

    Hej alla fina folks därute!

    Vad har ni för er? Själv sitter jag på jobbet, slutar kl 22. Han jag har hand om ligger i sängen nu och kollar på teve. Jag längtar inte precis efter promenaden hem för det regnar! Men det är lugnt jag har ju paraply, eller rättare sagt två... Ett hade jag glömt här sedan sist så jag snodde sonens spiderman-paraply innan. Han blev ju inte gladast precis hehehehe.. Jag ska försöka att inte glömma nåt på jobbet sedan för det brukar jag vara en riktig höjdare på! Innan när jag gick till jobbet så ringde Linn och vi pratade en massa strunt som alltid är lika kul :) Dock tappade jag en av mina favoritvantar så hoppas kunna hitta den på vägen hem.. SNYYYFT nu skulle jag haft en kompsi med mej, typ Pernilla som kunde sett att jag tappade den, hon brukar ha sån bra koll. Fråga bara vem som vet var min mobil är när inte jag vet ;) <3

    När jag kommer hem tänkte jag att vi skulle se en spökfilm: "The echo" Får se om jag orkar, annars drar jag på "Hem till gården" En kycklingpizza ligger hemma och väntar på mig sa sambon, så mumsigt ;)

    ETT STORT GRATTIS TILL DIG THERESE OCH JOHAN SOM FICK EN LITEN EMMA!!! Hon är säkert jätte sööööt <3
    Gissa om du ska berätta allt om förlossningen sedan Therese ;)

    Ha en bra fredagskväll alla



    Denna serien är underbar! Det är så lätt
    att själv kunna känna igen sig i vissa saker.
    Jag erkänner att jag störde mig på den
    brittiska accenten i början men nu är det
    bara charmigt :)



    Ja se det snöar, ja se det snöar..

    Ja såg ni det innan, här i Varberg snöade det lite, min son satt och spelade bilspel på datorn och blev alldeles till sig när han såg det! Men nu har det slutat igen.. Brukar ju inte vara långvarigt precis... Jag sitter på Farmville (på facebook) lite nu och fixar till min supersnygga gård, man tackar så mycket för alla "gifts" av sina vänner :) Har nu ca 64 st att acceptera och inte krymper det precis, men jag är tacksam!







    Amanda ha precis vilat lite och hon är ju sådär härligt tjurig när hon är nyvaken, ska sätta mig och kolla i en bok med henne så ska hon nog bli gladare. Sambon lagar mat: Lasagne står det på menyn dag.



    Det är såå gott! Alexander har har precis lärt
    sig eller bestämt sig för att han gillar det.


    Det ska bli kul att jobba ikväll, men lite tråkigt är det att jag missar myskvällen med min söta son, men  vi ska ha en myskväll imorgon med så jag kan vara med också.



    Hösten är så mysig på så sätt att man kan sitta och tända ljus och
    ha det gott i mörkret i soffan under en filt. Myspys!

    Nä nu drar jag, skriver lite från jobbet senare om jag hinner och känner för det.

    KRAM











    En ny serie som haft premiär....

    Hej alla glada läsare, och trevlig fredag!

    Har ni kollat in den nya serien "Navy CIS Los Angeles" om hade premiär i tisdags kl 21.00?? Vi har en inspelningsbar hårddisk så vi hade redan det klockat på den tiden varje onsdag, det brukar ju vara "The Mentalist" då, jag älskar den serien! Men den har antagligen uppehåll igen så då får vi se vad denna serien har att ge. Jag är inte sådär jätte förtjust i den, men jag kanske behöver några avsnitt att lära känna de nya karaktärerna.. Skriv gärna vad ni tycker om den om ni nu följer den.



    Jag hittade mest bilder på det nya gänget när dom står och glor på deras
    stora dataskärm antar jag hehe... ;)



    Här är två av karaktärerna som ni känner igen från några av de senaste
    avsnitten av Navy CIS, de hjälpte Gibbs och gänget med ett fall.



    Här har vi det äkta Navy för mig :D Gibbs må vara rätt gammal men
    ack så snygg!! 




    Här har vi säsongen då fortfarande Kate var vid liv, saknar henne
    och Tonys små kärleksgnabb, för visst var dom allt intresserade av
    varandra..?? ;)


    Dagens tips blir en film jag såg igår..

    Hej allihop!

    Igår såg jag en sådan underbart bra film: "Marley and me" Det var en riktigt bra komedi som inte var för överdriven utan man kunde känna igen sig i den också, så ett bra tips till er som inte sett den: Tänd lite ljus en kväll, släng i filmen i dvd:n, bädda ner dig med täcke och kudde i soffan och bara njut!



    Nygifta John och Jennifer Grogan skaffar sig en hund, Marley. Men Marley har inga planer på att snällt foga sig som husdjur och paret Grogan får kämpa med en hund som gör lite som han själv vill, men som till slut kanske kan lära dem något om livet.

    Owen Wilson, Jennifer Aniston, Haley Bennett, Eric Dane, mfl.




    Jag är ett stort fan av Jennifer Aniston, så jag blir lika lycklig varje gång jag får se en film med henne. Hon är verkligen en suverän skådespelerska som är jordnära och så fruktansvärt snygg utan att behöva anspela på sin sexualitet så himla överdrivet som vissa andra gör.. ärligt talat så ser det bara så löjligt ut..

    Nu har jag fått min dos av.....

    Hej igen och god kväll på er!

    Idag fick jag två rejäla doser av Linn och Charlotte :P I förmiddags pratade jag en bra stund med min underbara vän Linn, jösses så jag saknar dig!! <3 För en stund sedan ringde Charlotte och vi pratade i 54 minuter men det kändes som det bara var i 5. Nu känner jag mig hel igen, så glad jag blir av mina vänner. Underbart! Love you Charlotte <3



    Här är jag och Charlotte, jag är världens lyckligaste som har en vän
    som du, utan dig vore jag bannemej inte hel!!!!!



    Ååå vad jag älskar detta kortet på mig ocj Linn, funderar allvarligt på
    att förstora upp det eller något.. Är glad att jag lärde känna dig du
    betyder så otroligt mycket för mig!!! <3



    Nu ska jag ta och se en film, eller bli det en del till av någon av serierna.. Har inte riktigt bestämt mig..
    Imorgon blir det en lång morgonpromenad med en annan underbar vän till mej: Pernilla :D:D:D<3

    hejsvejs!

    Duschtajm, ska bara pallra mig härifrån först...

    Hej igen och god afton alihop :)

    Barnen sitter och kollar på barnprogram, sambon spelar data, så jag tänkte att jag sätter mig och bloggar en liten stund innan jag ska in i duschen dårå ;)

    Ikväll kommer "Oskyldigt dömd" med Mikael Persbrandt. En helt okej serie faktiskt, kolla in den vetja.



    Här har ni gänget...



    Så vackra minneslundar är...

    Hej mina kära läsare!

    Idag när vi hämtat barnen på dagis så gick vi för att se om vi kunde hitta vår kompis grav, men det gjorde vi inte. Vi gav upp efter en halvtimmes letande för det var isande kallt, och sonen var ju inte sädr pigg på att glo på gravar han knappt inser vad det är för något.. Jag skäms så för vi har inte besökt Joels grav en neda gång sedan det hände.. Jag tänkte gå ut senare ikväll och kolla om jag kunde hitta den eller så tar jag det imorgon istället när man ser något, det blir ju snart mörkt menar jag. Vi gick och kollade på minneslunden på Sankt Jörgens kapell och det var otroligt vackert! Det låg ett ljus och en fin liten sten med massa blommor och en liten ängel på, det låg ett kort där man förstod att det var en liten bebis som dött.. Jag önskar att jag kunde förstå meningen med sådant!

    Jag fick en förklaring en gång när jag kollade på Montels show, det handlar oftast om ett medium som kan ha kontakt med andra sidan. I ett program fanns det med en kvinna som úndrade vad meningen var med att hon skulle bära sin bebis i 9 månader och sedan en dag senare skulle den dö..?? Då säger mediumet att den själen behövde gå igenom det, tyvärr var hon ett verktyg som behövdes för det men högre makter ansåg att hon skulle klara av det.. Vad tror ni om sådant?

    Igår skrev jag inget alls i min blogg som jag lovat, men jag jobbade 9-19 och fick inte riktigt ron till att sätta mig på jobbet och skriva. När jag kom hem orkade jag inte starta datorn så jag kollade på "Hem till gården" och "CSI Miami" Så det blev ingen film eller någon av de nya serierna jag kollade på.. Det får bli idag, jag är sugen på en riktigt bra film eller ett nytt avsnitt av "True blood"


    Här kommer lite bilder på CSI Miami - gänget:



    Den här bilden måste vara från säsong 1, kolla bara på Calleigh (t.h)
    och Alexx (t.v) Snubben mellan Alexx och Horatio har jag aldrig sett
    ens, men har inte följt det från alla säsonger tyvärr...



    Här känner man igen dom mycket mera



    Fin bild tycker jag, häftigt men ändå avslappnat.



    Här har vi den klassiska scenen med Horatio och hans solbrillor,
    allting blev så mycket roligare när man förstod hur
    det liksom blev hans image. (Visades i lördags kväll)



    Jag var bara tvungen att ha med en bild till.. Glömmer ju aldrig en
    kompis ord om att han minsann är "knullvänlig" HAHAHAHAHA!!!!
    Så kul hade jag inte haft på länge!!! :P

    Nu är det bäst att jag sparar detta för datorn börjar krångla litegrann
    (internet just) Men vi ses ikväll då kommer det mera









    Ibland går det otroligt fort...

    Hej allihop!

    Pernilla kom hit idag vid 5tiden, och vi gick väl på långpromenixen kl 6, NU kl 20.36 sitter jag vid datorn igen :) Vi var hemma på ett stopp hos Pernilla också och fikade lite, myspys. Träffadre svägerskan i affären med, kul faktiskt för det var längesen. Hon har mycket energi den damen och det smittar av sig så det känns bra det. Hon skulle hem och se på "Ullared" ni vet den där skiten i 5an.. Fattar inte hur man kan tycka skiten är kul.. Men iofs så har jag mina anledningar till varför jag inte kollar...!! Sedan är det väl bra att vi alla är olika ;-)



    Måste vara sååå kul att se en såpa om Gekås..


    Idag satt jag och gjorde en liten önskelista på allt jag vill köpa eller få.. Jag kollade på Jysk och IKEA, hittade massa kul jag vill ha..



    Jag vill byta ut dom vi har nu till dom här, jag gillade dom. De finns på Jysk.



    Denna bokhyllan föll jag handlöst för! Antingen att vi tar denna
    istället för vitrinskåpet vi har eller så får Alexander ha denna
    i sitt rum och ställa lite fina saker mm. Finns på Jysk



    Detta bordet vill jag ha sedan till soffan, det är exakt ett sådant
    bord jag drömmer om! Finns på Jysk det med.


    Jag visar fler saker i nästa inlägg..


    Imorgon ska jag jobba 9-19, undrar just vem jag ska jobba med...??


    Jag började följa två vampyrserier igår, följ dom ni med, två väldigt bra serier faktiskt:




    Drama/Rysare från 2007 med Anna Paquin, Ryan Kwanten, Rutina Wesley, Alexander Skarsgård m fl..

    Sookie Stackhouse jobbar som bartender och har en telepatisk förmåga. Hon uppskattar sällskapet av vampyrer då de inte har en hjärnaktivitet som hon kan läsa. Sookie och hennes bror Jason blev uppfostrade av sin mormor efter att föräldrarna dött. Sookie försöker hålla sin telepatiska förmåga hemlig men hennes chef Sam Merlotte har också en hemlighet ...






    Drama, skräck, romantik från 2009 med bla Paul Wesley, Nina Dobrev, Steven R. McQueen, Katerina Graham, Michael Trevino mfl..

    Kortfattat handlar det om Elena, en sorgtyngd high schoolflicka som finner viss tröst hos den nya killen i skolan, Stefan, utan att veta att han är vampyr. För att komplicera saken har killen en ond brorsa som gillar att ta livet av teens. Gott om både blod och romantik med andra ord, när Kevin Williamson (Dawson's Creek, Scream-filmerna) gör comeback som manusförfattare.



    Igår kollade jag och sambon på den sista Johan Falk-filmen (De fredlösa) MYCKET bra film! Det känns som om dom kommer göra flera stycken så småningom, hoppas..




    Ett sprängattentat riktat mot en kvinnlig åklagare sätter igång en händelsekedja som leder fram till att några av GSI:s mer tveksamma metoder för att få fast buset kommer upp i ljuset och får stark kritik, med effekten att gruppens blotta existens ligger i farozonen.


    Jag vet inte riktigt vad det blir för film ikväll, men det återstår att se, recension får ni imorgon :-)




    Vaccin eller inte?? Jag tycker att ALLA ska ta det

    Hejsan alla glada läsare!

    Det är sådant himla tjafs på om man ska ta vaccinet eller inte. Vet ni vad jag säger då..??
    "HELLRE DÅLIG UPP TILL TRE DAGAR ÄN ATT RISKERA ATT DÖ I SVININFLUENSAN" Tånk på det alla.. Om ni inte tänker på er själva så tänk på er omgivning..

    Dagens film HISSAD eller DISSAD:
    Den jag ska skriva om blir Johan Falk - Operation Näktergal. Jag tycker att hela den serien är riktigt bra! Men just denna tänkte jag HISSA idag faktiskt. Betyg: 5/5


    Thriller från 2009 med Jakob Eklund, Joel Kinnaman, Henrik Norlén, Stipe Erceg, Mikael Tornving, Marie Richardson, Meliz Karlge, Jacqueline Ramel m fl..

    Göteborgspolisens grupp för särskilda insatser, GSI, har fått order att identifiera och gripa de som ligger bakom den allt växande importen av unga kvinnor från öst som prostituerar sig på Göteborgs gator. Johan Falk rekryterar Hanna, en ung polsk tjej som jobbar i baren på en tysklandsfärja, för att infiltrera toppskiktet hos de som ligger bakom verksamheten. Men Hanna går längre i sin uppgift än vad någon hade räknat med, och situationen dras till sin spets när Johan och hans kollegor hamnar längre in i den moraliska gråzonen än någonsin tidigare...



    Kolla in min sons nya utstyrsel, han gick från clown till det läskiga
    SPÖKET.. Hehe han är så söt!!



    Jag sitter vid datorn och ser fundersam ut, är helt inne i alla requests
    på facebook som jag måste "confirma" Dom tar ju aldrig slut!




    Vad skönt det var!!!

    Imorse klockan 10 i det lite halvdassiga vädret tog jag med mig skruttan ut på en långpromenad tillsammans med Pernilla. Jag var rädd för att de regnade massor ute men det gjorde det inte. Ni vet vi gick i nästan 3 timmar!! Det var superskönt och jag känner mig sådär härligt slut i kroppen. Jag sitter och tänker på hur härligt det är med ett eget hem som man har, det är inte självklart för alla. Vi tar mycket för givet ibland..

    Tomas från jobbet ringde innan, han undrade om jag ville jobba på tisdag 9-19 och det ville jag ju självklart! :D Så nu har jag tisdag och fredag i nästa vecka som jag jobbar och det känns jätte bra!

    Igår kollade jag på "Scar" från 2007 men det var ingenting för mig. Jag gillar inte skräckisar som handlar om tortyr! Jag visste inte att det var så mycket äckligt man fick se, men den får en 3:a (av 5) av mig eftersom den var spännande ändå.





    Joan Burrows återvänder till sin hemstad för hennes brorsdotter/systerdotters examen.
    Samtidigt när hon är tillbaka ställs hon öga mot öga med seriemördaren som hon och
    hennes bästa vän blev kidnappade och plågade av.

    Vill ägna min överskrift åt Charlotte och hennes familj <3

    Det är alltid jobbigt när någon så nära dör, och jag vet ju hur du kände för din farfar Charlotte. Men det kommer bli bättre med tiden för er alla.

    Usch det där med döden kan jag fundera över i timmar.. Vad händer egentligen? Jag tror iallafall inte bara att det blir svart eftersom det finns spöken menar jag..

    Idag var vi ute och lekte på lekplatsen jag och barnen. Supergott med luft! Alexander spydde ju igår med av vaccineringen, stackars pojk, och stackars soffa och matta!!!!



    Här har vi min lilla smula på rikttbushumör. Hon älskar rutschkanan ;-)



    Skrutten leker i sandlådan. <3



    Här är våran nya bil förresten, en Audi :-)

    Vaccinerade nu, härligt!

    Det gjorde inte alls ont att vaccinera sig, kändes ingenting. Efter ca en halvtimme, däremot kände jag mig lite yr och illamåenden men det gick snabbt över igen. Alexander stackaren är livrädd för dprutor så han skrek så att resten av barnen lär velat springa hem och gömma sig! Det sjuka var att efter att hon stuckit in nålen utbrister hon "Nej jösses, vi gjorde fel!" Efter dom orden fick jag en lätt chock och ville sjunka ihop på golvet. Hon var en millisekund från att ge honom en vuxendos!!! Vilken tur att hon märkte det! Iallafall så innebar ju det att han fick ta sticket en gång till!

    Jag var hos min söta vän Therese idag, vad kul vi hade!! Haha vi blev rejält skrämda över spökvideorna på youtube jisses vad vi skrek :-) <3¨

    Vid 12 kom min andra underbara vän Charlotte och hämtade upp mig hos Therese, dags att träna. Vi var såå duktiga eller vad säger du Challeballe hehe.. Grattis igen på födelsedagen ;-)





    Deras hus kommer bli superfint...!!

    Idag var hela familjen ute hos mina päron, där blev fullt hus idag: mamma, pappa, Klas, Christoffer kusin, jag, Henke, Alexander, Amanda, Jesper och Ida. Mamma och pappa bjöd på pizza som Henke, Alexande, Christoffer och Klas var och hämtade från Derome. Jag är bara avskyr den pizzerian nu och missförståndet därtill också... Dom la inte såsen på kebabpizzan och det blir inte lika gott, plus att Henke missade en burk så jag fick bara pyttelite sås som Jesper inte hunnit hälla på sin pizza så det va verkligen SKIT ÄCKLIGT!!

    Mamma och pappa ska äntligen fixa vårat slitna gamla hus, så nu håller det på att bli mörkblått, superfin färg ju! Dom som jobbar där ska sätta dit nya fönster och fixa hela toaletten, allt ska bli nytt därinne. Sen ska hallen byggas ut, och så ska det bli ny trappa och dörrar. Jösses vad nice! Efter det så ska dom ta sakerna lite eftersom, bland annat köket ska göras om helt osv.

    Just nu sitter jag och pratar med Therese och Rebecca på msn. Therese ska snart ha en liten bebis, oj vad vi ska ut och gå sen och umgås en massa!!! :-) Du är en superdupergo vän Therese gläm aldrig det. Rebecca ska jag träffa på torsdag blir det nog, hon är också en toppenvän som jag träffar alltför sällan med.. Ändring på det Rebecca!! :-) Vilka minnen vi har hehe

    Nu ska jag kolla på teve och sedan blir det film, en ny med John Travolta "Pelham 123"



    Kolla in den, började se den sist och den är jättebra det lilla jag sett

    RSS 2.0