JAG ÄR SÅ GLAD

Bara så ni vet... ;)

Festdag 1 avklarad.. :-)

Det blev en riktigt lyckad kväll igår, tack Jimmy L du är en bra festvärd! Jag diggade ju lappen på kylskåpet, den var het hahaha!

Jag fick ett förfestspel av Pernilla och Rebecca och det togs en massa kort (hoppas jag) men jag glömde ju alltihopa även dricka hos Jimmy :-( Men lugnt jag håller på att övertala honom att ha fest ikväll igen. Jag och Linda är ju på plus Johan det sa han på msn :P



WOW vad jag är glad, trodde inte det fanns en enda möjlighet!

Det ringde skyddat nummer till mig nyss och jag var på god väg att inte svara. jag brukar inte gilla skyddat nummer, men jag svarade! Det var en ansvarig på sj som ville ha mig som städare och gå in extra när det behövdes folk.

Grejen är att jag inte sökt jobbet utan jag satte ut mig på arbetsförmedlingen och skrev om mig själv och mitt cv och han var mycket intresserad! Tack tack jag behövde mer jobb ju! :D


Jag sitter och väntar på två av mina kusiner Andreas och Christoffer, gissa om det blir party ikväll eller!! Vi ska på fest till Jimmy Ljungblad och vi kommer ha såå skoj! Alexandra skulle också följa med en sväng. Och en sak till: rebecca ska försöka supa mig under bordet.. Lycka till haha hon e nog den som ligger först då hihihi puss på dej gumman ;) <3

Hela soffan skakade!!!

Vilkas fel var det att Rebecca och Luis soffa skakade tror ni?? Det var tre töser som heter Rebecca herself, Lina och Pernilla.

Vi kollade på skräckfilm igår: The descent 2 som jag tyckte var riktigt bra! Tur att inte Linn var med, jag menar till och med jag fick hjärtklappning så tänk då henne där hoho vilken syn! :P Luis bara skrattade och det var väl tur att han satt i en fåtöljför sig själv och slapp hoppa med oss i den hoppande soffan ;)

THE DESCENT 2


 Sarah lider av ett allvarligt psykologiskt trauma och har förlorat förmågan att tala, men gör sällskap med ett räddningsteam tillbaka till grottan, men återigen tar saker och ting en hemsk vändning.


Vet ni vad jag kommer gå och göra i veckan? Jag kommer att längta till helgen!! På torsdag fyller jag år men då händer inget speciellt med det förutom att jag ska träffa Malin K och det är ju speciellt om något men det har ju inget med min födelsedag att göra så det var så jag menade :) Jag ska ha kalas på fredag för den närmsta familjen/släkten så det ska bli kul. Blir fika denna gången dom får och så tårta förstås.

Min ena brorsa kommer inte eftersom han är i Tyskland hela veckan så han lär ju missa en sån jättekul helg nu! Fast han lär säkert ha grymt kul me klasskompisarna och öl därborta hehe..

Min andra brorsa jobbar nog så han visste inte om han kunde heller men den som lever får se..

Idag kommer Linda G hit med sina barn, då blir det frallor med ost och barnen kan leka med varandra :)

Min morbror och barndomskompis har blivit ihop med.. Tjohej... Fattar fortfarande ingenting och vet inte vad jag tycker.. hmm.. :S


Knepigt!

Jag fick ett väldigt konstigt samtal igår som jag inte kan fatta, vet inte vad jag ska tro om det men normalt vet jag inte ens om jag kan kalla det. Måste nog smälta det lite..


Måste ringa mamma idag så hon kan föra över pengarna till min kompis me hon hann inte de igår nämligen för hon jobbade heeela långa dan.

BILDER FRÅN JIMMY LJUNGBLADS FEST

Tänk att man äntligen fick träffa honom igen och börja umgås! Vi har känt varandra i 19 år, men har inte umgåtts sen gymnasiet. Så ni kan ju gissa att det är kul att ha börjat umgås igen :-) Han är en av mina bästa killkompisar även fast vi inte umgåtts på länge för det känns som om vi umgåtts alltid ändå :-)

Iallafall så la han ut en jättegammal bild på mig och Lina K på facebook, och så började vi snacka om fest. Jag träffade David på stan samma dag som jag skulle ut och bad han säga till Jimmy att det minsann skulle bli fest på kvällen för det hade han skrivit på bilden. Kan ni tänka er att han hade skaffat mobil igen och det var inte dåligt för han brukar alltid tappa bort dom på fyllan haha! Iofs så varade det ca 1 vecka för han har redan tappat bort den igen när han var och kollade på Jävlar anamma. Nu ska han få låna sin syrra Jennifers mobil så tur att han har så snälla syskon för hon ska inte räkna med att få tillbaka den ;-) Jag känner hela den familjen för vi bodde på samma gata när vi var små och the Ljungblads är helt underbara hela bunten! Bara Jesper som fattas på facebook ju ;-)

Det blir fest hos honom på fredag och säkert på lördag också och det passar ju bra eftersom jag fyller år på torsdag :-) Det blir kalas för familjen och den närmsta släkten på fredag sen kan säkert mamma ta barnen på fredag redan om jag frågar snällt ;-)





<3 Malin K, jag och min kusin Jossan <3






Jimmy L, Malin K, jag och Jossan





Jakob & Jimmy. Jakob träffar man inte varje dag heller precis så det var
verkligen kul att få festa med honom igen :D (träffade på honom och
Jimmy ute på krogen förra sommaren det var senast jag såg dom irl)





Min kusin inte mer galen än vanligt.. ;) Love you! I bakgrunden:
Frida och Johan :)





Kramkalas! <3





Goa brudar!





Jag diggar denna bilden! Angelica verkar väldigt intresserad av något
i taket, Johan R och Johan B tittar intresserat på ;)





Skulle bra gärna vilja veta fotografen till denna bild?? Minns ni det
Malin eller Jossan? Det var väl åndå inte jag??





Monika och Jessica söt (Jimmys ena lillasyster) <3





Friiiiiiiida!! <3





Flumbild haha





Jesper :) (Jimmys lillebror)





Monika och så Stefan som oxå e från karl gustav :)





Claes också från karl gustav från början





Johan B, David och Jakob





<3




Det var lite bilder från den festen, men saknar nåt kort på Frida H som också var där men åkte hem rätt tidigt. Jag skyller på min andrefotograf Monika som jag bad fota så att det över huvudtaget skulle bli kort :)

LITE BILDER...


PIRATER





BYGGER TORN MED KLOSSAR











ALEXANDER LÄSER SAGA FÖR AMANDA





ALEXANDER KÖR RUNT AMANDA PÅ CYKELN





Vad kul att få se såna här bilder emellanåt för det är minsann inte alltid som dom är såhär sams och kan leka ihop ;-)





<3 ALEXANDER OCH AMANDA, MINA ÄLSKLINGAR <3

Hmmmm...

Det bubblar och snart bubblar det över! Alexander är på rethumör mot brorsan så dom sitter och gnabbar hela jävla tiden!! LÄGG AV FÖR FAN!!!!

Vem bar den bäst???


Paula                                                Kelly







Vad tycker ni????

Jag är så jävla *****!!!

TRÖTT ska det stå.. Jag har en sån period just nu och det är en aning jobbigt! Man orkar ju ingenting känns det som.

Har brorsan på besök tills imorrn, då ska han hem tror jag. Då blir det mysfredag med barnen med tända ljus och en film och lite gotta. På dagen kommer Linda G och hennes barn hit och fikar, ska bli jätteskoj! Äntligen får barnen träffa varandra med.

På lördag skulle nog vi till karl gustav en sväng, har hört av min bror att det finns en video från 1995 där vi är med som utspelar sig på julafton.. HAHA usch vad jag lär skämmas när jag ser den! Men det är inte därför vi skulle dit utan för att min andra brorsa skulle ha hjälp med att fixa till bilen och högtalarna.

På söndag blir det tacos och film med Pernilla (och Rebecca?) Det ser jag fram emot!! :D


Har sett två skräckisar:




Det var menat som ett oskyldigt skämt.
Men när det slutar med ett makabert dödsfall bestämmer sig de fem collegetjejerna för att gömma liket och bevara den fruktansvärda hemligheten.
Inte långt efter att de har tagit examen börjar terrorn. Har offret återvänt från de döda?
Är det någon som försöker hämnas?
Och vem känner till den mörka hemligheten?


Alt.titel: The House on Sorority Row
Regissör: Stewart Hendler
Manus: Josh Stolberg & Pete Goldfinger
Skådespelare: Rumer Willis, Carrie Fisher, Julian Morris, Matt O'Leary, Briana Evigan, Matt Lanter, Leah Pipes, Jamie Chung
Speltid: 1 tim 37 min
Från: 2009








Handling:
En tonårig blir kompis med en rymlig från ett
mentalsjukshus. Rymlingen har förmågan att se hemska mord begås.






Det var väl änna roligt...!

Änna finns med i dom flesta meningarna hos min morbrors kompis Björn C Kling. Han är en härlig göteborgare ÄNNA!! hehe ;)

Visste ni att han varit död i 28 sek och varit med om massa saker sen dess. Så bara så att ni vet så försvinner vi inte efter döden.. Våra själar finns kvar.




Här har ni killen, han är änna rolig att snacka med! :)


Att jag alltid ska glömma....

Jag skulle ju skickat iväg mina papper till försäkringskassan den 10 mars men jag glömmer det alltid! Det gör ingenting för jag hinner få pengarna ändå men jag blir så stressad när jag inte får gjort det jag ska.. Jag tjänar på porto iaf eftersom att jag ska ge det till Marita på ams som har hand om det :P

Fick papper från arbetsförmedlingen idag, en anvisning om att jag ska söka ett arbete, det var kommunen som behövde vårdbiträden mm i sommar, hoppas jag får någon tjänst av dom!! (Vill gärna ha mer jobb än vad jag har nu.. MYCKET MER.. )

Brorsan (Klas) har sovit över här och ska göra det antagligen hela veckan. Han ska göra klart sitt sista på körskolan så han kan göra teorin och uppkörningen. Lycka till Klas! (han har repetitionerna kvar)

Skulle åkt hem till Malin K idag men hon var sjuk :-( Krya på dig gumman! <3


Ang mitt förra inlägg så har jag ganska lustiga drömmar Pernilla som du vet. Men det bästa var när du träffade på dina elefanter i trappan i ert gamla hus i Tvååker, haha så mycket har jag inte skrattat på länge!! :D







Eller Linn som såg en skinnflådd gris springa omkring :D:D




Kjell Bergqvist och jag var kärlekspar på film...

Jag började drömma (eller iallafall kom ihåg därifrån) att jag och tre killar står på ett utedass och gömmer oss. Utanför är det ett stort och svart monster som försöker få upp dörren och ska sluka oss levande. Vi är nån sorts agenter som ska utrota såna där monster för vi har fått det i uppdrag vet jag så jag är stencool dessutom. Monstret rullar utedasset några varv, efter ett tag sparkar vi upp dörren och springer för allt vi har. Det är sommar ute och vi går till en sjö med brygga och gräs och vi vilar inför nästa uppdrag. Helt plötsligt står vi och kysser varandra och säger hur mycket vi älskar varandra. HAHA lustig dröm ska jag säga :D





Då var den helgen över...

Jag är helt slut idag! Det var skönt med en morgonpromenad ändå med barnen till dagis, solen lyste och det var skönt ute.. Vi såg klart filmen idag utan text, lite jobbigt när dom ska hålla på att viska emellanåt så man inte hör ett skit! Men den var bra iallafall..


LEGION

Kolla in trailern och se tanten som är en demon!




Imorrn förmiddag ska jag hem till Malin K och umgås, ska bli kul :)


Till helgen blir det mys med barnen och filmtajm. På fredagen blir det antagligen en promenix med Pernilla och på söndag ska vi ha filmkväll och tacos hemma hos henne, jättekul ju! LÄNGTAR!


Min helg........

Min helg är jobb och jobb och jobb :D Jag jobbade igår, jobbar idag 9-22 och jobbar imorrn 8-20. Goa pengar, men jag kommer sakna mina barn :( Älskar er Alexander & Amanda! <3

Arvingarna till Kungsäter den 8 maj! Vilka vill med???

Fick inbjudan på facebook av Tommy Andersson, tro fasen man ska dit! Jag ska dit med brorsan, Jocke, Christoffer, Henrik G och Charlotte så de blir fest ute i karl gustav hos Jocke antagligen, en jävla förfest ute på vischan det gillar vi!

Inträde kostar 200kr, 180kr vid förköp. Det kommer bli drag hörrni! Hör av er om ni vill me så fixar vi skjuts osv. Plats på förfesten finns garanterat så är det antagligen varmt och skönt ute med.  





Inget speciellt....

Nej hörrni.. Faktiskt har inget speciellt hänt idag mer än att jag och Henke har lyssnat på musik och fixat iordning på Alexanders rum, alltså möblerat om. Det blev jättefint och ha blev nöjd, men först när han såg det så frågade han vad vi gjort egentligen och att han minsann alls inte ville ha det så. Tur att han ändrade sig på stört :-)


Jag saknar solen... Var är du sooolen?? Camilla på dagis (Amandas fröken) sa att det ska bli 10 grader plus på lördag!? Hoppas!!


Jag såg en film igår: Up in ther air. Det stod att det var en komedi med George Clooney, men komedi var det inte för det var en drama. Men den var helt okej faktiskt, men slutet fattade jag inte. Fast så är dte ju med dom flesta filmer idag som inte är komedier, man fattar ju aldrig...







Regi: Jason Reitman.

Manus: Jason Reitman, Sheldon Turner.

Skådespelare: George Clooney, J.K. Simmons, Jason Bateman, Vera Farmiga, Melanie Lynskey.

Ryan har länge varit helnöjd med sin sorgfria tillvaro, till stor del spenderad på flygplatser och hotell samt i hyrbilar över hela USA. Han kan bära med sig allt han behöver i en kabinväska, han är högstatusmedlem i varje existerande lojalitetsprogram för affärsresenärer och han är ytterst nära att nå sitt livs mål på 10 miljoner flygbonuspoäng – men trots allt detta har Ryan inte riktigt något att hålla fast vid. När han faller för en sympatisk medresenär hotar Ryans chef, inspirerad av en ung effektivitetsexpert, med att kalla hem honom för gott. Ställd inför den skrämmande, men samtidigt rätt lockande, tanken på att permanent markplaceras börjar Ryan fundera över vad det skulle innebära att faktiskt ha ett hem.


Mmmmm vad gott....

med FRALLOR!! :D Frallor, en greveost och paprika med pucko ljus choklad, det är grejer vill jag lova :P

Jag skulle varit på möte med jobbet idag men så var det inte för alla, utan mest för själva den som man tar hand om och ledarna så att säga. Synd, kul med såna möten nämligen man lär sig en del.


Jag behöver ett deltidsjobb till, det är min största önskan att jag får inom 2 månader!



Nyss var Jimmy här med min kamera och mitt vin och baileys som jag glömde i lördags. Herregud vad många kort det togs ändå. Jag vet att det var Monika som var fotograf emellanåt därav alla (en massa) kort på henne ;)
Ska lägga ut på facebook sen.


Snart kommer Henke hem med en ny soffa som vi köpt på blocket för 500kr och den såg iallafall fin ut. Skönt att bli av med soffan vi har nu för den är väldigt snuskig och sliten :S Köpte den begagnad för 500kr också nämligen får ett halvår sen skulle jag tro ungefär. Han hade visst fixat en platt-teve till som Alexander ska ha i sitt rum.. Vaddå bortskämd??!!


Jag har sett lite filmer nu, faktiskt 2 skräck som du säkert redan sett Therese :P





Info:
Spansk Skräck från 2009 med bla Manuela Velasco,
Leticia Dolera, Ferran Terraza, Javier Botet m fl...

Handling:
Handlingen utspelar sig som en fortsättning efter [Rec],
med läkarbefäl och ett SWAT-team utrustade med videokameror
som blir skickade in till den avspärrade lägenheten för att
få kontroll över situationen.








En gäng ungdomar samlas för att fira sin skolbal i en stuga ute i skogen.
Stämningen är på topp och det verkar bli en lyckad fest, men det som ingen vet är att ett livsfarligt köttätande virus har infekterat det mineralvatten som de gjort sin bål på.
En efter en utvecklar ungdomarna stora otäcka bölder och panik bryter ut.
De som blivit smittade börjar kräkas upp blod och hamnar sedan i ett komaliknande tillstånd.
Finns det egentligen något botemedel?


Originaltitel: Cabin Fever 2: Spring Fever / Cabin Fever II
Regissör: Ti West
Manus: Joshua Malkin
Skådespelare: Giuseppe Andrews, Rider Strong, Noah Segan, Alexander Isaiah Thomas, Alexi Wasser
Speltid: 1 tim 27 min

Skitäckliga scener men den slutade jätte konstigt.. Blev himla besviken på den.. Men ni måste ändå kolla för scenerna var äckliga. Typ att naglarna lossnar och dina tänder lossnar och lite sånt där smått och gott.. ;)





Robin är bröllopsfotografen från hålan i Värmland som får uppdraget att plåta ett överklassbröllop i Djursholm. Han förälskar sig i brudens syster och försöker göra om sig för att passa in i den fina världen. Det går väl så där.

GENRE
Komedi
Romantik
Svenskt

REGISSÖR
Ulf Malmros

SKÅDESPELARE
Kjell Bergqvist
Tuva Novotny
Björn Starrin
Lotta Tejle
Johannes Brost
Johanna Strömberg

Längd: 108 min / 1 h 48 min


Den var riktigt rolig men ändå väldigt tragisk. Se den!



Gissa om jag skrattade :P

Jag såg sommaren med Göran idag, vilken härlig svensk komedi. Den måste ni se! Samma gäller Solsidan (en serie på tv4) Bara ett hett tips till er som inte gjort det ännu :)





Handlingen utspelar sig under en sommar och kretsar kring Göran, en kärlekstörstande kille som söker efter kvinnan i sitt liv.
Humor och romantik bland unga ängsliga innerstadsbor i Stockholm och överklassen i Göteborgs skärgård.
En våt svensk midsommarhistoria som tar sin början med jakten på den stora kärleken och kulminerar på Doddes klassiska årliga midsommarfest där intrigerna avlöser varandra.


Originaltitel: Sommaren med Göran - En midsommarnattskomedi
Regissör: Staffan Lindberg
Manus: Peter Magnusson
Skådespelare: Dan Ekborg, Alexandra Rapaport, Peter Dalle, Mirja Turestedt, David Hellenius, Peter Magnusson, Christine Meltzer
Speltid: 1 tim 33 min
Från: 2009







SOLSIDAN




Jag sitter på jobbet nu så har inte så mycket mer att skriva för tillfället hörrni.

PUSS

Hade en suuuperkul lördag!!

Ville bara skriva de :-) Mer sånt snaaart!

Inga batterier på kameran :@

Jag vill hellre ha en kamera med ett uppladdningsbart batteri, men det var det tyvärr inte på denna kamera och det suger verkligen! Blir ju dyrt att hålla på att byta batterier hela tiden för det håller ju inte längst! :/ Detta betyder iallafall att jag inte har några batterier hemma så jag måste köpa det sen så jag kan fota ikväll då det är party! :D Jag tänkte ju öven fotat  vad jag handlat men det får vi vänta med nu då...




Jag såg en komedi i veckan som var riktigt bra och rolig: Bridewars





Originaltitel: Bride Wars
Svensktitel: Bröllopsduellen
Regissör: Gary Winick
Utgivningsår: 2009
Längd: 89 min


Emma och Liv har varit bästa vänner hela livet och delat allt,
även drömmen om det perfekta bröllopet. Men när det sker en
dubbelbokning som gör att båda deras bröllop råkar hamna samma dag,
samma tid, på samma lokal är det bara en sak som gäller - catfight!





TRAILER

Vädret känns som ett lyckopiller!!

Jag lovar er jag är alldeles jätteglad och sprallig! Det känns som om man vaknat upp ur dvala, men det är solen som gör det. Ååå jag önskar att det var lördag idag!! Hoppas att dom kan åka till mamma idag me så kan jag dra till Jannice ikväll!! <3










Jag var på stan innan med Amanda och Malin k. Jätte kul, jag hittade la en tröja jag va tvungen att köpa, den satt ju såå fint på mej. Var inte meningen att jag skulle köpt nåt alls.. hehe.. Jag träffade Kim, min gamla klasskompis på hm med :)  


Vi fikade på ströget och Malin fick sej en päronmer-dusch av Amanda *asg*








Ska fota lite grejer jag köpt så ska ni få se.

Skriver på mobilen. .

Ja de får man ju göra när datorn är upptagen av en wow-fantast. . . :) teven var super fin och verkligen platt! Lägger in bild senare. Mycket bra bild på den oxå.


 Här kommer ett citat från min son: "ja du mamma jag har verkligen blivit några kilometer lång nu de sista, många kilometer till lär jag väl bli" haha han är för härlig!


 Idag ska jag och Amanda ner till stan och träffa Malin K. Vi ska fika och jag ska hämta mina skor.

Ingen teve...

Inte för tillfället iallafall.. Henrik är i Göteborg och möter Robert för dom ska byta teve. Vi skulle få en som är 2 tum mindre men det är en sån där jättesmal teve. Kan väl vara spännande.. Det ska vara en jättebra bild osv.. Nice nice.



Bio igår

Det blev Alice i underlandet 3D igår kl halv 7 med Malin K. Jättebra film och jättekul hade vi tack vännen :D Det var ju så typiskt att precis när vi satt och sa att det var tur att man inte fick ett huvud mitt framför sig så man inte såg nåt, så kommer det en kille som är suuuuperlång och jag ser absolut ingenting. Vi överväger att vi ska sätta oss på raden framför där det finns två platser kvar. Då vänder han sig om och säger att han kommer sjunka ner sen, jag sa att vi kan flytta fram, han sa att han kan flytta ett steg åt sidan. Iallafall så flyttar vi fram istället, innan vi går säger jag att jag inte vill bara till besvär, då säger han att det är jag men det e lugnt och å skrattar han som tur är :P



Johnny Depp är verkligen klockren <3
En fantastiskt rolig film var det, väldig
inlevelse i 3D.


 Unga Alice bor i 1800-talets England och ska precis giftas bort mot sin vilja med en enastående pompös yngling när hon som av en slump trillar ned i ett hål och hamnar på en mycket märklig plats. Underlandet. Snart stiftar hon bekantskap med den ena underliga varelsen efter den andra: den galne hattmakaren (Johnny Depp), tvillingpojkarna Tweedledee och Tweddledum (Matt Lucas) och den leende katten (Stephen Fry) för att bara nämna några. Det dröjer inte länge förrän Alice är indragen i en bitter maktkamp mellan den genomonda röda drottningen (spelad av fru Burton, Helena Bonham-Carter) och hennes godhjärtade syster den vita drottningen (Anne Hathaway). Och plötsligt förvandlas Burtons surrealistiska skröna till en helt vanlig fantasyrulle om jakten på ett svärd och en fasansfullt elak drake.






Har precis ätit frukost så ska snart promenera ner till stan, ska till optikern kl 10, linskoll. Sedan ska jag ta en fika med Jenny.


Ha de fiiiint

Nu har han varit hos en frisör :-)

Titta så fin min lille son blev me en riktig frisyr för första gången:


FÖRE





EFTER


Calle Kristiansson är ju riktigt bra

Ni vet han Calle från Idol, jag följer inte det men var bara tvungen att ta hem hans album med en massa sköna covers han gjort och nästan alla låtar var bra. Så bara ett tips till er alla.




Här var det retuscherat minsann..






Idag har jag faktiskt tvättat och städat och fixat fruktcocktail, men jag måste ta det lugnt ännu för anstränger jag mig så blir jag yr.







Hoppas alla haft en bra måndag.

RSS 2.0