Kommer bli en bra vecka...

Idag var jag trött å helt slut men kunde inte somna ändå, en timme innan jag skulle hämta barnen på dagis så fick jag iaf somnat en kvart. Det gjorde susen vill jag lova! Jag har ärligt talat vart så trött så jag haft ont i huvudet, stackars mej...... ;)
Såhär blir veckan:
tisdag: Lämna barnen på dagis, hem till Therese. Ringa veterinären!!!!!! Promenad, träning.Jenny kommer förbi en sväng på eftermiddagen. Alexandra och hennes dotter Johanna kommer hem på kvällsmat till oss.
onsdag: träning, tvätta, hitta på nåt kul me barnen
torsdag: Lämna barnen på dagis, dom åker till sin pappa från torsd-sön. Stan å shoppa lite med Malin
fredag: OJOJ de taggar jag fanimej! Jag längtar!!! :D
lördag: FEEEEEST med Therese!! <3 Kanske man kan göra en repris från fredagen men lite senare bara? :D
Söndag: Slappa massor, får hem barnen igen :D
Lilla Mandis med Emelies hårgrej ;)
Mammas sötnos <3
snygging! :)
Amanda skulle fota sitt första kort.. De duger väl ;)

Fortsättning från inlägget igår...

Efter allt i förrgår så var Malin hemma hos mej oxå, snacka om att vi hade kul!! SÅ gött å bara skratta å ha sej :P De var kul! :D
Igår när Emelie kom så åt vi choklaaaaaaaad å chips!!! Sen drack vi vin och blev superfnittriga! Vi tog lite kort, lyssnade på musik och hade massvis me tjejsnack! Gott att slippa killar ibland.. ;)
Här kommer lite kort:
PUSS! <3
Vill du slicka på min tunga Emelie? De ser så ut :D HAHA
SMILE
Vi skulle se sura ut, men brast i skratt innan blixten kom.. :D
If you love me-fuck you
If you hate me then- FUCK YOU
Fixa hår och sminka Emelie åsså flumm lite.. ;)
Kul att hon e så kort så att jag slipper va kortast alltid ;)
Lick my finger... HAHA
moahahaha jaja kul hade vi! :)

Trött is my middle name...

Jag har fortfarande svårt att slappna av på kvällarna så de drar ut på tiden innan jag somnar om man säger så. Sover kanske 4 timmar per natt.. Jag behöver mer!
Igår var en bra dag, Alexander fixade sprutan jättebra, han grät bara en liten skvätt för han blev rädd när han råkade kolla på sprutan.. Då fick jag en tår oxå, jag e så känslig om nån e ledsen..
Efter de blev de systemet och en vända på stan. Träffade Lina, Jossan och Jenny oxå :) (de gillades inte av sonen, måste du känna alla hela tiden ;)
Vi mötte Emelie på stationen åsså gick vi till mcdonalds, jag hade lovat kidsen.
När vi ätit färgade jag hennes hår, och sen kom brorsan å hans tjej så att han kunde köra mej å storhandla medan Becca tog hand om kidsen. Fick aldrig se resultatet av Emelies hå,r men de blev bra förutom en pytteliten fläck som vi missat på slingorna (röda) sa hon. Jag får se de idag för då kommer hon hem till mej så ska vi dricka lite vin.
Lite bilder från idag:
Lilla Mandis och Tyson
Tänk er detta: Alexander spelar högt som attan på sin gitarr och
så sjunger Amanda pippi långstrump med sin stämma.. Beautiful :D
Jag filmade de så de blir bra när dom fyller 18 :D :P (får visas 2 ggr för de skiljer ju 3år på dom)
Min friss idag
Kände för att klä upp mig lite, de e ju lördag åsså ska ju jag å Emelie
dricka vin så varför inte :) Men de slutade me jeans iaf.. E inte på humör
skulle vilja ta på mej en stor jävla tröja å bara gosa ner mej i soffan.
Blir nog på humör sen.
la familia
<3

Hör på detta..!

I lördags gick ju vi på krogen (jag, Martin, Jimmy och Lasseman) så när vi kommer till Harrys så e jag fruktansvärt nära på att hålla upp min brukares legitimation (han jag är personlig assistent åt) Jag hade glömt lägga ur den ur fickan när jag köpte medicin till honom sist! Nu behövde jag inte ens visa leg men de hade ju vrt fint om jag visat upp de, vad hade dom inte trott då??!! Det var som en annan gång när jag visade upp mitt leg och akten tittade skitskumt på mej.. Det var visst bankkortet jag visade upp, mitt leg låg kvar hemma.. Taxi hem å hämta.. :P
Och vet ni vad mer.. Jag hittade min jacka som jag tappade bort i somras! Den har hängt i min brukares lägenhet heeela tiden!! ;) Smart eller..? Nää men kul å de e en riktig Lina-grej! :D
Alexandra och jag. Hon har en stor betydelse i mitt liv, hon har alltid funnits
där för mej i alla väder! Tusen tack! Ville bara inflika de.. :)
Den e lite suddig, men de e min första tatuering.. Den e verkligen som jag
Fin å söt, men skenet kan bedra... ;)
Här syns den bättre :)

Vad skönt....

.......att se solen framme hela dagen, de var fantastiskt! Fick ju nästan vårkänslor och alla vet ju hur underbara sådana känns... ;)




Så vad skriver man mer nu då..?
Ingenting
vi hörs
senare









Ska vi köra på innan kl 02.30 inatt då????

Igår kunde jag inte somna innan den tiden.. Jobbigt läge, men har svårt att slappna av. Ska ta å lägga mej nu iaf i sängen å gosa me Tyson <3

Skitsnack e fina grejer...

Nu e de så att jag egentligen inte ens känner för att ödsla energi på detta, menblir ändå så förundrad över allt skitsnack.. De finns alltså en person (förutom en annan jag vet oxå då) som säger att jag hittat på allt som hänt den senaste tiden... Ursäkta men vafan vet hon?? Var hon me i vårt förhållande kanske så hon kan uttala sej?? Eller e hon bara blåögd?? Sånt gör ont i hjärtat eftersom jag aldrig skulle hitta på såna allvarliga saker!!!! Men jag säger såhär.. Allt kommer upp så småningom å då hoppas jag att ni som inte tar reda på fakta ska skämmas över vad ni säger om mej!!! Hitta på.. Jag behöver inte uppmärksamhet, jag har liksom tillräckligt..
SUCKERS!! Skaffa er ett liv istället för att lägga er i mitt!!!

Det krymper mest hela tiden...

Ja alltså allt som måste fixas, underbart! Jag lyssnar just nu på massa go musik som gör mej glad för de finns vissa människor som gör mej så sprudlande å glad! :D:D Tackar för det :P

Denna kvällen var riktigt lyckad! Förfest å sen Arvingarna
i Kungsäter, där snackar vi fina killar! ;)
(Becca, jag å brorsan)

Vem har stulit brevbäraren?!

De kom ingen post idag och jag väntade ju på mitt lönebesked! Tur man har internetbanken så man kan se e därifrån.. Faan va jag ska ha de gott me den lönen ojojoj! (eller inte..)

Barnen har vart hemma från dagis idag för lillgrabben har lite ont i halsen å de hörs att han e tjock. Men hoppas de ordnar upp sej, han har druckit massa te med honung :D
Sitter å lyssnar på lite deppmusik, de behövs ibland känner jag.. Varför kunde livet inte bara va lätt???? Ibland önskar jag att jag kunde läsa vissa personers tankar?!
Kolla mitt snygga gula däruppe.. hehe..
Vi skulle till Jönköping å hälsa på en kompis
åsså blev de inte riktigt så vitt som jag ville.. ;)
Mina Älsklingar!!!!

Lämnade en febrig dotter, fick hem en febrig son...

Stackars lille killen.. Han e så hängig.. Somnade till å me på en gång ikväll och de e ovanligt! Ingen matlust hade han heller :/ Men vi kan ju hoppas på underverk till imorrn, för då skulle vi ju gå till Alexandra och hennes dotter Johanna efter dagis, men vi får se hur de blir me den saken. Alexandra bjöd mej på fest igår till nån kille, men så kunde jag ju inte för jag skulle ha egen fest ju :) Men en annan gång, alltid kul när folk frågar!
Nu sitter jag här vid datorn å barn och katt sover gott. Väntar på att Peter en kompis ska komma förbi en sväng å tjata. Han måste ju uppdatera mej om helgen om han träffade den där tjejen ju!! :P
Visst va dom tjusiga i somras när dom skulle på kalas.. :) <3

Vibrerande....

MASCARA!!! Vad trodde nu egentligen... ;) Ja var ju på gekås med Malin och Andreas häromdan å köpte de, den funka finfint ju, visste inte ens att de fanns?! SÅ e de man kan inte veta allt!
Det var jättekul igår, tack alla som kom :D
Här kommer lite bilder...
Brorsan å lille kissemissen som jag e jävla arg på nu! Han har pissat ner
tre täcken för mej! Så i nästa vecka e de jag som kastrerar fanskapet!!
(katten alltså..)
Ida och Martina
Jag, brorsan å hans tjej <3
Brorsans t-shirt.. Jag vill me ha haha!
Andreas å Tyson gosar :)
Malin å jag <3
Jimmy, Pernilla, Conny å Emelie
Malin, jag å brorsan ska välja musik, spotify rules! :P
Martin och Andreas
Pusskalas! <3
Andreas, Malin och jag
Brorsan, jag å becca. Fulla eller? haha
Conny å Emelie, sötnosar!!

Musik och vin

Efter gårdagens bravader så e de jag som ska ha festen, var nog inte riktigt nykter i förmiddags ens en gång men nu e de bra så nu blir de vin igen :D
Pratade precis me en kompis (Lasseman) Som ville koma ikvll å han e så välkommen så, längesen man träffade honom nu så de kan ju va dags :)
Ska fota massvis ikväll! :D
Saknar mina barn!! Skönt att ha dom hemma imorrn igen!!! <3

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

Jag känner mej lycklig idag av en massa anledningar faktiskt :D
Kan inte sitta här å skriva nu jag måste städa innan jag ska till möte 2!!
Puss hörs senare
Imorrn kväll blir de festa me bland annat Pernilla å de ska bli kul för de va inte igår! <3
Jag o bästaste Malin som blondiner!!! Nice eller! ;) Vad skoj vi ska ha imorrn
Malin!!!

Sjukt trött...

Vilken dag!!! Först snoozade jag som vanligt när klockan ringde, ville ju ömdå upp i tid så jag skulle hinna med allt som skulle göras innan jobbet. Jag gosade me katten, åt lite frukost, kollade nyheterna och internet en stund. Sen gick jag till Therese å lilla Emma (och postade mina brev!) Vi pratade å skrattade å de e precis vad jag behöver nu så de e tur man har såna fina vänner :)
Promenad hem i den friska luften och rensa tankarna lite. Hem och äta, arbetsförmedlingen (skönt att ha de gjort!) sen handla å iväg till jobbet. Slutade kl 22 och sen hem och greja me alla tusen papper, men tror att jag fått me allt nu iaf!
Klockan e snart 1 jag måste sova nu! Sjukt mycket att göra imorrn ju!

Känns tomt...

Barnen skulle ju inte åka till sin pappa innan imorrn, men så ville han hämta dom ikväll å jag tyckte de var e nbra ide i å med att lilltjejen tycker de e jätte jobbigt och verkligen saknar sin pappa! Vi lekte en massa idag, å sen hann vi städa lite och packa allt som skulle med som dom kan tänkas behöva tills på söndag. Amanda verkade ha lite feber innan så jag la ner ipren å grejer med. Det roliga va att H:s kompis sa att så fort Amanda satt i bilen så blev hon ledsen å saknade mej <3 Men de e ju en så stor omställning för henne, hon tror ju vi ska va som en hel familj osv men så blir de aldrig igen.
Jag var hemma hos Pernilla och Johan innan, dom var oxå barnlediga så vi åt tacos och pratade i några timmar. Mysigt! De var kul att få skratta lite :) De tvar ruggigt kallt att gå em tycker jag men de berodde nog på att jag va lite småtrött.. Tror jag va hemma vid 11 igen å här sitter jag än? haha ;)
Jag ska bli bättre på bilder på mej å barnen men just nu e de så mycket, de kommer så småningom :)

Som jag sagt innan...

Nu är så jävla underbara mina fina vänner!
Jag uppskattar kommentarerna av er,
då känns de lättare igen! <3


Inatt var de jobbigt..!

Såhär oroligt har Amanda aldrig sovit! Hon har vaknat konstant hela tiden och vart ledsen över sin pappa. Tur att hon får träffa honom imorgon!!! Hon är inte sej själv, hon e mest nere och ledsen hela tiden och de gör ont i hjärtat att se de...
Vill bara skriva oxå att vissa människor ska växa upp och sluta lägga sej i mitt liv.. När inte ens H är intresserad av att läsa behöver ni ju inte sitta å bry er.. Eller e jag så intressant!!???? Tycker ni borde skaffa er ett liv (alltså DU speciellt som springer direkt å säger vad jag skriver.. Djungeltelegrafen nästa) Jag tänkte lagt ner bloggen men så tänkte jag.. Varför de?? Jag tänker inte sluta skriva för de.... Men får jag höra mer skit nu så lösenordsskyddar jag bloggen så får ni skaffa er nån annan att hålla koll på
Jag måste lova mej själv att INTE prata i telen mer........... Jag blir så förbannad varje gång!

Imorgon blir en riktigt kul dag!

Jag och barnen ska busa som aldrig förr imorrn! Vi ska leka teparty, bygga koja, ut å sparka boll, leka rymdraket, åka till trollplaneten och elaka dinosaurieplaneten och laga nån god middag till oss :) Jag kommer va helt slut på kvällen men de e de värt :P
Kommer sakna dom så mycket när dom ska till sin pappa...  <3

Mysfredag nästa!

Tacos med barnen, det var gott! Nu e de dags för en film (om en stund) Det blir ratatouille :)
Ha en trevlig fredagskväll allihop!

Jäklar så vi hoppade!!

Vi hade superkul igår jag, Malin och Madelene :D Vi kollade på två skräckisar den första: Messengers hade jag och Madelene redan sett men de va så längesen så vi mindes inte alls mycket av den. På en  scen flög vi alla tre bakåt i soffan och hoppade säkert en halvmeter upp från soffan, ni skulle sett oss! :P
De här får vi göra om snart, de va riktigt kul. Film 2 vi såg var Boogeyman 3 som jag redan sett men de va oxå längesen så mindes inte allt i den heller så de va lika kul de ;)

Oj så skoj!

Har haft en lekdag med barnen idag oxå, så ikväll när Madelene frågade om hon kunde komma hit (om hon fick ut sin bil) så kände jag bara att jag ville hemifrån lite. De känns rätt gott när man haft barnen hela veckan från tidig morgon till sen kväll. Sen att de varit sånt väder me så har man inte velat gå å hälsa på någon heller. Vi var ju iaf hos Conny å Emelie en av dagarna å fördrev tiden innan de blev ännu mer snökaos.
Iaf så skrev jag till Madelene att vi kunde väl ses hos Malin istället så fick vi träffa henne me å jag kände inte för att va härhemma så de gick bra, men så fick hon ju inte ut bilen!!! Där sjönk mitt humör till botten för en stund.. Tills Malin sa att jag kunde komma till henne för hennes mamma kunde hämta upp mej, och Andreas köra hem mej :D SÅ nu väntar jag bara på sambon ska komma hem så ska jag iväg å snacka tjejsnack ikväll å se en skräckis! ;)
Förövrigt har vi haft en mysig dag, jag och barnen <3
Alexander läser saga för fina lillasyster <3
Ute i snön
Storebrorsan spexar som vanligt ;)

Tur man har ändå...

Från den dagen du blir känd och intressant för omvärlden så kan du glömma allt vad privatliv heter... Har du hälsat på någon som inte är din partner har ni ett hemligt förhållande, spelar du in en film med nån som inte är din partner så har i även ett riktigt förhållande.. Kramar du nån som inte är en partner så hamnar e på förstasidan..! Ni vet att Johnny Depp alltid lyckats hålla sig undan från rampljuset, men så spelade han ju först in The Tourist med Angelina Jolie (som är väldigt intressant att skvallra om) och det var en himla massa snack om dom.. Nu är de från den nya filmen han spelar in som han tydligen ska ha varit med en 19åring.. Ärligt talat journalister: Ni är så fulla av skit! Om det nu stämmer att han och Vanessa Paradis ska gå skilda vägar så behöver de väl inte strös på med en massa otrohet till höger och vänster, alla e faktiskt inte svin!
Samma gäller här.. Fast då tycker jag synd om Blake Lively som framstår som en riktig slampa.. Hon spelade in en film med Ben Affleck (The town) och plötsligt hade hon en affär med honom.. Nu är de helt plötsligt Ryan Raynolds hon tagit som ska ha förstört äktenskapet mellan honom och Scarlett Johanson.. LÄGG NER! Ni förstör ju andras liv... Såå patetiskt! Jag tycker de e kul att läsa såna tidningar men jag börjar ärligt tröttna på de nu.... Hela förra året så stod de i varje tidning att de inte dröjer länge innan Brad och Angelina skulle gå skilda vägar, nu ska väl 2011 handla om hur enad front dom har... SUCK....

Så bra då....

Nu har jag kommit in i en trötthetssvacka igen då.... Jag kan inte somna innan 1 på nätterna å jag vet fan inte varför?!? Det har vart så i några dar nu..
Jag stannade hemma igår för Henke kom så sen,t så då tänkte jag att de inte e nån ide att gå dit eftersom han skulle jobba idag me. Så tråkigt att ha en sån där period, och att inte kunna somna innan så sent e jobbigt! Någon som har några tips?
Vi får se vad som händer idag, de där med att snön skulle va borta de kunde jag ju tydligen drömma om (snöyran alltså)

Lite kvällsträning gjorde susen!

Jag var lite småseg, så jag passade på att köra mitt 25-minuterspass på min tränings-dvd. Jag blev piggare faktiskt, men inte när jag satte mej ner.. phu..!
Jag fick inte gjort nåt idag som skulle göras.. De blev ingen Therese idag heller för jag kände inte för att ta ut barnen en så lång promenad när de blåste och snöade så. Hörde att de ska bli ännu mer snö... WTF! Vill inte... Hoppas de e någorlunda väder imorrn så vi kan hitta på nåt.

Tänkte gå till Emelie och Conny en sväng när sambon kommer hem. Conny och Martin ska ut idag eftersom de e röd dag imorrn så jag tänkte hålla Emelie lite sällskap. Hon efterfrågade de.. ;)

7.30 is now the magic number...

Amanda vaknar kl halv 8 istället för mellan 5-7, och de är riktigt skönt! Idag sov jag till kl 9 för Amanda låg först bredvid mej en stund och sen lekte hon på sitt rum :)
Märkte ni av solförmörkelsen igår vid 10-tiden? De hade jag inte en tanke på?!




Hade tänkt gå ner till stan med barnen nu på morgonen och träffa Malin, men så kollade jag ut.. Blåst och massa snö, så de fick vara. Kan ju hoppas att de blir bättre senare så vi kan vandra iväg till Therese en sväng iallafall, måste ju ändå komma ut lite.

Årets första bråk blev.....

Med en jag inte ens känner personligen, men jag vet hur hon funkar för har sett på när hon sårat två av mina killkompisar och e allmänt tragisk..! Hon var ihop me en av mina killkompisar ett litet tag, plus att hon mellan de även hann med den andre killkompisen för att sen såra honom.. FAN TA DEN SOM SÅRAR HONOM! Jag blir vansinnig!!!!!! Iallafall så hade hon även skrivit till en av mina bästa tjejkompisar att hon inte ville ha henne kvar som vän på msn eller någonting för att hon kände vår gemensamma killkompis som hon bara pratar med på festerna..





Helt plötsligt skriver hon till henne på facebook:






"Hej gumman hur e de kram" Min kompis ifrågasatte de å de gjorde även jag.




Min kompis: Säger samma här som jag skrev i meddelandet på Facebook, Varför skriver du till mig, när DU sa upp kontakten?

Fröken konstig: ja jag vet, var bara för ja sa upp den med ------ ville inte ha nåt med nåni varberg att göra då,,, ledsen för det.. vill gärna ha kontakt med dej.. om ja får



Lina Trolin De e la inte meningen att bara slänga iväg en människa för att sen helt plötsligt låtsas som inget?? Dålig stil! De kallas INTE kompis!!! Så dåligt så de finns inte.




Fröken konstig: snälla lägg dej inte i de du inte har med att göra!




Lina Trolin DE E MIN KOMPIS DU SÅRAR SÅ JAG LÄGGER MEJ I.. M, J OCH C ÄR OXÅ BRA VÄNNER TILL MEJ SER DU! JAG SKRIVER VAD JAG VILL!




fröken konstig: Jaa M e bra vän med mej med... var han som tyckte ja skulle skriva till M!!!!


Lina Trolin Man dissar inte nån så å sen låtsas som inget.. Tycker du de e konstigt om hon undrar då eller???




Neee fråga M da han dissa mej flera gånger sen tagit upp kontaktren igen,,, frästen var ja aldrig så nära vän med M hann lixom ej bli de förens ja flytta,,, jag kände bara när M en gång ville bryta allt med mig ville ja bryta med allt å alla i varberg,, kanske var dumt ta bort M jaa men va fan,,,, ingen ee fel fri man gör misstag,, när man e ledsen e de lätt att det blir lite knasigt




Min kompis: OJ,!

Då var det ju inte du själv C som ville ta upp kontakten utan M som la den tanken i ditt huvud.
Sen gör du väl inte rätt bara för att M har dissat dig som du sa, att du kan göra likadant mot andra.
Jag tyckte bara att det var dåligt stil att du gjort som du gjort, även om vi inte är direkt nära vänner.





Fröken konstig: de tanken slog mej faktist innan men tror de lika bra lägga hela varberg bakom sej,,, men andledning att ja tog bort alla andra var ju just för jag ville bryta med allt som har med varberg att göra, vara kompis med någon till M höra talas om han hela tiden kändes onödigt, när jag ändå inte bor kvar där!




Efter detta hade hon skrivit på sin status (jag e inte vän me henne!) Men min kompis skrev de (som förövrigt tagit bort henne nu, bra gjort!) Hon hade iaf skrivit att mna borde inte va ute å festa varje helg om man hade barn utan va hemma me dom om man sätter dom till världen.. Min kompis frågade vem hon menade.. Ingen speciell säger hon då, de e inte Lina om du trodde de... HMMM.. Jag blev vansinnig å skrev följande till hennes inbox:




Jag hoppas för din egen skull att du inte menade mej....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tror du vi e helt dumma i huvudet eller! Skulle de va så att du bara skrev allmänt om barn å sånt då eller..

Stalkar du mej eftersom du verkar veta att jag festar varje helg? De gör jag verkligen inte å lägg dej fan inte i hur jag uppfostrar mina barn de ska du ha klart för dej! 

Då kan du sluta själv att hålla på me C, J OCH M kanske.. Räcker de inte me en åt gången eller???

MEN JAG KÄNNER MEJ RÖRD ATT DU TILLÄGNADE DIN EGEN STATUSUPPDATERING ÅT MEJ.. MAN TACKAR Å BUGAR.. 

Nu tänker jag inte ägna en tanke mer åt dej men jag kommer berätta för M att du sagt detta om mej så ska vi se hur mycket han gillar de....
Men suck ja visste fan inte ens du har barn seriöst?? men du verka ju ta åt de... mena mest almänt herre gud vilket liv. å du frästen lägg dej inte i sånt du inte har med å göra...... å inte vet ett jävla skit om.... Har desutom ej ens träffat C





Du de e mina barndomsvänner du trasslar till de för! Därför bryr jag mej å lägger mej i för jag vet hela historien när J vart nere (depp) å snackat me mej! Man kan inte hålla på att leka me hans känslor på de viset de funkar inte!!! Sen såg jag även meddelandet du skickat till C att du inte kunde sluta tänka på han å då hade han skaffat tjej?! 

Dessutom så visste du visst att jag hade barn för jag såg la vad ni chattade om eller.. När M frågade vem du menade så skrev du att du tror väl inte de e Lina henne känner jag inte ens.. Du drog ju upp mitt namn så hur visste du de då INTE... Vi e liksom skitbra vänner jag å M så jag fick liksom se de.. Skumt då ju.. Gissade du bara eller?!!

Have a nice life hoppas du hittar en kille du trivs me å får va lycklig, å de menar jag.
du vet inte riktigt hela bakgrunden till allt,,, har berättat allt för M vart ända ord som sagts idag,,, ha de bra kram

Vad den där kramen kom ifrån de vet jag inte.. Men skit ska skit ha! Jag menar inte att va barnslig som skriver ut detta men de e så jäkla fult bara, och ibland måste man faktiskt stå upp för sina vänner och visa de falska människorna att de inte e okej!!!




Den tänker stanna länge...

Vintern alltså.. Som det snöade när jag gick hem från jobbet igår kväll! Jag känner väl nu att de räcker med vintern, den är fin när de är jul och nyår. Men nu ser jag bara fram emot sommaren!
Det där med att räkna kalorier funkar enastående! Jag räknar ju på ett ungefär och de funkar ju, för sen den 1jan har jag gått ner 1kg så de e bra :) Igår blev de varken träning eller nån speciellt lång promenad. Jag cyklade till jobbet och gick hem, men de e ju så nära. Men jag rörde på mej iaf. Jag kände att jag hellre tog en vila så att jag skulle vara pigg på jobbet, än att gå en långpromenad igår.
Funderar på om man skulle gå ut i helgen? Jag fick ju inte firat nåt nu innan nyår, så jag får väl fråga Malin, Emelie, Jimmy, Conny å Martin om dom e sugna på att göra nåt, hoppas :)
Idag ska jag fixa iordning hemma (som vanligt..) Sen efter middagen blir de en promenad med barnen, Therese och hennes dotter. Kanske skulle gå till affären också?!
Den här bilden ger minnen.. :) Öland sommaren 2009 <3

Jag som sov så gott!

Amanda hade precis somnat, och jag med. 10 minuter senare stormar Tyson OCH Alexander in i Amandas rum så hon vaknar, då där tog min vila slut... :/ Jag e ingen powernapare, jag vill sova länge! Mungiporna hänger ner till knäna på mej...

Kallt igen ?!?

Det har ju vart så varmt ute nu, hela -1 bara ju! Om ni fattar så e de ju varmt jämfört med -10 C.. :)
Jag ville bara skriva god morgon, ska städa lite nu, och  ta fram pussel och pärlor till barnen. Nu e morgonlugnet över så dags att överge datorn för ett tag.

Sådärja..

Känns alltid skönt att få skriva av sej och sen ta en varm dusch... Sitter och lyssnar på lady sovereign en asgrym brud ju!
If you love me: fuck you..
If you hate me: FUCK you!!!!!!!!
Lady Sovereign







Lady Sovereign





Tack Malin Kilkki för att du fixade min bloggdesign :D <3




Imorrn blir de ner till stan med barnen och träffa Malin på stan,
vi ska gå en promenad och kika lite.
Hoppas på att Alexander e på bra humör imorrn!
Våran katt drar loss locket till avloppet ni vet de som finns i duschen,
åsså dricker han därifrån ibland.. Han måste ha en skada??? HAHA!
Borde nog ha mer hårband å grejer i detta året, de va ju snyggt.
JA de ska stå ÅRET..

Nu blev jag jävligt lack!!!!!

Snokade på en viss persons sida på facebook som jag verkligen inte hoppas att hon menar min sambo för då fan kan jag inte ansvara för vad jag gör!!!!! Jag e så trött på sånt nu å den tjejen kan bara lägga ner hon e så jävla B ändå!!!! Jag hatar henne mer än en viss annan brud å till å me mer än brud nr 2 så FUCK OFF annars jävlar! Jag känner henne inte men de e mer än NOG när någon skickar nakenbilder på sej själv till nån som e upptagen, å att ha vart hemma här måste hon vart stolt över att lyckas me.. Hade jag vetat om de hade hon inte kommit innanför portarna här på den festen ens en gång! SKAFFA DEJ ETT LIV!
JAG E ARG NU! Och jag e arg på en annan viss person oxå som borde tänka efter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sommar snart?

Ja de dröjer ju faktiskt inte så länge innan vi är där igen, så härligt! :D

Idag har vi plockat ner alla julsaker, bara gardinerna kvar i alla rum utom Amandas som e totalstädat från grunden, till å me fönstrena e tagna. Vissa undrar varför jag gör de redan nu? Enligt mej är julen över och de är ett nytt år, bara onödigt att ha en massa tomtar å grejer framme då ju. Nej dom får sova så gott i sina lådor tills nästa år. Kommer dock sakna julstjärnorna lite faktiskt.
Alexander har varit riktigt vresig och tvärtemot idag, fast han sov ända till kl 10.30 idag! Felix ringde och ville leka så trodde att han skulle bli lite gladare då, men icke. Han har vart lite off hela dagen, bara han inte börjar bli sjuk.
Efter middagen idag (de andra åt potatismos och köttbullar me brunsås. Jag åt tonfisk me gurka och tomat, hade ingen sallad hemma ju) så tog jag en promenad med Amanda i vagnen i en halvtimme. Gott med frisk luft, de gjorde susen för jag va änna trött ett tag.
Ha de fiiiiint!

All set!

Jag har gått med i en gratissida på internet där man håller koll på sina kalorier och sin träning. Så nu vet jag hur många jag får äta om dagen tills i maj då jag ska ha gått ner ett antal kilo. De enda jag kommer fuska med är alkoholen emellanåt.. :)
Så idag tänker jag njuta av min sista pizza (och all skräpmat) på ett bra tag - imorrn räknas de kalorier på allvar! (Så första dagen på 2011 riktigt kände jag inspirationen komma, eller jag bestämde mej helt enkelt på riktigt.. hehe)
KRAM alla fina människor

RSS 2.0