Lilltrollet har feber... =(

Jag har gett henne lite alvedon nu så hoppas febern går ner, man ser det verkligen i ögonen på henne för dom är alldeles simmiga. Hon hade visst haft lite feber hos mamma och pappa också igår, men imorse när vi gick till dagis så hade hon det inte.

Jag säger bara en sak.. Det var verkligen värt att inte ha gått ut på över en månad, för det var fan vad kul jag hade!!! Jannice kom och hämtade mig vid 15.20 på lördag eftermiddag. Då hade barnen hunnit att lämnas och jag var färdigsminkad och påklädd, jag tog en cider redan innan hon kom och guuud vad gott det var!!! =D

Hemma hos henne mötte vi Martin i dörren, han skulle visst vidare men han hade ju lovat att vi skulle dricka en cider/öl ihop, men han svek oss hehe.. Jannice hade ett himla problem att välja kläder, men jag förstår henne också eftersom hon hade tänkt vad hon skulle ha och så blev det liksom inte bra.. Men efter ett bra tag och ett antal byten så blev det jättefint och bra och hon var nöjd =)

Jag fick ett telefonsamtal från Britta med, en kompis i Falkenberg. Det var jättekul att få höra hennes röst, jag blev så glad! Vi skulle träffats men vi kom ju aldrig till stan så det blev inte så.

Alexandra och Lasseman kom och hämtade mig och Jannice vid halv 8. Då hade jag även hunnit snacka med brorsorna, dom skulle med in till stan en sväng. När dom lämnat av oss på parkeringen på Håsten så kommer det en bil och tutar, jag vinkar men fattar inte vilka det var.. Jag menar jag och Jannice hade ju redan fått i oss cider, dooleys, en annan drink och vin (jag hade iaf börjat slurka på vinet hehe..) Det var iallafall mina brorsor och den enes tjej i bilen =) Dom var med på festen en stund.

Festen hos Alexandra G var superduperkul! Jag träffade en del nytt folk vilket alltid är trevligt. Jag fick ju även festat med Jimmy och Conny med och det var ett tag sen! Jimmy har blivit så liten.. Han är jättefin! Lite senare ringde Thomas och Martin, så vi träffade dom nere vid Oden Harleys. Vi betalade 100kr för att gå in vilket nästan var lite för mycket, men skitsamma :P Jag träffade Hanna en kort sväng och Becca & Tobbe. Jättekul =D Micke & Helen var där också, även Pit. Tror inte jag glömt någon nu?? Jo just de ja, Sammy var där full och go som vanligt haha! Jag kom hem ungefär vid 3 tiden så kul hade jag iallafall, alltid roligt att träffa sina kompisar och "catch up"

Idag har vi haft Jannice här, så vi har lekt och myst lite =) Jag tog ett superfint kort på Alexander och henne. Hon hade med sig bullar, och så fixade jag kaffet. Imorgon är hon ledig så vi skulle nog hitta på något då med.

Nu sitter jag och väntar på Charlotte, hon skulle komma och sova över =)

Nu drar jag, Puss!





Har haft en supertrevlig dag!

Imorse ringde alarmet kl 04.30, då skulle Henke upp och iväg till Orust och jobba. Alexander vaknade då också och började tjata om att han inte kunde somna om. Henke fick tagit med honom på toaletten för han var kissnödig, och sedan fick han tyst på honom iallafall så att han kom till ro. Men när han gått så började Alexander på en gång att tjata att han inte kunde sova och minsann skulle ha på teven och se på film..!! Nej det var då rakt inte okej, så då började han väsnas igen så Amanda vaknade med ett illtjut.. Vilken trevlig morgon! Men Amanda fick lite välling och somnade om, Alexander fick jag prata med ett bra tag, sedan somnade han också om igen =D

När klockan ringde igen fixade jag frukost åt barnen, och tänka sig inte det minsta problem denna morgon! Jag var överlycklig, vi kom fram 3 minuter över 10, men det kan jag leva med =P Amanda hade lika kul som vanligt och charmade fröknarna med sitt leende som är precis som brorsan hennes, som fröknarna sa. Jag är så stolt över mina barn som alla tycker så mycket om! <3

Efter dagistimmen messade jag Johanna, så träffade vi henne och Pernilla vid Kvantum. Vi gick en sväng på stan och sen fikade vi på Maladi (eller hur det nu stavas?? Det är iallafall fiket vid posten...) Jag träffade på Petra därinne och fick först världens chock! Där satt hon med en unge i knäet, så jag frågade om det var något jag missat.. Hon skrattade och sa att så fort går det minsann inte för henne =) Hon var visst barnvakt hehe..

Vi gick in på Gallerix en stund också och hälsade på barnens faster (som äger det) Hon är ju så supergo! Hon berättade att hon och hennes man Mattias har suttit och gjort en massa frågor till tipspromenaden på deras kräftskiva om två helger, om alla som kommer.. En fråga om varje person för att se om folk kan något om dom. Hahaha det ska bli jätteskoj detta! Undrar just vad det kan stå om en själv.. =P Jag kanske  förresten ska jobba hos henne denna julen med på Gallerix, gott med lite extracash ju, dessutom är det ett skoj ställe att jobba på.

Jag hade Charlotte hemma på besök ett tag med, det var kul att höra om hennes bravader i helgen.. Synd att jag inte kunnat följa med jag också hehehe  =)

Inte har jag hört ifrån Pernilla heller, jag är så nyfiken så jag kan spricka!!!!..

Tack för mej, Puss!



Här har ni mina vackra barn som jag älskar mest av allt i hela världen!! <3

Det gick ju riktigt bra!!!

Vad jag är stolt över min lilla flicka! Hon var precis tvärtemot  vad jag trodde hon skulle vara! Hon gick runt och lekte med dom andra barnen och satt i gruppen helt själv medan jag var med Alexander i sin dagisgrupp en stund. Camilla (världens bästa fröken och Amandas kontaktfröken) fick till och med hålla henne och gunga henne utan mig. Jag är världens lyckligaste just nu!! =D Alexander blev lite besviken för att han bara skulle vara där en timme han med, vi trodde det var längre men det var tydligen ändrat.. Det känns lite konstigt för det minns jag inte att dom sa i somras.. Jaja det är inget att göra åt, säger dom en sak så är det så..

Jag såg två jätte söta barn som var 4 och 5 år.. Fick en chock bara när jag fick veta att mamman hade färgat deras hår kolsvart!!! Dom var visst helblonda innan.. Men hallå bara en fråga.. FÄRGA HÅRET PÅ EN LITEN 4ÅRING, HUR BRA ÄR DET!!??

Jag har varit duktig idag med, har städat ordentligt och varit nere i affären och köpt smör, det var ju totalt slut. Det duktiga med det är att jag gick ner till affären för att köpa smör och kom hem med det också!! Jag kan ibland gå och handla något helt annat än det jag kom dit för.. Senil eller vad? Vill inte se mig själv när jag är 50.. =/

Jag håller tummarna för Pernilla nu, hon ska på dejt med en kille som tyckte hon var så söt. Dom har träffats men hon minns honom inte riktigt. Love is in the air.. I hope... =)

Jag snackade riktigt länge med Alexandra i telen innan, jag har verkligen Alexandra-abstinens!!! =P Jag ska förhoppningsvis vara med dom på fredag (henne och Cissi) om det fanns plats i bilen vilket hon trodde =D

Nej nu orkar jag inte sitta här mer.. Puss!



Jag älskar er alla mina vänner, ni är underbara!!!!<3<3<3

Inskolning, men först en riktigt härligt slapp söndag...

Såna här söndagar är rätt sköna.. Man har varit ute och slirat och är sådär härligt seg dagen efter. Allra skönast är det nu när barnen kommit till ro. Amanda ligger i sängen och sussar sött, Alexander ligger och kollar på film: "Pingu på tunn is" Han är inte riktigt trött än eftersom han var uppe till 23 igår på festen =P Men hoppas då att han somnar relativt snart eftersom det är dagistajm imorgon! Jag är nervös, för Amanda är så himla mammig så vi får se hur det går.. Jag lär vara uppe tidigast imorgon iallafall. 

Imorgon blir det en mysig frukost med barnen, sedan dagis och sedan en riktigt lång och skön promenad. Jag ska ta och träna imorgon med, ska var försiktig bara för min nacke. Ska ta och höraa med Charlotte om hon vill hänga på kanske..? Förresten Charlotte.. Tack för en trevlig pratstund imorse medan jag var ute och gick en morgonpromenad med Amanda ute i ingenstans i Öxabäck, medan alla andra låg och sov =) 

Pernilla.. Jag hoppas att HAN ringer eller messar dig snart så som han har tjatat om ditt nummer.... *ler*

Jannice: På lördag ska vi ha superduperkul!!!

Ha det bra! Puss!



 

Kräftskivan 2009 here we come!!!!

Hur kommer det sig alltid att man har så himla kul på just en kräftskiva?? Ja inte vet ju jag, men kul blir det alltid =D
Jag var bjuden till Väröbacka ikväll till Emma, men det gick ju inte eftersom jag inklusive familjen och mina päron ska till mina kusiner i Öxabäck. Då har jag ju ingen barnvakt eftersom dom ska på festen ikväll dom me (mina päron alltså) Men det ska bli jättekul där, på midsommar var det jätte trevligt med, och min son älskar ordet fest :D Det var visst en fest i Tvååker också hos Jonas Sjöström, men det går ju inte heller då, snacka om otur.. =( Sen messade väl såklart Thomas och frågade om de hände nåt ikväll, på nåt sätt lyckas han alltid då jag inte kan... Dumma.. hehe..

Nu ska jag äta lite lasagne och sedan bär det av till Öxabäck =)

Ha en supertrevlig lördag nu allihop! puss!


Mmm så gott det ska bli!!!

En elefant har haft semester på mitt huvud...

Ja det kändes då verkligen så! Allt började med en supertrevlig tisdag....

Jag och barnen åt en mysig frukost för att sedan städa lite och leka. Jag messade Jannice om hon skulle komma förbi en sväng på förmiddagen, men hon messade inte innan runt halv 1 tiden så då var det försent eftersom vi skulle iväg
 =( Hon hade sovit tills då, och det kan hon ju vara värd så mycket som hon jobbar och står i =) (Hon jobbar som receptionist på Varbergs Stadshotell)

Vid kvart i 2 gick jag och barnen till Håsten för att träffa Alexandra G och hennes dotter Johanna. Vi skulle vara ute på lekplatsen, men innan vi hittade dit.... Jag säger bara det, Håsten suger!! Just hur det är upplagt iallafall!! Jag har bott där själv men det gjorde mig då rakt inte klokare! Hon och Johanna var vid tvättstugorna vid Träffpunkten, men jag hittade ju tusan inte dit! Jag fick fråga två städtanter som fick förklarat lite rätt iallafall. Alexandra ringde upp igen och mötte mig sen på parkeringen någonstans, jag fölrklarade vad det var för hus jag stod vid  osv... Sedan var vi på lekplatsen och pratade så gott det gick, inte lätt med barnen som man måste hålla koll på heller. Johanna ville åka rutschkana hela tiden, medan Amanda hann stoppa ett giftigt bär i munnen på en millisekund!!! Jag fick ringt mamma och sen kollat på google och fick veta att det inte var någon fara =)

Vid 19.15 kom Pernilla hem till mig då var det dags för att ta ett litet "catch up" på allt som hänt, alltid lika trevligt =)Vi åt tacos och kollade på Paris Hilton, my new bff hehe....

På onsdag morgon vid 5 gick jag upp för att ge Amanda välling, kände inte av någonting alls då. Men sedan vid 8 så kände jag av nacken som fan rent ut sagt! Men värre skulle det bli.. Jag gick och ställde mig i duschen, men kom inte ut innan en timme senare för jag fick ju inte torkat håret eller klätt på mig på så lång tid. Jag började gråta för det gjorde ont , men då kändes det ännu mer. Det började stråla i armen och göra ont bara jag andades lagom. Som tur var så var ju Pernilla kvar och tog hand om barnen medan jag fick ringa efter sambon som fick komma hem. Det kändes inte så kul eftersom han redan varit borta i två veckor för sin hand som var bruten (lillfingret rättare sagt) Sedan berättar han att dom på jobbet  tyckte att jag var löjlig(!?) Känn på det själva då!!! Jag ringde sjukvårdsupplysningen med som sa att det går över, ta en ipren,, JAJA tack för "the big help.." Sen ringde jag vårdcentralen som inte ens lyssnade utan jätte otrevligt sa att "det får du ta med sjukgymnasten!" Det kanske så var fallet, men ingen anledning att vara otrevliga.. Skärpning du sjuksköterska som svarade på västra vall!! Jag pratade med Charlotte i telefon som sa att jag skulle prova ringa akuten, det tyckte mamma med, så det gjorde jag. Dom sa samma sak, inte mycket att göra. Jag bestämde mig sedan för att ringa sjukgymnasten inom landstinget på Skansliden. Jag ska säga det att så trevligt bemött har jag aldrig blivit inom något sådant!! Dom var jätte trevliga och hjälpsamma! Jag fick en tid igår och det hjälpte så mycket faktiskt! Idag kan jag sitta med huvudet rakt upp =D Den första dagen kändes det som om en elefant satt på mitt huvud och tyngde ner det på sidan, och eftersom det känns bättre idag så har väl elefanten bestämt att det skulle bli en kort semester där på mitt huvud.. Tur för honom....

Ja där har du ju svaret på varför jag inte skrivit i bloggen på hela två dagar Rebecca, hoppas du blir glad nu när jag börjar uppdatera den igen =)

Nej nu ska jag och familjen dra till banken.. Ha de gott PUSS!



Jaha, då lägger vi i femmans växel och kör så det ryker!!

Jag pratar om träningen.. =) Jag var himla duktig där en vecka när jag och Charlotte gick och gymmade. Men sen pallade inte min lilla gumma det längre och behövde vila ett par dagar. Det är ju så himla trist att gå själv men det gör jag isåfall tills hon är på igen =P Jag fick iallafall tagit boxpasset med Pernilla. Det är på onsdagar och fredagar, men denna onsdagen kunde hon inte för hon ska jobba tråkigt nog (för mej *ler*) Jag har lite svårt att träna denna veckan eftersom barnen inte börjar dagis innan nästa vecka, så tills dess får jag köra box på  fredag. Resten av veckan blir det ju då 100 situps dagligen som jag alltid kör och så en träningsvideo på det. Kanoners hörni!!

Idag var jag och barnen på lekplatsen borta vid Brunnsbergsskolan, den är roligast tycker både jag och barnen. Sedan kom Linn, och så gick vi ner till stan för att köpa linsvätska. Hon skulle åka hem till Jönköping idag igen (hon pluggar där, men lär väl inte komma tillbaka hit sen heller.. snyyyyft...) Det var kul att gå och snacka en massa med henne det har jag verkligen saknat!!! <3

Jag och barnen skulle ha träffat Alexandra Grenheden idag och hennes dotter Johanna, men så var dottern snuvig så vi ska ses hemma hos dom imorrn på lekplatsen medan Alexandra ska tvätta med (om hon är bättre tills dess vill säga)

Jag messade med Pernilla idag också, vi bestämde att hon skulle komma hit imorrn kväll och sova över. Då ska vi kolla på Paris Hiltons my new Bff hehehe.. =D Så ska de ju bli tacos också, mumma! (tradition för oss vet ni...)

Ha det nu så bra alla. PUSS!



Crosstrainern är jag ett stort fan av på gymmet. Kolla bara in den där, en sån
får dom skaffa på Atletica tycker jag, med bildskärm och allt!! =)

Lite pill på örsnibben gör susen...

Ja iallafall om man heter Amanda och är 1år =) Min lilla tös ville inte sova idag.. Den senaste veckan har både hon och Alexander varit uppe till kl 21.30 eftersom det ändå är sommar, och sambon snart ska börja att jobba igen (på måndag för att vara exakt.. Då är han borta från mån-torsd) Iallafall så vet nog de flesta föräldrar att när det gäller nya läggrutiner så är det jättesvårt!! Hon vägrade sova, bara skrek och skrek.. Samtidigt i det andra rummet låg Alexander och ropade efter täcke igen som han gör varje kväll bara för att jäklas.. När han tjoar så blir ju inte Precis Amanda lugnare om ni förstår vart jag vill komma. (Mer liv och bistra miner..) Det var ingen enkel kväll precis, men det roliga är att när man väl fick lugnat ner lilla snorpan så kunde man pilla på hennes örsnibbar och då somnar hon som en prinsessa =) Man ser direkt på henne när hon är trött eftersom hon alltid pillar sig på öronen då, det är såå gulligt!! <3<3



På tal om öron, snacka stooora öron på denna hunden.. =P

Hej världen<3

Jag och bloggar... Jag vet inte hur det går ihop men det gör det tydligen.. Ibland skriver jag frenetiskt för att sedan totalt skita i det rent ut sagt! Jag har en blogg på aftonbladet med, men ska nog ha denna med så omständig som jag är.. ;)

Namn: Lina
Ålder: 25år (1984)
Bor: I en lägenhet
Familj: Sambon Henrik, sonen Alexander och dottern Amanda
Intressen:Familjen, film, musik, party, uteliv, myskvällar, vännerna

Ska genast ta och skicka denna blogg till Rebecca, Lotta, Linn och Pernilla för dom frågar mig jämt om bloggadress :P

PUSS!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0