Orkar inte nu..

Skulle lagt in bilderna nu men de får bli på söndag eller imorrn... Ha en bra fredagskväll alla, för det har jag.

Det vill man INTE ska hända...

Eller vad säger ni om att man börjar kl7 på morgonen, och vaknar 10min innan?? Jag är seg på att vakna, men nu flög jag upp ur sängnen svärandes en hel ramsa. Det roliga i dte hela är att ja ställt kl och dne var intälld på halv 6, men den har inte ringt (den kan inte ha gjort det, för jag vaknar alltid så fort de är minsta ljud) Jag klädde på mig och borstade tänderna och la borsten i väskan och cyklade i blåsten och ösregnet.. Man kan ju tro att det är oktober ute...





Hoppas verkligen att det blir fint väder imorrn för då ska min lilla dotter ha födelsedagskalas och sen har en av mina bästaste vänner Charlotte sin sommarfest. Det kommer att komma minst 15pers så det hade väl varit bra om man kunde vara ute också hos henne.



Ska lägga ut mina bilder sen från när jag var på the studio i Göteborg.. Så snygg man kunde bli! :P


Jobbar idag 7-15, lika bra det för inget bra väder ändå. Måste städa när jag kommer hem så det är snyggt till kalaset imorgon. Alexander ska iväg på kalas till sin kompis Leon imorgon med, fullt ös hela dan :)









BILDER från lillpartyt...


Charlotte och Kim






Jag o Charlotte






V
ilket kort.. haha






Äntligen fastnade dom! Johnny och Jimmy

Liiiite stressat det sista....

Igår jobbade jag ju till 20 på kvällen. Vi var och åt på wärdshuset med han vi har hand om. Tyvärr glömde jag ju mitt kvitto så kan ju inte få tillbaka pengarna. Men pappa sa jag kunde gå och be om ett nytt så ska göra det imorrn. När man är ute och äter med sin vårdtagare så får man nämligen pengarna tillbaka.

Jag fick vänta ända tills kl 18 innan jag fick tillbaka min mobil upplåst! Jag ringde några ggr för att kolla läget. När jag väl fick den så var det bara att cykla tillbaka igen för jag trodde det fortfarande inte gick att öppna den, att den var låst. Men det stod ju sim card locked vilket var märkligt.. Men ni förstår att man måste trycka på sidan och slå in sin kod till pin-kortet. Och tänker jag efter så kanske den aldrig behövdes låsas upp till halebop iaf? Fast då hade han nog sagt de..? Jag e iallafall jätte stolt över den och kan inte sluta fippla med den :P Finns ju tusen saker att göra

Efter jobbet kom Charlotte och hämtade mig så var det bara hem och duscha och byta om och städa. Senare kom Jimmy Eliasson och så ringde tre av Charlottes kompisart som oxå kom hit: Kim, Robin och Johnny från Skene. 2 av tre var trevliga och städade..


Har varit en mycket bra helg iallafall jag längtar redan till nästa :D


Lägger upp lite bilder imorrn eller senare från festen, orkar inte nu, jag e lat de e ju trots allt söndag ;)

Inte helt utan krångel...

Har jag någon slags karma runt mig som betyder att jag måste ha otur iallt jag gör...?

Min älskling köpte en ny mobil åt mej igår, e samsung galaxy spica!! Den e så fin och det var mitt andrahandsval efter experia X10. Iallafall så är vi på väg till mina föräldrar och ska lämna barnen, vad händer då? Jo mobilen är såklart LÅST till telenor! Aldrig i hel-ete att jg byter till det! Jag har halebop och är supernöjd med det. Jag fick iallafall hålla den en stund.. Vi har lämnat in den nu så dom kan låsa upp den åt mig (på dianas) han sa den kulle vara färdig idag och det hoppas jag verkligen! Längtar ju efter den..




Igår var jag och älsklingen och åt på Stinas ute å Getterön, vi tog båtarna över. Maten var sådär.. Det dom kallade potatisgratäng liknade mer bara skivad potatis så torr som den var.. Dåligt kryddat med.. Men förrätten: skagentoast var riktigt gott, den får högsta poäng!

Efter det gick vi på sverigepremiären av Inception. Den var 2.5 timmar lång så den höll påtill halv 2 inatt, så man är ju lite seg nu eftersom klockan ringde 7 och jag jobbar till kl 8 ikväll :D Sedan ska jag ut med så det ska bli intressant :P Kommerva en aning seg menar jag :)

Iallafall den filmen bara MÅSTE ni se den var det bästa jag sett inom sci fiction!









Äntligen ser han snygg ut igen! Nu är han så som
man minns honom :)

Jag jobbar med Pernilla idag med så det blir en kul dag, så ska vi ut å äta i eftermiddag på wärdshuset så tiden kommer nog att gå undan :) Charlotte kommer och hämtar mig ikväll så bli det party :)

The human Cotract..

Jag vet inte varför jag kollade på den filmen egentligen för drama och thriller är bland det värsta jag vet! Kollar helst inte på krigsfilmer heller men det funkar.. Drama är så segt så man sitter och skruvar på sig, medan thriller är ungefär samma sak fast dom är alltid väldigt skumma! Jag såg denna bara för att den var skriven av Jada Pinkett Smith (Will Smiths fru) Men det var inget att ha och den var verkligen värdelös!




Jada Pinkett Smith






I Los Angeles lever affärsmannen Julian Wright som separerad. Han möter Michael, som är förförande och ohämmad och av en händelse fastnar de för varandra. PR-firman där han arbetar som creative director hoppas på att bli uppköpt av ett stort och känt företag, vilket skulle ge dem såväl pengar som status. Affären hänger på både hans idéer och att han kan behålla sina traditionella värderingar. Så han avvaktar med sin skilsmässa, men kan han hålla tillbaka sitt våldsammare jag...?











Jag hann se "It´s complicated" igår också med Meryl Streep, Alec Baldwin och Steven Martin som var riktigt bra! Den bara måste ni se! En varm komedi enligt mig.





Jane är en ensamstående mor med barnen nyligen utflugna ur boet. Hon driver ett framgångsrikt café men slits känslomässigt mellan hennes ytterst övertygande exmake Jake och hennes nya vän, arkitekten Adam.







Nu har lillskruttan eget rum!

Äntligen tog jag och killen tag i saken och gjorde om vårt sovrum till endast Amandas! Vi sov ju ändå bara i bäddsoffan eftersom båda har en tendens att somna framför teven. Jag vaknar oftast till efter ett tag men kyckas aldrig få med mig min älskling, så då sover jag ju hellre oxå där :D I vilket fall så blir det bättre när vi fått större lägenhet (eller hus) så vi har fler rum och kan ha egen teve på rummet så man inte stör barnen. Det enda som behövs i Amandas rum nu är nya gardiner med något slags prinsessmotiv eller helst hello kitty som hon är helt galen i! Ska kolla efter det på fredag.. Sen är det förstås MÅNGA fler tavlor som måste upp på väggarna! Hon fick Alexanders säng och han fick en annan fin säng vi hade på vinden. Hon ska få en egen klädgarderob sen lite längre fram med.





En sänglampa är det som fattas, men det får vänta lite för hon
bara tänder och släcker den hela tiden isf.























Här är Alexanders rum:





Nu hänger gardinerna lite lustigt, men det orkade jag inte ändra,
var så gott med vinden så därför drog vi dom däråt

















Djurparken 2010...


Jag vet inte hur bra ni ser ankan till höger, men när den åt så
körde den ner hela huvudet och sprätte runt med benen värre
än vad självaste snurre sprätt gör! Festligt var det att se på :)






Dom här grisarna trivdes nog riktigt ordentligt.. :)
Alexander är så äckelmagad så han gick ur parken, han tyckte dom
var äckliga som höll på sådär.. Jag lovar han är riktigt äckelmagad!





Kon till vänster skulle kalva, dom tog in henne strax efter så man kunde
tyvärr inte bevittna det





Spännande.. :)





Snygg stil eller :D





Amanda och pappa Henke står och kollar på pingvinerna,
jag ´lovar er att dom var snabba!





Vår fina dotter kollar på björnarna <3





Jättefin ny björnpark dom fått nu.





Synd att jag inte lyckades ta kort när vargen tittade mot kameran,
hans ögon var så häftiga! Alldeles gul-orange!





Så mäktiga att se på!





Utanför fönstret ser man alla lejonen. Fick inga kort på tigrarna, dom
satt inne i sitt bo så man kunde inte fota :/





Här lever man farligt.. Tur det finns stängsel.. Kanske Jurassic park nästa...
:)





Nästan alla apor satt med säckar över sig, dom ville verkligen inte synas,
men den här damen var så illa tvungen för hennes bebis ville det ;)





Tycker om morsans sköna stil :) Bebisen ramlade typ hela tiden,
festligt :)





Lektajm :)





Jag och Amanda är fascinerade av aporna :)





Kolla in giraffen, vilken linslus! Han e så på alla kort :D



*****Resten av korten finns att kolla på facebook*****

Lite bilder på våra barn..
























Typiskt kallas sånt...

Vi bestämde att det ska bli Borås djurpark idag (universeum tar vi vid ett senare tillfälle) Tror ni inte att när killen ska iväg och handla lite frallor och pålägg mm som vi ska ha med oss så får han inte igång bilen för batteriet e dött.. Nusse fick komma och hjälpa honom, men sen ringde han igen att det inte startade. Han fick köpa ett nytt för 200 spänn som han måste koppla in.. Plus att vi ska fixa mat och grejer till sen.. Eller ja.. mellanmål.. Detta kan bli intressant om vilken tid vi kommer iväg.. Börjar känna mig lite stressad! Jaja det löser sej, det stänger ju inte innan 18 ikväll, men bara så himla typiskt! DUMMA BILBATTERI!


Det blev ingen ny film igår, vi kollade på Snuten i Hollywood istället på tv4+ tror jag det var? Han har ju ett sånt gott skratt, haha!



Där var han inte gammal Eddie Murphy...






Snart.....

Sitter på jobbet, slutar kl 22. Då kommer Tomas och byter av mej, så jag kan cykla hem och mysa med min underbara pojkvän. Barnen sover gott nu sa han och vi tänkte se en film. Hoppas dom inte blisjuka nu.. Vi ska ju till Borås djurpark eller universeum imorrn. Vore ju typiskt då om det skulle bli så...

hejsvejs!

Lite bilder från Wheels....








HAR FLER BILBILDER I DEN ANDRA MAPPEN SÅ DET KOMMER SENARE!





Charlotte <3





Jag och älsklingen <3





Helena och jag <3





Jocke, hjärtat och brorsan





Pernilla, jag och Helena <3





Jag o Helena





Emelie och min goa svägerska Becca <3





Stefan, Jocke, Henke o Bossmark





Roger o Jonas





pernilla söt ;)

Did you hear about the Morgans?

Detta var en jättebra komedi, så alla ni som älskar en riktigt rolig film och att dra på smilbanden ska absolut se denna.



Meryl och Paul bor i New York och har nyligen separerat. När de blir vittnen till ett mord blir de tvungna att flytta till en liten stad för att ingå i ett vittnesskyddsprogram. Vistelsen på landet är först traumatiskt för de båda inbitna stadsborna men så småningom lär de sig att uppskatta den lugna tillvaron vilket gör att de börjar se på varandra med nya ögon.



Ikväll blir det jobb för fröken Trolin: 15.30-22
Gott att man har cykel nu så man kan cykla, det går ju tusen gånger snabbare!

Farsan och Valentines day

Jag och hjärtat har kollat två filnmer idag.. Gott att bara ta de lugnt, fullt ös med wheels and wings i helgen som har vart riktigt lyckat! Massa fina bilar att titta på, och goa vänner att umgås med och så lite dricka och bra musik på det.



Utanför Jörgens Cykel sitter tre vänner. Jörgen är rädd för att bli lämnad, Juan oroar sig över hur labradoren mår, men Farsan, han är förträfflig. Han är snygg, lagar den godaste maten och vet vad en kvinna behöver. Snart ska han bli farfar också, till en perfekt liten pojke. Det är helt säkert. Men när han ger sig ut på jakt efter en härlig farmor är det inte mycket som går enligt planerna.















Filmen knyter samman fem olika historier i
Los Angeles under en och samma dag -
Alla hjärtans dag.

En film med bara välkända ansikten, enjoy!






OJ så dålig den var!

Jag och hjärtat såg Dragon hunter igår.. Vi satt och skrattade åt hur värdelös den var!



I en tid bland orcer och drakar växer den föräldralöse Kendrick upp under övervakning av sin överbeskyddande bror, Darius. När deras by attackeras av drakar tvingas de förflytta sig genom skogen för att söka efter landet Ocard där en drakjägare ska tränas upp. De slår sig ihop med en grupp krigare som strövar genom skogen och resan blir farlig då de ständigt attackeras av drakar och orcer


Visst låter den spännande? Tyvärr händer det inte nånting på hela filmen. Dom bara pratar hela tiden och någon action märker man inte av.


Vi njöt iallafall av våra räkor och kräftor och kex med brieostar på mums! :)

Jag höll på att försova mig imorse, hade ställt klockan fel så det var tur att Amanda vaknade och henke såg vad klockan var. Jag kom bara en minut försent å hade bara tio minuter på mej så jag kian va snabb om jag behöver det :)



Han e ju tuffare än mej..

Jag och min son åkte båten på fun city, ni vet den som gungar högt uppe i luften. Jag tyckte de va jätte äckligt plus att jag va tvungen att kolla ner på mina fötter så jag inte skulle må illa. Min 4årige son sitter å har jättekul å e helt oberörd, jag diggar det! :D


Filmtips:

Ondskans mirakel NODO..

Det är en spansk film av samme man som "Barnhemmet" och "Pans labyrinth" Mycket bra!






På vinden i huset dit paret Francesca och Pedro flyttar har något otäckt skett för länge sedan. Det blir uppenbart när paret hör hjärtskärande barnskrik om natten och hittar gömda rum fyllda av underliga religiösa föremål. Kopplingarna till katolska kyrkan blir tydligare och huset visar sig vara inspelningsplats för katolska kyrkans ökända propagandafilmer under den hårda Francoregimen. Det sades att ett mirakel hade skett i huset. Men alla mirakel är inte av godo.




Predator 2010..

Den ser jag vram emot! Någon mer?



SJ ska få höra..

Vi var på LISEBERG igår jag och några kompisar, det var jätteskoj! Mindre kul var det att tåget fårn Mölndal till Varberg var inställt och ersatt med bussar och detta utan någon som helst information!!! Charlotte ringde sin pappa som kunde se på internet att alla tåg var inställda! Var det så svårt att skriva ut det på mölndals station eller! Vi hade ju missat dom nu! Så vi fick vänta till 23.30 och ta tåget till kungsbacka istället och bli stående i kunbgsbacka ännu en halvtimme tills Charlottes pappa kom och hämtade oss! Vi hade inte kunnat ta oss därifrån annars. Jag tänker se till att vi får tillbaka våra biljettpengar alla tre och dpm ska få höra hur dåligt informerat de var!

Har sett The Wolfman.. Den va helt okej, men tråkigt slut bara.. Skådespelaren var sådär.. Pappan spelades av Anthony Hopkins, medan huvudpersonen var någon okänd i mina ögon. Han var inte så värst bra.











Benicio del Toro









Lawrence Talbots barndom tog slut den natt då hans mor dog. Efter att han lämnat
den sömniga byn Blackmoor spenderade han årtionden med att återhämta sig och försöka
glömma. Men när hans brors fästmö, Gwen Conliffe, söker upp honom för att få hjälp
med att finna hennes älskade, återvänder Talbot hem för att delta i sökandet.
Han får snart reda på att något med en fruktansvärd styrka och omättlig blodtörst
har dödat bybor, och att en misstänksam Scotland Yard-polis vid namn Aberline har
anlänt för att undersöka saken.
Medan han försöker få pusselbitarna i det blodiga pusslet att falla på plats, hör
Talbot talas om en uråldrig förbannelse som förvandlar de drabbade till varulvar
vid fullmåne. För att kunna stoppa slakten och skydda den kvinna han kommit att
älska måste han nu förgöra den onda varelse som lurar i skogarna kring Blackmoor
Men medan han jagar den mardrömslika besten kommer en simpel man med en plågsam
bakgrund att blotta en djurisk sida av sig själv – en han aldrig trodde existerade







Paranormal activity 2... Vem vågar....??

Jag vet inte om jag vågar... ska se den mitt på ljusa dan isf.. :/



Någon får kolla först och säga om det handlar om barnet i filmen för händer de barnet något så tittar inte jag!
Jag klarar inte sånt!

Ville bara....

Tacka alla mina sanna vänner för att ni finns! Även ni som man kanske inte står så nära men man vet att ni bryr er om de är nåt! :) Jag blir så lost på människor ibland, fattar inte varför och vart dom står. Men det är bara att göra sitt bästa! Var en god medmänniska och behandla folk som du själv vill bli behandlad. Alla glömmer vi ibland men vi får försöka lära oss att säga förlåt, det är viktigt och jag själv är dålig på det ibland!

Jag vill speciellt skriva PERNILLA och CHARLOTTE här.. Utan er vore min värld inte hel! Ni är dom två som jag berättar allt för! <3

Vill även skriva att jag har en underbar familj som jag älskar så mycket! Livet kan vara hårt ibland men allt går att lösa och jag är glad att vi löste det till sist som en hel familj! <3

Livet är ingen dans på rosor, men om man gör det bästa av situationen och ser till att vara glad och njuta så mycket det går och tänker efter vad man säger och gör så tror jag att allt kan bli så mycket bättre!

Detta är ett stärande inlägg till mig själv och även till er andra att tänka på.

Har inte sett någon ny film, vi kollade på New moon igår men den har jag redan redovisat här en gång.. Men den är så himlans bra!






Remember me

Ny film med Robert Pattinson: Remember me. Jag fick för mig att det var en komedi, men långt därifrån. Det var en riktigt djup film, alltså en som inte var i min smak. En film i mina ögon ska vara lätt att ha att göra med, men denna var för mycket, och för tragisk.




Tyler är en ung man med ett ansträngt förhållande till sin far, efter en familjetragedi. Tyler tror inte att någon någonsin skulle kunna förstå det han genomlevt, tills den dag han stöter på Ally. Mot sin vilja dras Tyler till Ally och snart kan han inte kämpa emot sina känslor för henne. Kärleken till Ally gör att Tyler får hopp om livet igen, men snart uppenbarar sig saker som hotar att driva paret ifrån varandra.





TRAILER

Jag e förälskad...

I Twilight-filmerna!! (Förutom min Henrik då..ler...) Jag säger då det.... Dom e så himlans bra! Kollade ju första igår och kan se den idag igen om det är så, helt underbar ju! Edward Cullen.. <3 ;)

Mina bröder slaggade ju här inatt, dom kom nog vid halv 1-tiden igår, lite senare ringde Henke och ville säga att han älskade mej, jag e världens lyckligaste!!! :D

 Jag är väldigt stolt över min son faktiskt han har varit helt underbar hela helgen. Det är min dotter som man fått säga till denna helgen istället, toltalt omvänt ju :)

Så vad händer i veckan..? Ikväll blir det mys med hela familjen samlad, det ser jag fram emot jätte mycket!

måndag: jobb 9-19, Henke jobbar så måste sluta 18 istället

tisdag: "praktik" påskbergsskolan, träffa Linn?, lämna tillbaka böcker, Henke jobbar

onsdag: jobb 7-15, eventuellt hem till Charlotte med Pernilla och Linn och se på film

torsdag: jobba 9-19, långtorsdag med familjen, schlagertorsdag med Pernilla och Linn?

fredag: jobba 9-19, jag, Pernilla och kanske brorsan och Linn ska sova över hos Charlotte, film & grillning

lördag: LISEBERG med Charlotte, Pernilla, Malin, Andreas och kanske Linn och brorsan

söndag: Slappedag



EDWARD CULLEN











Så roligt vi ska ha! :D






Saknar honom...

Jag saknar mitt <3... Han är i Mantorp hela helgen med sina vänner och kollar på streetracing. Han har kul iaf de e huvudsaken, han borde känna de som om han är i himmelriket eller nåt ;) Så tomt bara att inte ha honom bredvid mej.. Älskar dej Henrik..

Mina brorsor var här innan och hälsade på. Dom kommer inatt å ska sova över, dom har varit och gjort stan osäker.. ;) Varje gång Klas väl frågar om jag ska med så kan jag ju inte, snacka om bad timing..!

Kollade precis på en film jag köpte på hajen för 20kr.. Riktigt dålig var den!






THE QUIET

Den var lite för vrickad för min smak... Det är en thriller.

Hej igen :D

Nu e jag taggad att börja blogga igen så ni vet.. Har haft de struligt ett tag å faktiskt inte alls varit sugen på att skriva.. Men nu vill jag! Ska skriva om alla filmer och sånt igen, de gillar vi! :D

Jag och Charlotte var och kollade på Twilight- eclipse OJOJ VILKEN FILM! Vi bara älskade den! Fick inte de bästa platserna dock... Näst längst fram på högerkanten var de som fanns kvar att boka på.. ;) Men de var de värt för att få se ett gäng sexiga vampyrer fajtas! ;)











Jag tillhör TEAM CULLEN....

RSS 2.0