Hej allihop!

Ni behöver inte vara oroliga över senaste inlägget, jag var så trött på alla idioter. Tänker inte nämna några namn men jag tycker det är beklagligt.. Tack för att ni bryr er iallafall <3

Jag var aldrig på Charlottes fest men är glad för det eftersom det tydligen blev bråk och människor som va superfulla så då kan de kvitta för min del. Jag hade det faktiskt jättemysigt hemma med sambon. Lite tur att jag inte missade nåt så ändå ;)

Har snackat me både Linda och Charlotte på telefon idag och dom hade det iallafall bra trots allt så det är huvudsaken att mina vänner har skoj. <3

Igår kollade vi på "Flickan som lekte med elden" Riktigt bra var den!



Lisbeth Salander återkommer till Sverige efter en längre tids vistelse utomlands, där hon dras in i en mördarjakt där hon själv är villebråd. Salander bestämmer sig för att göra upp med det förgångna en gång för alla. Hon ska straffa dem som förtjänar att straffas. Samtidigt har Mikael Blomkvist på Millennium fått korn på hett nyhetsstoff. Journalisten Dag Svensson och hans sambo Mia Bergman kan visa avslöjande fakta om en omfattande sexhandel mellan Östeuropa och Sverige. Många av de personer som utpekas i traffickinghärvan har högt uppsatta positioner i samhället.


Idag kollade vi på en skräckis: "Book of blood" Kolla in den du  Rebecca de är med övernaturliga saker. Förresten Grattis Liselle på din 1årsdag :D (Rebecca och Luis dotter)



Mary är expert på övernaturliga fenomen och har i åratal försökt bevisa att ett övernaturligt universum existerar runt omkring oss. Hon undersöker ett hus, där flera brutala och oförklarliga mord har begåtts, som hon tror är en port till dödsriket. Här ska de dödas själar välja väg och här berättar de sina historier. Hon tar dit sin elev, Simon, och genom honom hittar de förlorade själarna ett sätt att kommunicera med henne. Han blir deras Book of Blood.

REGISSÖR
John Harrison

SKÅDESPELARE
Doug Bradley
Sophie Ward
Clive Russell
Jonas Armstrong




Vi kollade även idag på "Command performance" en film som Dolph Lundgren gjort och även är med i. Den var väl sådär...



För Joe, en före detta mc-gängmedlem från Kalifornien som sadlat om till musiker, kommer ett oväntat gig att förändra hans liv för alltid. Joe har spenderat de senaste tio åren av sitt liv som trummis i rockbandet C.M.F som äntligen står inför sitt stora genombrott. Hans band har anlitats som förband åt den populära och vackra, men temperamentsfulla, popstjärnan Venus. Turnén når Moskva och Joes band gör ett strålande framträdande och får stående ovationer för att sedan dra ut på stan för att fira. Alla utom Joe - han och Venus har blivit lite mer än bara vänner och han blir kvar för att se henne uppträda. Men Venus hinner knappt inta scenen förrän konserten förvandlas till ett blixtrande kaos. Beväpnade utpressare har slagit till i en blodig och brutal attack. Venus, hela hennes band och den amerikanska ambassadören Bradley finns bland gisslan. Det gör även extremt populäre ryske presidenten Alexander Petrov och hans två tonårsdöttrar, Anna och Yana. Tiden håller på att rinna ut och ledaren för utpressarna Oleg Kazov kräver en lösensumma i multimiljardklassen i utbyte mot Petrov, hans barn och resten av gisslans liv. Men Kazov har inte räknat med Joe, den före detta värstingen bland bandmedlemmarna. Joe har befunnit sig i tuffa situationer förr och tänker inte låta några fler oskyldiga människor dö. Tillsammans med Mikhail, en ung men modig rysk agent som lyckats behålla livhanken inne på arenan, tar Joe saken i egna händer för att förändra reglerna i Kazovs dödliga spel...

Regissör: Dolph Lundgren

Skådespelare: Dolph Lundgren, Hristo Shopov, Dave Legeno, Shelly Varod, Melissa Smith.




Sen kommer en sjuk film.. Haha vi skämdes åt honom när jag såg den! "Bruno" Jösses alltså hahaha kolla in den!



Den österrikiska gayreportern Brüno är på väg till Amerika! I bagaget finns överdådig gay couture, den adopterade afrikanska babyn OJ och inte minst Brünos livslånga dröm om att bli den största österrikiska bögsuperstjärnan vid sidan om Arnold Schwarzenegger! Mannen bakom Ali G och Borat är tillbaka som superbögen Brüno - Österrikes svar på Jesus och Gandhi.

Det var allt för mig ikväll. Fick mess från jobbet innan så jag ska jobba nu i veckan, härligt! Imorgon ska Charlotte nog komma till stan så ska vi gå ut och gå och prata en massa. Det var längesedan vi två umgicks nu.


Kommentarer
Postat av: charlotte

vi saknade faktiskt dig:( nästa gång måste du va me. men ses imorn vännen <3

2009-11-29 @ 19:27:40
Postat av: Malin

Hej gumman!

Nej vi var aldrig på challes fest.

Hittade ingen skjuts.

Vi var hos peter, han som du var bekant med?

Vi där o drack lite å sen krogen, men de va ingen hitt hehe



Puss o kram!

2009-11-29 @ 21:10:50
URL: http://sveamaliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0