Förvirrad..

Det har vart tre jätte konstiga dagar ändå.. Jag e jätte förvirrad.. Alltså både på mej själv och vissa andra?? :O
FYRA andra faktiskt.. De e ju så bra när man redan e en tänkare åsså ska man behöva fundera sönder sin hjärna på de viset.. Visst jag ska ge fan i de men hur lätt e de? Tänk om de fanns ett facit till ditt liv som du kunde leva på bästa sätt????

SÅ kul!

Igår satt jag vid datorn och skulle börja kolla på two and a half men, helt plötsligt kommer Alexander upp och börjar ränna runt i hela lägenheten! Han "gick" i sömnen, de tog några varv innan jag fik stoppat honom lite försiktigt för de e ju inte så bra att idiotväcka nån som går i sömnen. Han va så söt mitt lille troll ;)
Alex 2010

Det gick ju bra...

Riktigt pinsamt när barnens pappa skulle komma och hämta sina linser och va här i en kvart tror jag de va. Världens längsta kvart! Lättast att prata i telen om man ska gör de om barnen eller på msn, känns helknas annars!
Alexander å jag (osminkad URK)
Amanda vann den försvunna diamanten :D
Sikken härlig min då ;)
Amanda stensomnade på väg hem från hajen och höll ett stadigt tag
om pålägget vi köpte
De va hårt att va ute

I wanna hold your hand

Den e så bra, med The Beatles.... :) Har fått vissa av deras låtar i huvudet å får aldrig nog av dom!
HILARY SWANK - THE PILLOW IS DRUNK
Glöm aldrig detta uttryck! Det var Connys klockrena hörfel, så nu e inte jag längre den värsta på att höra illa!! :D Eller ah.. Jag minns ju iofs på ett läger en gång för längesen när vi skulle ha viskeleken.. En kille viskade om måsar och tyfoner, men jag hörde: JAG HAR PILLEN I GRILLEN DÄRHEMMA! Stackars Cissi fick säga de högt å jag trodde jag skulle dööööööööööö hahahahhahaha!

Fritt vilt 3

Den va bra enligt mej iallafall, jag riktigt hoppade ju i soffan! Ni vet jag sitter me mina hörlurar som har värsta sorroundet och så har jag högt på (men ändå så jag hör om barnen låter) Jösses, hjärtat satte sej i halsgropen några gånger.
ÄNTLIGEN har jag fixat legitimation (som ska ta 5 arbetsdagar) och som jag sagt till alla: de kan man göra hos Polisen. Kortet blev så jävla dåligt så de visar jag fanimej inte för nån som inte behöver se de!!! :(
Vart e barnens kusiners julklappspengar????? Hittar dom inteeeeeee :S
Får se om vi hittar de imorrn när exet kommer hit å vi ska röja ut en massa papper å sånt som han ska ha. Gott att få de gjort.
Visst e hon söööt! Gjorde en fläta på henne och hon e verkligen fin
i uppsatt! <3
Min prinsessa!!!
Hon har fått lååångt hår
Sötnosen min

Den gör mig så glad...

SOLEN du e så välkommen! Man blir så mycket piggare och gladare när solen lyser på en =)
Idag har Malin vart här, vi kollade på Two and a half men åsså gick vi till affären (2 gånger) Glömde såklart mitt bankkort hemma men kom på de innan vi gick in å började handla iaf. Senare kom brorsan, så vi tre hade följe till dagis sen skulle malin GÅ hem till Breared, hon e duktig min gumma! ;) Barnen blev glada när dom såg morbror Klas.
Alexanders godis va riktigt hilarious härom helgen! En liten korv me bröd :D
Mandis å jag <3
Alexander och brorsan
Lillebror.. Bapapa, bli aldrig som jag när du blir stoooooor.. ;)

Så rädd jag blev!!

Jag kan erkänna att lite läskigt va de att se en skräckis alldeles ensam.
Visst barnen e hemma och sussar gott, men ingen annan vuxen..
Så de här va nytt för mej om man säger så.. Jag å mitt ex
kollade alltid på massa skräck ihop förr så lite ensamt e de :(
MEN de fixade ju jag, men jag e inte så tufft om de skulle bröta till nu :O






Jag såg The Resident med Hilary Swank, klart sevärd!
Hon blir ju bara vackrare med åren den tjejen.






Tänk vad glad man kunde bli...

Jag fick en jättefin vattenkokare av Pernilla eftersom hon redan hade en, sen sa hon igår (kom jag på nu) att Johan sagt att jag kunde få högtalarna jag lånade i fredags så jag e så jäkla glad just nu!!! Dom e ju kanonbra!!! :D Ibland ska även lilla Lina ha lite tur.. ;)


Jag kom in!!!

På harrys alltså.. Jag trodde inte de i å me att jag har tappat bort mitt leg. Dom brukar alltid vilja ha leg från mej. Men vakten bara frågade hur gamla jag och Malin var, hon tog fram sitt leg å jag sa att jag tappat bort mitt leg men jag e 84:a.. Inga problem jag kom in å jag känner mej fanimej stolt! :D Jag hoppas verkligen att brorsan kommer in till stan imorrn så jag kan fixa nytt leg (han, min andra bror eller mamma måste legitimera mej)
Det har vart en bra helg :D I fredags var jag hemma hos Martin å drack lite vin med honom, Conny och Fredrik. Sen åkte jag hem och kollade på two and a half men å efter de hade jag ÄNNU ROLIGARE! Blev visst lite mer dricka men de va skönt att vakna dan efter och må kanoners, lite..... Är underbart... ;)
Igår satt jag och Pernilla och drack vin härhemma sen blev de taxi till Martin. Vi blev en hel del folk: Martin, Fredrik, Jimmie, Jimmy, Conny, Pernilla, jag, Malin, Sandra, Ida, Peter, Ulle, Andreas. Kan ha glömt nån nu men kul var de :)
Jag tror jag har glömt kamera, vin och vantar hos Martin.. :(
Skriver mer senare.
Jag å mina bröder... Fattar inte att dom växte upp så fort! :O
Inte längesen dom va bebisar ju.. Men dom e världens bästa bröder
och ställer ALLTID upp för mej! Älskar er!!!!

Änglagård var ju riktigt bra!

Bara så ni vet.. Jakob Eklund e riktigt snygg!!!!!! Sen Helena Bergström ser ju alltid lika bra ut som hon gjorde för sådär 100 år sen. Jättefin verkligen! Denna var lite mer sorgsen än dom andra två men ändå jätterolig och helt klart sevärd.
Jacob Eklund väljer jag hellre än Joel Kinnaman så de e ju bra jag lär
få honom för mej själv för alla andra väljer ju bergis Joel :)
Vad säger du Malin annars om en repris på Liseberg i sommar? Gud så vi skrattade när vi tänkte tillbaka på de!!! :D
Malin, Andreas, jag å Pernilla åkte uppskjutet.. CHarlotte vågade inte, ner kommer Malin och tokblöder me värsta jacket i tungan och jag hade dödsångest i den jävla skitmaskinen så jag stortjöt! Tror ni Charlotte kommer tänka sej att åka den.. Nää haha!

Two and a half men

Kollar på säsong 8 nu, gudars vad jag skrattar!! Dom e så roliga! Måste dock ha missat vart Charlies blivande fru tog vägen?!
Det gillas inte alls att de snöade idag! Jag oh barnen var ute i skiten och fy så de blåste oå. Så typiskt att det skulle börja igen när de väl var borta allting.. :/
Har packat allt som barnen ska ha me sej, e lite trött på att hålla på att packa fullt me kläder varje gång. Ska bli skönt när deras pappa fixat en garderob me kläder där så man slipper tänka på de..
Imorrn efter att jag lämnat barnen på dagis så ska jag hem å köra ett träningspass, sen ner till stan oh hämta mina skor, och lämna tillbaka böckerna på biblioteket. Sen en sväng till Conny och tjata lite.. Han ska även få handla lite dricka åt mej på systemet för jag e ju då tyvärr 26år men inget id-kort....... Dom tror ju inte ens jag e 20 för fan!!
Ska fixa id-kort imorrn, min snälla lillebror kommer in och legitimerar mej och säger att jag e jag :)
På eftermiddagen blir de middag på stan och sen bio med bästaste Malin-prinsessan! Ska bli så kul :D:D
Bad boy nr 1 men så jävla snygg ändå!

Göra det idag???

Jooo, jag funderar på det.. Om jag leker med barnen och går ut med dom nu på förmiddagen, så kanske jag skulle ta och storstäda sen. Då slipper jag det imorrn menar jag? Vi ska göra middag sen tillsammans jag och barnen, hamburgare och pommes frites har dom bestämt idag ohh vi måste ju ha de lite mys nu när dom ska till sin pappa igen över helgen. Jobbigt bara att jag måste bära på alla grejerna till dagis igen men så e de väl..
Shit vad jag längtar till sommaren! Speciellt sonispherefestivalen!! Då ska de hända grejer de lovar jag er!!! SKa se om jag kan dra me mej mina brorsor! Ni vet sonisphere måste va värsta öset med hårdrocksband så som Metallica och Iron Maiden, Limp bizkit, slipKnot.. Ja dit ska jag bara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Detta va förra året men då visste jag inte att de fanns ju :(

Mål......

Ja det har jag faktiskt.. Jag tänker ringa till CSN och fixa en riktigt bra avbetalningsplan så att jag kan börja plugga till advokat! (vill inte ha en massa skulder så betalar hellre av på de jag har) Jag måste gå iaf ett år på komvux oxå men de hoppas jag kunna göra till nästa år. Känns bra att ha nåt att sträva fram emot.

Har haft en bra dag idag med barnen, dom har vart glada och ganska sams för en gångs skull, härligt!
Nu har jag nattat dom och Amanda har växtvärk stackarn så jag springer som en jojo in till henne och masserar hennes ben. Hon e så söt de e inge kul när ens barn har ont. Man känner sig så hjälplös.. <3
Det ställs hårda krav på den som vill kalla sig advokat. Förutom en lång utbildning krävs erfarenhet av kvalificerat, juridiskt arbete, advokatexamen och att personen är lämplig för yrket för att man ska beviljas inträde i Advokatsamfundet. Advokater måste också vidareutbilda sig fortlöpande.

Vad är en advokat?

Bara den som har blivit antagen som ledamot av Sveriges advokatsamfund får kalla sig advokat.

Vem som helst får starta en juridisk byrå. Det finns inte några krav på utbildning eller erfarenhet för att kalla sig jurist och erbjuda juridisk rådgivning i Sverige. För att bli advokat fordras däremot mycket omfattande teoretisk och praktisk utbildning.

Den som vill bli advokat ska först genomgå cirka fem års juridisk utbildning och ta en jur. kand.-examen vid universitet. Därefter krävs att den blivande advokaten har utövat tre års praktisk kvalificerad juridisk verksamhet, antingen genom tjänstgöring som biträdande jurist vid en advokatbyrå eller genom att driva egen juridisk byrå. För att antas som ledamot i Advokatsamfundet krävs i dag också advokatexamen, en utbildning som avslutas med muntlig examination. Slutligen kontrolleras att den sökande har ordnad ekonomi, är redbar och i övrigt lämplig för advokatverksamhet.

En advokat måste varje år genomgå minst 18 timmars vidareutbildning.

En advokat har tystnadsplikt.


Helt otroligt!!

Jag har inte orkat träna och ätit slarvigt och ändå har jag gått ner 2kg till!? UNDERBART!!! Fortsätt så... ;)

Det var dagens sysslor..

När barnen var på dagis så var jag på möte med arbetsförmedlingen, inget nytt som man inte visste på de mötet.. Jag vill ha DAGTIDER om jag ska klara mej!! De funkar inte längre me dom andra passen eftersom de e längre än vad dagis e öppet.. Jag försöker men de e inte lätt att få barnvakt..!

Jag träffade på Malin en sväng med så gick vi till hajen och där kom Andreas å snodde henne ifrån mej... ;)
Har busat med barnen hela eftermiddagen, vi spelade den försvunna diamenten och Amanda vann! Det var inte populärt från Alexander sida.. ;) Vi lyssnade på deras lista på spotify så grannarna har säkert hört våra fina röster eka.. haha!
Hoppas alla haft en fin alla hjärtans dag, ser ju att vissas partners slagit på stort, grattis till er ;) Har aldrig upplevt nåt sånt de måste va fantastiskt, som på film!?
Nu ska jag gosa me barnen och bolibompa..
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Dålig idag???

Ja fy fan! Det var ingen kul resterande natt när jag kom hem, fy så dåligt jag mådde!!! Men kul var det! Först drog vi till Jimmy Ljungblad på hans fest, en mssa kul folk! (brorsans tjej körde oss så vli slapp gå) Jimmy Eliasson kom till mej en timme innan å drack lite. Efter ett tag kom Mille och Jonas dit, åsså drog vi på en annan fest till isa (Milles syster) Jättekul nu fick jg äntligen träffat Lisas trolovade :D (bättre sent än aldrig) åsså var Tommy och Alexander där å de va ju inte igår! :) Dom två sista timmarna slutade riktigt bra, jag e nöjd! =) Önskar bara jag hade mått bra idag.
Min kära dotter roade sej bra en stund när jag inte va uppmärksam..
Hon kom totalt insmetad i mitt röda läppstift!!!
Fattar ni hur länge jag fick ha henne i duschen innan de försvann!!??
Sen mitt läppstift är ett minne blott.. Katten ser ut att ha blivit skjuten
hon va på han me de oxå....
Allt detta på typ en minut som man inte höll koll... :S

Lördag med speedade barn

Ja ungefär så känns det, en annan e lite småhängig
medan barnen lever rövare för fulla muggar.
Men de är som farmor alltid säger:
Busiga barn är friska barn <3







Snart ska vi göra middag tillsammans jag och barnen.
Det får bli potatisgratäng och fläskfile idag för de
råkade visst bli tacos igår.. ;)





Kanske dags att ladda kameran med nya batterier (igen!)
Det blir lite fest för mej ikväll, brorsan och hans tjej
ska ha barnen ikväll, jag drar ändå inte innan dom
somnat så jag missar ingen tid me dom :D
Vilken fest de blir vet jag inte för nu finns de
5 olika förslag.. Hmmm??
Ska försöka att inte messa vissa folk.... Jag vet hur jag blir när jag dricker!





Lilla Mandisen <3






Här e hon inte gammal :)





Mammas sötkorvar!

Nu har jag kämpat klart

Japp så är det.. Nu orkar jag inte mer!! Nu skiter jag i de!
Det som händer det händer... Life goes on.. <3







Har haft en kul kväll med Madelene som vanligt :)
Kollade på True blood med alla snygga killar i
speciellt Skarsgård ;)



Har min nya mobil tillbaka nu så de känns
som om jag svävar på moln :D




Polisen trodde jag skulle hämta min BIL...
Så han såg jätte konstig ut när jag sa att den
skulle ligga i ett kuvert.. HAHA!




Bolibompa!!

Aaah nu sitter barnen bänkade framför teven och kollar på Johan som har bolibompa idag. Deras favorit e MARKUS!!! Min med.. ;)
Jag minns Johan från när jag var liten.
Så jävla söt så de värker i hjärtat!! :D






Jag har vart duktig å städat toaletten, hallen och Alexanders rum nu ikväll. Fortsätter imorrn efter jobb och hämtning av barnen. Måste handla lite imorrn med, blir ju fredagsmys med barnen, senare vid 8tiden kommer Madelene och då ska vi laga middag och gotta oss :D Flläskfile och potatisgratäng de blir grejer de mums! Lite true blood kanske? Alltså att titta på, inte till maten ;)

Uppfriskande promenad...

Jag frös innan jag skulle gå och hämta barnen innan idag, så jag kände inte alls för att gå ut genom dörren.... =(
När jag väl kommit ut så småhaglar de oxå, å lyckas träffa mig på näsan så jag skrek AJ! De gjorde ju skitont!!! En i busskuren kollde lite konstigt, skaffa dej ett liv tänkte jag.. Jag ville ha underhållande sms men fick bara jävliga mess tillbaka.. De e seriöst synd om mej denna veckan *gråååååter, tyck synd om mej nu*
Jag kollade på Pernillas kort på hennes facebook å hittade massa kul jag inte ens sett! Hon hade ju inte taggat.. ;)
Pernillas karl Johan (läs kille Johan, inte Karl Johan)
Conny är fett snygg när han gör så ;) Sen tror jag blixten va rätt
stark me tanke på Johans min haha
Ja som sagt.. de märks när de e sommar för så sitter alltid mitt smink
UNDER ögonen.. :/
För helvete Conny! haha :D
Pernilla å jag <3
Strike a pose Jimmyboy! haha
Conny och Pernilla söta som vanligt <3
Jimmy och Johan
Jag vet inte vad jag pratar om men dom e snälla å lyssnar iaf ;)
Äkta kärlek tamejfan!!!!!!
De märks att de e två av mina bästa killkompisar.. Man blir som man
umgås!! haha :P

Fick skjuts från dagis idag.. =)

De hade vart gott att gå med, men de va ganska kallt så efter lite övertalning åkte jag med =)
Jag fick lite bra nummer oxå som jag kan ringa så jag kan ha möjlighet till fler jobb.. Jag skulle ju jobbat idag, men alla fröknar ska iväg till Falkenberg eller vart de va på planeringsdag med mat o övernattning. Dom hade INTE meddelat mig detta så jag blev väldigt besviken.. Förklaringen var att jag ju inte har något fast så dom tänkte inte på de.. Lika bra att skicka till alla då ju eftersom dom vet att jag ibland får jobb tätt inpå.. Så de va väldigt dåligt och de suger att va själv när sånt här händer!!!! Men så e de.. Hellre stark och själv me ett helvete emellanåt än två med ett helvete jämt!!!
Ååå jag hittade en bild på mej å Rebecca så sött hihi ;)
Brorsan å jag för två somrar sen <3
Tyvärr e jag inte skitsnygg på detta kortet *asg* Men Charlotte och
HENRIK i SCOTTS är läckra!! Kolla in hans skjorta.. haha

Sängen kallar....

Usch varför sitter jag o lyssnar på depp-musik just nu de va inte bra.. Jag känner mej så ensam just nu ikväll, va längesen jag kände de så nu men precis nu så känns de jobbigt.. Jättekul att lägga sej i en stor säng helt ensam :(
Tänk va gott att se en film medan man blir kliad i håret, de saknar jag som fan!!!!!
Någon idiot har snott min cykel som de va punka på... TACK..

PISSDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BARA SÅ ATT NI VET!
JAG E SÅ JÄVLA OFF!!

En bra dag till slut

Jag var inte alls på humör imorse, en liten del i de eftersom att jag inte har mitt headset hemma å jag hatar att gå utan musik, verkligen HATAR det alltså! Men nu har jag lånat sålänge iaf tills jag får tillbaka mina :D
Jag var på stan innan me Emelie å shopade lite å lunchade, de va gott! Sen hängde hon me hem, åsså ringde jag ett samtal till farbror blå å fick veta att jag nog har min mobil tills fredag :D ÄNTLIGEN! Som jag saknat den!
Undrar hur denna veckan blir då..? Jag har missat en massa jobb nu för att jag har barnen såpass mycket som jag har. Alltså kvällspassen å de e aldrig nån som kan ställa upp ju :( Alla vill väl men de flesta har ju sina jobb osv så de e ju inte så konstigt. Men jag vet att jag kan fråga å att dom gör de om dom kan å de uppskattas! <3 Jag ringde barnene papap och frågade men de funkar visst inte i nuläget... Tyvärr.. Men när han fixat lite så skulle de gå sen sa han så att han kan ta en hel vecka.  De komer kännas konstigt men jag vill ju sä gärna ha en vecka som jag kan hoppa in på kvällspassen å få ihop lite kosing ju.. Sen behöver jag vila upp mej lite oxå de e så mycket att tänka på just nu så man e helt slut!
Onsdag: Lekdag med barnen. Laga middag tillsammans och vara ute och skutta omkring.
Torsdag: Jobba 9-18.00
fredag: Jobba 7-15 sen fredagsmys me barnen <3 Senare på kvällen kommer Madelene!!
Lördag: Mys med barnen, senare på kvällen kommer Emelie och dricker lite vin :)
Söndag: Ja vi får se vad vi gör då.
haha ojoj ;) Estet nästa ;)
Inne nu me grimaser, han börjar bli i den åldern ;)
Mammas lilla fashionista <3

Sweetest thing...

Jag diggar Alexanders min haha

Vad roligt!

Eller inte.. Nr de regnar så e de inte bra för hår som mitt iaf! Man har fixat iordning de, plattat de så de ligger perfekt. Så går man ut i regnet å har mössa på sej men de hjälper inte om håret sticker ut.. LOCKIGT IGEN!!! *hata*
Har inte mitt headset heller de gör mej bitter men nu vet jag iaf vart de är!!!
Kolla in oss.. Att sitta jämte Pernilla då ser man ut som en albino!!!!

Red bull.....

De funkade att man fick sej en energiboost utav de, hoppas att jag kan somna inomen timme, jag behöver verkligen sova massor! Nu blir de en hektisk vecka plus några dar till å de tar ut en ganska bra när man behöver tänka på allting själv. Men jag fixar de såklart, fast de e himla kämpigt att va ensamstående småbarnsmamma!!! Ibland vet man varken ut eller in å jag e bra på att glömma saker, tankspridd e jag. Jag hoppas de blir fint väder i veckan så jag å barnen kan hitta på nåt skoj ute. Hade gärna velat gå me dom på bio men Amanda e lite för liten för de än så jag får vackert vänta lite till me de. Jag missar en jobbtid på onsdag för har ingen barnvakt.. Vet inte hur detta kommer funka när de e såhär.. Vill ju ha massa jobb men så måste jag tacka nej de känns ganska tråkigt.. Men jag har hört att allting löser sej? Bara lev livet å ha de bra me dom du tycker om å älskar..

En kanonhelg me massa galna upptåg å jag gillar de!!!

I fredags var de riktigt myspys å nice å allt vam an nu ska säga.. I say no more.....
I lördags kom jag hem vid 13 å jag va en aning seg, men efter lite städning inför festen, lite vin och musik så hade de ordnat upp sej igen :) Här kommer lite bilder.. Fick tyvärr inte kort på alla.. Peter, Andreas, Jeanette, Maria och Sandra missades :/ DÅLIGT!
Måste skriva oxå att jag råkade ju hälla massor me vin i håret på Malin!! STackars gumman! Jag vet inte vad som hände men hon fick de i hela luggen å kläderna :/ Hon blev inte arg som tur va men hade hon inte känt mej så hade hon blivit jövla arg så de va ju tur de hehe.. Jag e så klantig! Sen när vi e på toa å ska fixa allt.. Ja då tappar jag mitt vinglas så de går i tusen bitar.. Grattis Lina du e full å fumlig.. ;)
Kläderna för fredagen var detta.
brorsan å hans tjej Becca <3
Therese å jag <3 Jisses så trött jag ser ut
Becca å jag <3
Andreas, Jimmy och Malin
brorsan, Becca och Jocke
Ida och min andra brorsa Klas åsså Jocke på ett hörn ;)
Killfest? Vart e vi tjejer å trycker??
Jag å Martin har en intressant duiskussion, tror de handlar om hans
lilla flört, har för mej de va nåt han inte berättat så jag blev himla nyfiken :D
Dom andra verkar oxå ha kul sikken tur :)
Becca å Jocke
spotifyyyy
brorsans nya dejt *asg*
bror2 och flickvännen
Andreas och Malin
Fredrik, Jimmy, Andreas och Malin
Martin kodord: GATT ME GARRG!!! ;)
Riktigt bra bild på brorsan ju!
Jag å Malin myyyyser
Spotify again?
Jag vill ha Therese!!! NUUU hahaha *asg*
haha ooookej fulla eller? ;)
vems e handen på mitt bröst? Jag gissar på Emelie!!! :)
Lasseman å jag
pusskalas
Fulla? JA ;)
Jaha här går de vilt till hehe
Jag å brorsan
Jaha e de här beviset på vem som facerapade mej och skrev massa
knäppt till en om någon ragnar?? :D Jocke you are busted! :P
Malin å Conny
Andre
Ida o jag
Ibland e killar bra att ha.. När dom kan hjälpa en att fixa dörrar bland annat..
De e då fan inte lätt inte för mej iaf

Vilken kanonkväll de blev!!! :D

Det var riktigt toppen att träffa Yvonne igen!! De var 2 somrar sen sist!! :O Hon ska oxå ut på lördag så då kanske vi kunde ses ute på krogen :D Hon är väldigt duktig på sitt mary kay, hon sa att hon va supernervös men de märktes inte! Hon sa att hon vet att hon fokuserade på me,j men mej e ju den hon känner bäst så jag sa att de e ju inga problem me de. Hon lär sej nog ännu bättre me tiden, lilla sötnosen :) <3
Enligt en viss person hade jag ju sexparty och skulle inte handla upp alla mina pengar...?!? Tänk så fel de kan bli..
Nähäpp om jag kanske skulle ta å lägga mej.. Martin jag säger en sak: GO FOR IT man lever bara en gång!!!! Pratade me honom lite på chatten nu å man måste våga chansa.. Har inte hört av sebbe (en kompis storebrorsa) på säkert ett år heller så de va kul när han skrev en rad å checkade läget. Pratade lite me mr T oxå haha du e ju go :)
Imorrn blir de att sova ritktigt länge jag ska vakna av mej själv imorrn! Sen ska jag ringa veterinär och a-kassa. Efter de ska jag handla kattsand (äta frukost emellan oxå) och sen hem till Therese och fika å prata om lördagens äventyr vi ska ut på :P
När jag kommer hem ska de spelas go musik å fixa iordning sej inför kvällen som kommer bli riktigt jävla gooooo!!!!  (blev inget kalajs imorrn)
De blev inga bilder ikväll jag glömde de.. :/ Men skitsamma de v kul iaf får se om jag kan hitta några andra kul bilder.. :)
Nån som vill ha katt till middag?? :P
Diskhon funkar oxå bra..
Detta ska ni veta om mej.. Jag har SPINDELFOBI!!!!! Hur kul tror ni de är att
dra ner spegelgrejen i bilen å se denna håriga stora fula sak! Mitt ex (sambon
på den tiden) va inne å skulle kolla efter en teve, Jag skrek å sprang ur bilen
å gapade så hela parkeringens folk vände sej om. Jag ringde in till sambons
mobil för kunde inte gå ifrån bilen eftersom barnen satt därbak... Killen som
jobbade därinne hade haft jättekul åt detta tydligen. Men en sak e säker.. Jag har men
för livet.. Jag ryggar alltid tillbaka innan jag drar ner en sån... På vilken bil som helst
de blv ju fan en chock att se den där!

Vilka pussar..!!!

Min son är ingen pussgalen människa som pussas i onödan, men imorse när jag lämnade dom på dagis så fick jag massa goa pussar!! :) Han kommer nog sakna mej lite iaf.. ;)
Nu har jag duschat och fixat iordning mej, ska bara städa lite till å sen invänta tjejerna. Lyssnar på bra musik oxå :P
Jag shoppade massor innan, tack för en bra morgon och förmiddag bästaste Malin!! :) <3
När vi skulle äta lite på bl dörren så var Monika och Andreas där me så vi satte oss jämte dom. Jätte kul att se Andreas igen de va inte igår! :)
Andreas, jag å Cissi på väg till Alex och Monikas 25årsfest :)
De e kul att åka raggarbil ibland ju ;)
Hmmmm jaja puss på dej månkan ;)
Emma, jag å Peter. Två människor jag inte sett på länge heller.
Vi måste seeeeeees!!! <3
Jag, brorsan å Monika i somras på fest i kungsäter, arvingarna sen
när jagf totalt misslyckas me min raggning på kim haha!
Mina söta lillebröder tog studenten i somras! Stora killar nu ju!
Älskar er!

Wish me luck!

HAN vill ha en sladd som sitter i teven (vit) åsså ska jag leta upp en svart i "skåpet"??? Den vita vet jag för den syns ju, men vart i alla skåp ska jag leta.. Jag e totalt lost på sånt å fattar inget!!! Sen e strömmen till Alexanders gamecube borta.. Såklart de e mitt fel..! Men aja vad göra?? Får väl leta imorrn om jag hittar den vilket jag inte tror... Fråga Pernilla vad som hände sist jag skulle på å pilla... Inte dåligt att lyckas tappa bort en hel sladd!!!
HAHA kolla vad jag hittade!!!!! Massa bilder jag inte visste att jag hade!!! :D Hittade dom på min facebook men hade nog inte sett dom på lääänge ;) Det vart innan jag fick Amanda så runt 06 skulle jag tro ;) (Fest hos Alex!)
Jag o Pillus
Sötnosar jajjemen! ;)
Jag ser ser sinnessjuk ut. Pernilla du ser för snäll ut! ;)
PUSS
Mira å jag :)
Leffe, Jesper, Lotta och Martin :)
Alexandra o Pit :)
Strike a pose Martin!! :P
Jag o Pit! De va längesen man träffade honom nu! Har ju inte ens
fått träffa hans tjej än hon verkar hur söt som helst!!
HAHA fint kort!!! :P
Lotta, jag å Martin (Pits bror by the way)

Massa mys idag!!!!

Undrar just vad barnen önskar äta idag.. SKa se till att lyxa till de riktigt ordentligt idag eftersom dom åker till sin pappa imorrn å e borta tills söndag.. De blir alltid så sjukt tyst när dom åkt, men de ska bli skönt att få vila upp sej lite åsså har jag ju massvis att se fram emot hela helgen lång! Tiden kommer gå fort.. Alldeles för fort ju..
Håller på att tvätta nu.. Jippiiii.. Sen måste vi till affären.. Måste fixa blöjor så Amanda hae till dagis, kattsand till Tyson, mjölk, tvättmedel åsså massa halstabletter! De finns inget värre om man får ont i halsen å man inte har nåt hemma!!
Tyson har hittat ett bra gömställe när han vill undfly krigarna..
(läs barnen)
ojojoj.....

Tagga lördagen Therese!!!

Ska bli så skoj att gå ut me henne igen de va fan inte igår!
Vi kommer ha så kul å kameran ska laddas de lovar jag!! :D



Men först en mysig torsdag med vänner
och mary kay



Sen en sjuhelvetes fredag! Den är välbehövlig å jag vill nuuuuuuuuuuuuu!!!






Therese och jag <3






Hittade en bild från wheels and wings för några år sen
på mej å brorsorna <3

Saknar vattenkokaren!

Måste fixa en ny innan jag blir tokig! Orka sötta en kastrull på spisen och leka 50-tal igen... Typ.. Får väl köpa de nångång när jag känner att jag har lust.. Får bli snart ändå..
Hade Alexandra och hennes dotter Johanna på besök, vi åt korv me bröd och medan barnen lekte så fick jag höra massvis me saker i hennes liv. Skönt att inte alltid behöva va den som ska snacka om sitt tragiska liv.. :) Inte för att hnnes e tragiskt men lite samma saker har vi vart ute för så därför e de kul när man kan känna igen sej så att säga.
Sitter och lyssnar på musik oh dricker te, kollar lite hem till gården oxå på tv4Play. Sen stör jag mej på en sak oxå så in i helvete!!!! Eller nej 2 saker förresten!!!!!! :/
Min lilla Mandis.. En skönhet klär i allt ;)
Tröttis.... Whats up with the lugg???
Här har jag nästan gett upp..

Har fått igen lite....

... Sömn alltså.. :) Har vart å lämnat barnen på dagis, så nu lyssnar jag på musik och taggar träningen. Ska bli gött att träna å sen ta en riktigt låååång dusch!! Blev inte hem till Therese idag, men vi får ta igen de på lördag ;)
MÅSTE ringa veterinären idag jag e fan så dålig på att göra vad jag ska ibland!!!!
I wanna be a billionaire so fucking bad....










RSS 2.0