Kanondag!

Det måste jag säga er att de har jag haft, e riktigt nöjd! Lönen denna månaden var verkligen värt mödan för slitet i sommar :)
Vi var på Gekås idag och Alexander var som en ängel hela dagen vi var där, och det var helt otroligt för han sprang inte iväg en enda gång och började dumma sig. Härligt! Han fick köpa några småbilar och Amanda valde en ponnyhäst som pratar :) Ska fota imorrn och lägga ut lite vad vi köpte.. Barnen fick en helt ny höstgarderob oxå de behövdes!
Det var möte på jobbet idag oxå, mycket givande. Massa små tips om saker man kan förbättra inom ergonomin.. Sen spindeln som Nancy upptäckte kunde ju kvittat... Eller att Pernilla skrämde halvt ihjäl mig.. hehe.. :D
Nähäpp nu ska jag nog ta en macka och kolla vidare på 90210..
Förresten: JAG KÖPTE DEN FÖRSTA SÄSONGEN AV TRUE BGLOOD PÅ BOX, JAG E SUPERNÖJD!!! :D

En fråga....

Är de nån som har en datamus liggandes man kan få låna?? Min lilla rosa har gjort sitt.. :/

Till Lotta: Det går ju framåt då med småbilssamlandet för lille Melker :D


Alexanders småbil-samling..

Vi fick radat upp dom imorse, men tyvärr har många av dom gått sönder, han hade tredubbelt så många innan. Numera köper vi bara hot wheels för dom e starka och går inte sönder lätt.



24st de e inte så dåligt de heller.. :)




Han bestämde sig för att bygga en stad, snyggt va? :)




Denna ville Amanda köpa, söööt :)




Köpte nytt schampoo nu eftersom mitt andra blev snott... jävla tjuv!
Hoppas de e bra




Barbapapa...

Minns ni dom mysiga figurerna??? :D
Jag hittade dom igår alla 7 filmerna med dom, så nu sitter mina barn och äter varsin påse lördagsgodis (shrek)
och ser på Barbapapa :) Kul att dom också får uppleva filmerna, för böcker har dom ju redan med dom.









Svar till Lotta...

Nepp Lotta jag var aldrig och kollade på the refreshments, men jag var i Veddige hemma hos Charlotte :) Vi lagade lite mat och såg en film, näår vi stod i köket så hörde man musiken perfekt :D Var det skoj Lotta???

Idag har jag varit på stan me min Amanda och så Malin K. Vi gick runt i lite affärer och kikade. Köpte schampoo och balsam, och så ville Amanda ha en duschcreme med prinsessor på så det fick hon.


Det var lite kul när Andreas (Malins kille skulle hämta henne) dom förstod inte var den andre var om man säger så :D Kul var det att lyssna på hahaha! :P

När vi kom hem åkte familjen och kollade läget på coop, det var stort men väldigt jäkla svindyrt!

Men lite köpte vi iaf.. :)



Denna var en ganska ynklig toaborste men den kostade iallafall mindre
än den andra.. Denna gav vi 13kr för medan den andra som var lite större
och med silver kostade 99kr..! Inget märkvärdigt alls! Det var inga såna
där snygga man kan hitta på jysk eller IKEA.. Såg även en sopborste för
99kr.. Vråldyrt!


StorÄlsklingen (Henke) var sugen på kokostoppar.



Amanda fick en älva och en häst. Tyvärr har inte älvan på sig några
kläder längre för det är ju så mycket roligare att klä av dockorna.. :)



Alexander bnestämde sig för detta bilarna, han samlar på såna.
Ska ta en bild på alla han har så ska ni får se.. :D


Efter detta drog vi till hajen och handlade lite, så nu e de bara att va hemma och ha de gott <3


Några nya filmer jag vill se!!!!




Piranha 3D




The last exorcism






Predators



The thing



Monsters



Vanishing on 7th street






The boogeyman 2010, Stephen King

Mariokart nästa...

Ska spela mot min son och jag kommer ju förlora stort som vanligt.. speciellt när han har de svåraste oxå.. :D

Nu blev det fel..

Ska skriva här me så inga fel personer tar åt sej. Vill inte du ska ta de fel Emelie å ingen annan heller.. Denna person jag menar e ingen jag känner jätte väl men de enda som verkar va i dennas huvud e att festa. De verkar inte kunna va så att man kunde överväga annat, de e varje helg å på veckorna. De enda denne skriver om e detta så de va därför jag skrev de så. De  e KUL att festa :D Hoppas alla förstår å inte tar illa upp nu :D Menade verkligen ingen av mina vänner!!! Detta e en ytlig bekant bara, hade jag tyckt annat så kan jag lova att jag sagt de å dessutom hade jag då verkligen inte skrivit de i min blogg om de varit en vän! Hade vart bättre att säga de då. Bara så ni vet :)

KRAM på er! Tycker om er allihop!

PS. Det finns:

*ytligt bekanta
*bekanta
*vänner
*nära vänner

Emelie, Therese, Malin å Jannice bland andra vill jag ska veta att ni  e mina vänner även fast vi inte ses så ofta så er skulle jag säga om de va nåt. Vill att ni ska veta detta. <3

ds.

Svaret på frågan Malin K:

Ja de är någon speciell jag syftade på, eller några st faktiskt :) Ändå är en av dom i ett förhållande och då brukar man vilja göra andra saker än ut att festa VARJE helg, men inget fel i det jag bara menar att sååå kul kan det väl inte va? :P Jag har vart i perioder som jag varit ute med men inte varje helg, även om jag inte haft barn hade jag inte velat de iaf :)

Vad händer i veckan då..?

Idag, torsdag: Vara hemma och ha det gott med barnen. Ikväll blir det träning med Charlotte, kanske ska hem till henne en stund med, hade vart skoj.

Fredag: Möta upp Malin K på ams och dra ner till stan och kika runt lite. (runt 10tiden) Sen tänkte jag att familjen skulle dra till coop och kolla läget där, har ju inte vart där än :D Blir nog systemet och handla lite vin inför helgen.

Lördag: Följa med Charlotte och hämta hennes nya vovve. Blir antagligen att familjen sover ute i karl gustav hos mamma och pappa. Tänkte dra bort till festen i karl gustav på kvällen med Charlotte, brorsan, Henke och några till. Kan bli skoj! Inträde var 100kr efter 20 men det kan man la ta, man ser ju om de e nåt roligt folk annars går man ju inte in. Nåt band som heter Mekanics ska spela (vet inte om de stavas så..) Googlade lite men hittade inte. Någon som vet?

Söndag: Vara hemma och ha det gott med familjen.


Lite av Amandas garderob..


H&M



H&M



H&M



H&M... Tyvärr är det för litet för henne nu, kanske Emma kan ha det
Therese???



Denna vet jag inte vart den är köpt. Hon fick den av sin farfar.



Me and I




Gekås




H&M




Fått från faster Cicci




Fått från farfar o Sussi




H&M




Fått från farfar o Sussi. Ser ut som haremsbyxor men de är det INTE
Hade aldrig låtit henne ha såna fula byxor :)

Är det verkligen så kul??

Att festa vareviga helg, får man ut nåt av de? Man borde nästan bli trött på de va? Eller är de jag som börjar bli gammal? :)

Grattis världens bästa svägerska BECCA ISAKSSON till 3 månader med min knäppa bror ;)







Becca (till höger) brunett/rödhårig, kortet högst upp blond..

VILKET PASSAR HON BÄST I???





Idag har bästaste Charlotte varit här och umgåtts med mig och barnen, lika trevligt som alltid :) Även fast min käre son alltid ska överdriva när de kommer nån, ni vet spela över som bara den.



Charlotte tillpiffad :)

Imorgon är de torsdag så får se vad man hittar på då, ska iaf träna med charlotte på kvällen. Hoppas vi slänger ut tvättmaskinen från toaletten imorrn så vi får lite mer space, den funkar inte ändå. Värdelös!



Det var en sak inom familjen/släkten bara

Tänkte för er som undrade.. Vissa (går inte in på namn) tycker tydligen att det är jätte jobbigt att ställa upp på sina nära helt plötsligt, det har vänt som på en hand så nåt ihopkok är de.. Blir väldigt besviken bara men inget allvarligt det löser väl sig nån gång... :)

Henke hittade kameran imorse, den låg där jag letat tusen gånger.. Antingen ser jag verkligen ingenting när jag letar eller så har vi spöken som gillar att jäklas med mig...?

Jag såg Paranormal entity igårkväll, tycker den va jätte skrämmande, men inte bättre än activity. Men absolut inte dålig som många sagt..



Paranormal Entity är en skräckfilm produceras av Den Asyl under 2009. Det är en av många filmer dubbade som en "mockbuster" , en film som syftar till att kapitalisera på framgången för en högre budget film. Paranormal Entity är en mockbuster av den framgångsrika lågbudgetfilmer skräckfilm Paranormal activity

Vad är problemet??????

Helt plötsligt verkar de väldigt jobbigt för vissa människor att ställa upp.. Okej jag förstår om man kan tycka de e jobbigt emellanåt men dom e ju så jävla anti så de bara smäller om de! Nej absolut inte, ja men bara om ni tvunget måste.. Okej tack.. Fattar inte problemet.. DOm har la snackat ihop sej om nåt antar jag.. Tänker fan inte fråga mer heller då...!!!  

Har inte hittat den..

Jag gav upp igår om att hitta kameran, jag va så trött och det e jag nu med. Det var den segaste jobbdagen i historien! (på detta jobbet) Jag var helt slut hela dagen och ville bara att dagen skulle ta slut..! Imorgon jobbar jag 9-19 men då kommer jag va piggare, är bara glad att de var en 7-15 tid som blev så..  :)

På onsdag hade jag tänkt att umgås lite med Malin, och på torsdag ska jag se om Therese har tid att ses. Ska slänga in Jenny i planeringen oxå :P

PUSS på er!

Vart är kameran???

Jag hade den sist men vet inte vart den e nu... Får väl leta efter den så jag kan lägga in lite bilder tänkte jag..

Ska köpa True blood säsong 1 på Hemmakväll i veckan, de är nåt jag verkligen vill ha i orginal!!

Men vet ni.. Vi höres senare, jag ska hitta kameran först bara..

Bulleri, bulleri bock, hur många horn står opp?

Minns ni den leken? Man ska gissa (känna efter) hur många fingrar den andre håller på ryggen på en.

Jag och Alexander leker den nu, och han blir lika förvånad varje gång jag vet :P


En jobbarkompis har ritat av mig fick jag veta idag, vill ni se? Den e grymt bra! Madelene Bengtsson är ett namn ni ska minnas, hon e riktigt duktig!




Känns tomt idag...

Vet inte varför, men har en sån känsla och det brukar jag få emellanåt.. Tror de är mest när man vet att de händer saker man vill göra, men så ska man inte göra det för man vill hellre göra en annan sak som e mysigare.. Ja ni förstår.. eller?

Har gjort min dagliga diskning på morgonen så man blir av med den. Vi skulle ha storstädat idag, men så ringde pappa till Henke och ville att han skulle handla lite dricka till dom tills ikväll. Det blir även att han ska måla idag hos dom med, så blir väl att man tillbringar dagen i karl gustav... tjohoooo....

Ska köpa mej en chokladbit sen de e jag riktigt sugen på! :P

Jaja ni får ha de så bra nu, ungarna leker och jag känner att de snart spårar ur...

Måste bara...

Ta denna bild från Jennies blogg! Den va ju så klockren :D

Kolla in hennes blogg: http://liten88.blogspot.com/



Nu blev det helt plötsligt mycket roligare att spela zooworld...

Jag pratade med Kristina innan på chatten (en kompis mamma) och sa att jag inte tyckte de va så roligt att spela zooworld eftersom jag inte hade så många grannar å då kan man inte göra så mycket. SÅ hon skickade en massa folk hon hade på sin lista som e från USA som älskar att spela de så jag har massvis med grannar nu :D







Vi har en 50 tums panasonic teve nu med grym bild! Ska även få ett nytt ljudsystem idag som min älskling bytte från det vi kopplade in igår.. Jag menar den tog ju nästan inga filer.. Det kom inget ljud i mer än 30sek typ.. Vi tänkte kollat på The Joneses med Demi Moore och David Duchovny ju.. Snyyyft..










Tack Elli :)

För kommentaren.. Det var faktiskt Malin Kilkki som hjälpte mig att fixa min bakgrund så e grymt nöjd, vet ju vem jag ska fråga om det är nåt med bloggen i fortsättningen.. :)


LITE BILDER:











Visst var hennes barbapapa-kläder söta! Hon fick dom av faster
Cicci. Bara det att hon rörde sig så det blev lite si sådär med skärpan
på mobilen..




Den här lilla sessan går på pottan nu dessutom så hon är blöjfri på
dagarna :D




Fattar inte hur man gör..

Så korten kommer ikväll istället...

Jag skulle bra ghärna vilja få tag på fröken tjuv som snodde mitt schampoo, balsam och min hårinpackning som jag gav över 500kr för.. Jag glömde de på gymmet senast å nu e de nån idiot rent ut sagt som snott de... Kan ju räkna ut att hon e blond iaf eftersom de var produkter för blont hår.. Ärligt talat.. Har du inga egna pengar eller tror du jag e gjord av pengar? Så jävla dåligt!!!!!!!!!!!!! Tack alla ni andra ärliga människor runtomkring!



middag, facebook, msn...

Får passa på nu när Amanda vilar och Alexander spelar lite need for speed. Jag gör potatismos och köttbullar med grönsaker idag. Kollar facebook lite och tjatar me Emelie A och Malin K på msn.

Vi var ute i skogen innan jag och barnen och lekte lite.


Ska lägga in lite bilder om en stund...










Min älskling fick komma hem och fixa läget som vanligt när man e så oteknisk som det bara går.. ;)
För ni tridde väl inte att det verkligen var komplicerat..??

Jobb och Rebecca...

Fick mess av min chef idag, hon behövde någon som kunde hoppa in imorrn: 8-16 så det tog jag. Jag gör ju inget speciellt idag ändå, blir en lugn mysig kväll med familjen <3

Kl 16 cyklar jag direkt hem till Rebecca, då ska det bli tacos och film. Ska bli skoj och umgås lite med henne och Pernilla, längesen nu.


TRUE BLOOD....


























































































Matsedel lördag...

Frukost: 1 kopp te (forest fruit), 1 rostad macka med jordgubbssylt, 1 ägg.

Mellanmål: 1 grönt äpple (granny smith)

Middag: Pommes frites, benfri kotlett, rödvinssås, tomat, gurka, vatten

Kvällsmat/middag: 1 Bakad potatis med räkröra, 1 glas mjölk

Att tänka på....

* ÄT FRUKOST

* Ät morötter, selleri, gurka eller broccoli som snacks

* Ät långsamt, och så fort du känner att du är mätt så sluta! Testa ta en mindre tallrik och prova att ta hälften av en portion som du brukar ta.

*  Ät inte för att du är uttråkad, ät bara när du är hungrig!

* Motionera varje dag. Gym någon dag, promenad någon dag. Ta trappor istället för hiss, gå istället för bilen om det inte är alltför långt.

* Ät gärna fullkorornspasta, ris, spaghetti mm. Fullkorn är alltid bäst, godast och nyttigast

* Testa att borsta tänderna direkt efter kvällsmaten så blir du påmind om att inte stoppa i dej mer under kvällen

* Pop corn funkar som snacks emellanåt

* Istället för en fruktjuice så ta en frukt, det är nyttigare

* Torkad frukteller nötter funkar att ta som mellanmål. Köp en påse att ha med på jobbet eller utflykten.

* Att äta mycket frukt och grönsaker är bevisat att det minskar mot cancer, speciellt mag eller colon-cancer.

* Endast ett fast-food mål så som mac donalds plusmeny innehåller mer kalorier än du behöver på en hel dag.


Shelter

Detta var en riktigt bra skräck tyckte jag, spännande och nervkittlande under helafilmen.



En kvinnlig rättspsykolog, specialiserad på att behandla patienter med svår personlighetsklyvning, upptäcker att en av hennes manliga patienters samtliga personligheter är mordoffer. Ju djupare hon tränger in i mannens undermedvetna för att finna förklaringen till detta fenomen, desto större fara utsätter hon sig själv för.

Regissör: Måns Mårlind, Björn Stein,

Manus: Michael Cooney,

Skådespelare: Julianne Moore, Jonathan Rhys Meyers, Jeffrey DeMunn, Frances Conroy, Nathan Corddry, Brooklynn Proulx, Brian Anthony Wilson, Steven Rishard...


Tur man inte har hand om personal...

Jag kom till jobbet imorse, och får då reda på att hon jag ska jobba med är sjuk så det finns ingen annan idag förrän min chef hittar en som kan. Hoppas att Pernilla eller Sirpa kan! Jobbigt att behöva kruxa med sånt på ett sånt här ställe där det inte är så lätt att hitta nån alla gånger.. Ska bli intressant att se vem som dyker upp i dörren senare :)

Jag och Charlotte var och tränade igår, men måste ner och fixa årskort på autogiro idag, för tjejen som jobbade igår viste inte hur de funkade riktigt. Jag fick träna gratis igår bara för det så det var ju snällt.


Jag hade tänkt att skriva matlista på det jag äter plus om jag tränat något om dagarna eller motionerat. Tänkte börja från och med idag för har även tänkt köra en 2-veckors period utan godis, snacks, läsk osv. Bara för att se om det märks någon skillnad, vilket jag verkligen tror.

Men vi hörs senare ikväll, nu ska jag kolla teve en stund och äta frukost medan jag inväntar att han jag har hand om ska vakna :)

Vackra tisdag...

Jag har sovit fruktansvärt dåligt inatt :(
Kan bero på att min klocka inte ringde sist, men så ställde jag ju ändå killens alarm också. Men jag drömde halva natten om att den heller inte ringde, åsså visste jag ju att jag skulle behöva gå eftersom cykeln stod kvar på jobbet så jag hade inte haft nån tid att försova mig känns de som.. Kl halv 5 vaknade Amanda och ville upp, vi försökte få henne att somna om, men det gick sådär... Hon snuttade på nappen en stund men sen gnydde hon mest så det var bara att ta upp henne. Jag börjar känna av det i huvudet nu, fattar inte vad det är för jag har jämt huvudvärk nu för tiden! Jobbigt.. Kanske har jobbat så mycket som jaginte är van vid och sen attdte varit så varmt ute. Sen har man jui nte e lugnt stund heller, först jobb sen he,m och fixa och dona hmma plus två barn som gärna väsnas och småjävlas med en. Älskar er ändå mina småfisar ;)


Jag gjorde misstaget att se en sån där film igen som inte går hem hos varken mej eller killen.. Den hette Spiral



En telemarketing-säljare vars illa fungerande vänskap med sin chef försämras ytterligare när en ny medarbetare träder in. När han börjar teckna av sin nya vän dyker störande känslor från förr upp och hotar att leda honom på en väg mot elände.


Detta var en dramathriller, och (nästan) allt son har ordet drama i sig är verkligen pest och pina!

Gillar ni en massa prat genom hela filmen och djupa tankar, då ska ni absolut se den.



Vi såg en bättre film innan denna som jag rekommenderar: Lakeview terrace:




Ett ungt, nygift par flyttar in i sitt drömhus på Lakeview Terrace i Kalifornien. Grannen, en bitter, äldre, ensamstående pappa, som också är polis, har utsett sig till grannskapets vakthund. Hans nattliga patruller och överbeskyddande ögon inger i början en trygghet men eskalerar till trakasserier. Han har svårt att acceptera deras blandäktenskap och de ständiga intrången i deras privatliv övergår i tragedi när paret beslutar sig för att markera och ge igen.




När kommer nästa avsnitt???

TRUE BLOOD.... Jag väntar och väntar.... Den e så bra! Ska börja se från början igen..







Jag tänker från o med imorrn börja skriva ner en matlista på vad jag äter och när jag tränar osv.. Måste få iordning på detta nu efter sommaren..

* Bättre kost
* Träning och motion
* hälsotabletter som är bra i samband med detta.. Jag tycker det är värt ett försök iallafall.. (hette nåt med -t)

Ni kan läsa om detta framöver och såklart filmer och lite annat smått och gott i min vardag, så det ska nog passa alla.

The studio!





































































RSS 2.0