Fikatajm i eftermiddag, och lite träning ikväll hoppas jag ska hinnas med också..

Jag kom ju på att jag ska träna i eftermiddag med, när Pernilla kommer tillbaka från gekås. Men det får bli senare ikväll då eftersom jag och min dotter ska hem till Rebecca och hennes dotter och fika och snacka lite, det var inte precis igår :D Vi har lite tur idag med, sambon kör dit och hämtar oss hehe.. Lat får man vara ibland faktiskt.. Det är ju bara mänskligt.. ;)

Jag kollade på en riktigt toppenfilm för en stund sedan: 17 again.. Kolla på den, lova mig det! Den var jättebra och jag fick faktiskt en liten crush på Zac Efron... ;)

Måste dra mej nu, lägga in baguetterna i ugnen..

PUSS!!



Läs, njut och skratta....

Har läst ett par riktigt härliga citat från barn i olika åldrar om olika saker. Lyssna nu på vårframtid, visst är dom härliga!!


* Det är korna som springer omkring mest och skakar på sina juver som gör yoghurt. ALLAN 5 ÅR

* Inne i grisen finns det korvar och skinkor.
   Och i rumpan på den sitter syltan och väntar på att bli uppäten. LARS 6år

* Honan heter gris, hanen heter svin, och barnen heter kelgrisar. KATJA 6 år

* Mamman heter höna, pappan heter hane, ungarna heter killingar och barnbarnen heter ägg. STEFAN 6 år

* Vissa kor är svarta. De är invandrare. KARIN 5 ÅR

* Kvinnor har kurvor medan männen har portfölj. BJÖRN 7 ÅR

* Kvinnor består av äggstockar, och så tänker de mer. SIRI 6 ÅR

* En kropp är något som tar slut i skorna. ALLAN 5 ÅR

* Nästan alla människor har en hjärna. De som är lite dumma har en hönshjäna. JOHAN 5 ÅR

* En mormor är en som hela släkten har kommit ut genom.
  Inte konstigt att hon är lite sladdrig. KRISTINA 7 ÅR

* En svärmor är straffet man får för att man gift sig med någon man inte känner. PÅL 7 ÅR

* En gynekolog är en sån som inte vet så mycket om halsen på folk. ERLAND 6 ÅR


Hoppas ni gillade dom lika mycket som jag, barn är för härliga!!

PUSS!








Funderar på att ta patent på PERLINAZ...

Jag och Pernilla sitter hemma hos henne och äter tacos och snackar dansband. Arvingarna kommer ju till Varberg nu i november och då ska jag dit för de är första gången dom äri varberg vad jag vet om!! Iallafall så pratade vi om Caspers lillebror som har ett eget band som heter GLENNARTZ.. Det var då vi tänkte att de flesta band har ett Zeller S efter sig med klatschiga namn.. SCOTTS har ju ett S i slutet iallafall men det är ändå inte något namn så dom fick inte vara med på listan.. Se själva:

Thorleifs
Sven-Ingvars
Lasse Stefanz
Lars Kristerz
Glennartz

Därför detta vitsiga att om jag och Pernilla skulle starta ett dansband eller vad det än nu gäller så blir ju PERLINAZ jättebra!!! :P (Jävlar om nån som läser de hinner sno de....)

PUSS!



En ny bild på dom...




Och så den klassiska.. Såhär kommer jag alltid att minnas dom..
Vilka minnen sen då!! Ojojoj..




Förlååååt...

Nu har jag inte skrivit på ett tag igen men ibland blir det så fullt upp så då hinns det inte med.. Det va jättemysigt hos Lotta sist men tyvärr hittade jag aldrig filmen och glömde den andra skräckfilmen (Drag me to hell) hos Pernilla.. :( Det blev Gremlins istället, har sett dom innan men hade glömt mycket av dom. Dom är grymt bra!! Mer roliga än skrämmande, tänk er själva ett gäng lustiga filurer som sitter på en bar.. hehe... Kolla in dom om ni inte sett dom, de är ändå kult liksom!

I helgen var jag och familjen på gekås. Barnen fick varsin ny jacka och jag fick inhandlat ett par nya stövlar men tyvärr klackfria :( Vi fick även köpt en snygg svart ryamatta till vardagsrumsgolvet, det blev jättebra. Det var otroligt mycket folk på gekås och jag önskar dom kunde använda det dom har däruppe.. Stå mitt i en gång med sina kundvagnar och prata med andra eller bara stå och titta på saker.. Man kan väl använda sidorna så att andra folk kommer förbi eller!? Jag avundas varken Anna-Karin, Andreas eller Anne att dom jobbar där kan jag säga!!!

När vi storhandlade på Hajen senare på dagen så träffade vi på LP, det var ju inte igår. Han hade varit i vbg och hållit på med tung lastbil eller om det var tungt släp??  Därinne träffade jag på Tina Kallebäck också och jösses vad hennes pojk växt! Tiden går så fort, Amanda hade hon inte ens sett och någongång ska ju vara den första skämtade jag :) Lite senare gick jag ner igen med Alexander och då träffade jag Tina Johansen också :) Väl hemma igen  hade vi en jättemysig kväll sedan med barnen, Vi plockade fram lite chips och ostbågar och kollade på "Emma" och "Byggare Bob" MYSPYS!!

I lördags var jag och Amanda på stan med Linn, Rebecca, söta Liselle (som bara blir finare för varje dag den lilla trollungen)   och Pernilla. Träffade på Alexandra Tillerås på torget, och sedan sprang vi på Sandra Högberg också, hennes tös Sarah är så söt!!

Det händer mycket framöver.. Hoppas att mamma kan vara barnvakt på dom här tillställningarna nu..

3 oktober - Fest hos Lotta och Daniel i Horred

10 oktober - Fest i Falkenberg hos Charlottes kusins kompis (vilket betyder nytt folk!! wiii!)

24 oktober - Drinkafton hos Pernilla

31 oktober - Halloweenfest i Åkulla hos Charlottes kompisar (ännu mer nytt folk:P)


Ha de gött alla!! PUSS!



Inne i dimman....

Jaa alltså i trötthetsdimman! Jag börjar ju alltid dagen med att lämna barnen och sedan iväg och träna på gymmet med Charlotte och Pernilla. Det är superskönt och jag är stolt över att ha kommit igång! Det är bara det att vid 2tiden är jag helt slut! Skulle vila innan, men det var en viss person som inte ville att jag skulle det.. Jag klagade iofs inte..

Madelen och hennes son Lukas var ju här i veckan. Vi satt ute på lekplatsen i några timmar och tjatade medan barnen lekte. Supermysigt! Hoppas på att Madde kan gå den långa söndagspromenaden med mig denna veckan...

Imorgon blir det filmkväll hos Lotta i Horred, det ska verkligen bli supermysigt!!!! Har inte träffat henne på jätte länge eller sett hennes nya lägenhet! Vi ska se en skräckis som jag ska ta med (har redan sett den men ser den gärna igen..) Ska bara hitta den först.. Men den ligger här någonstans. Det blir träning först och sedan lämna barnen hos mina päron. Sedan drar jag nog hem till Pernilla och är där först. Hennes mamma ska köra ut oss och hämta oss, schysst. Ser förresten fram meot tacosmiddagen.. ;)

Nej nu måste jag tvätta av Amanda hon ser ut som en yoghurtgubbe i ansiktet ;)

PUSS!



Denna filmen ska vi se, var beredda på att bli rädda tjejer!!! :D



Vad skönt att det finns fler virrpannor som mig... =)

Jag tyckr verkligen att jag är virrig och glömsk som få, men jag har en granne som är precis som jag! För några veckor sedan hittde sambon hennes väska (Lisa heter hon, en jättego tjej) i trappuppgången som hon glömt med plånbok och allt. Idag ringde hon på dörren, hon hade råkat låsa in tvättnycklarna i tvättstugan så hon var tvungen att låna telefonen eftersom hon inte kom in någonstans. Lite kul är det, iallafall något man kan skratt åt sedan, vaktmästaren kom ju fort iallafall =)

Idag efter 9 när jag lämnat barnen på dagis så var jag och Pernilla och tränade. Vi är fruktansvärt duktiga och kommer bli så snygga sen vet ni!!! :P

Jag har sovit en stund i soffan, så gott det var. Lite jobbigt att vakna upp på att Alexander halvligger på mitt huvud och Amanda ålar sig på min rygg..

Nähä om jag skulle ta och ringa västkustfile igen då..

PUSS!



Jag & Pernilla <3

Ett stort grattis än en gång till min kära pappa som fyllde 60år i fredags!! <3

Tänk att min pappa fyllt 60år.. Helt otroligt! Men man kan tro att han är 20 år istället, hans humor är sån, helst en massa snuskskämt med, haha!! Han är så go för man kan prata med honom om allt, och han ställer alltid upp om det är någonting.

Jag och Alexander var med på pappas systers kalas som hon hade hemma hos sig. Henke fick vara hemma med Amanda för hon var jätte dålig. Han hade varit inne med henne på sjukhuset, eftersom hon haft feber sedan jag skrev här sist. Vi fick då veta att hon har luftvägsinfektion och antydan till öroninflammation, stackars tös :( Under kvällen hade hon 39,7...

När vi var hos pappas syster så bjöd pappas kusin Gunvor oss på förrätt: macka med gubbröra på, så otroligt gott!!! Sedan hade Birgit (pappas syster)gjort en otroligt god kycklinggryta, underbar! Man kan inte annat säga än att hon kan laga mat iaf.. Sedan blev det tårta också, och lite godis. Det var bara dom närmsta som var där: mamma, pappa (såklart), Klas, jag, Alexander, Jesper, Ida, Gunvor, Eskil och min underbara farmor.
Efter kalaset körde Jesper hem oss, och vi somnade på en gång när vi kom hem, så gott. Eller nej förresten, jag såg ju "Drag me to hell" också, den va riktigt ruggig faktiskt! Se den!

På lördagen kom mamma och pappa och körde mig till apoteket så jag kunde hämta ut medicinen eftersom jag inte hade några pengar till det själv =( Det blev kåvenpenin och flytande ipren så att febern skulle gå ner.

Vid 12tiden körde Henke ut mig och Alexander till karl gustav så vi kunde åka med mamma och pappa till Öxabäck och fira pappa igen. Det var lika kul där som vanligt. Fick veta att Jossan (min kusin) snart ska ha sin inflyttningsfest med så det har jag skrivit in i kalendern =) Mamma och Anders (kusinrnas pappa) hade gjort två jättefina smörgåsårtor som var otroligt goda! En med räkor och en med köttbullar, mums! Pappa blev glatt överraskad. Det blev även några groggar, 4st plus att jag smuttade av Klas och Andreas groggar lite me, gött =) Jag var en aning orolig ett tag också eftersom Henke ringde och berättade att Amanda hade 40,1 i feber! Jag ringde 1177, men det var ingen fara alls sa dom. Hon blev feberfri ett tag efter hon tagit lite ipren. (flytande)

Fick mess från Pernilla med, trevligt. Hon hade haft de trevligt med mister right(??) Den som lever får se.. =)
Thomas skulle ta de lugnt skrev han denna helgen med, han skulle vara hemma och spela lite spel, men hoppsan jag såg honom på Peters fest med Monika över sig som slickade lite här och var på honom. Det kanske var roligare än spel iallafall för det brukar ju bli fest till sist ändå som jag inte klandrar honom för =)
Monika ringde också och snackade lite, trevligt. Hon skulle på fest till Sammy, tråkigt tt hon alltid är med alla jag känner när inte jag själv är mdedannars har hon alltid annat för sig. Vi går om varandra mest.. =( Vi får skärpa oss!

Nej nu måste jag sluta, Amanda är ledsen! puss!




Frukttårta.. Blev tyvärr en väldigt mörk bild

Hur rädd eller icke rädd ska man vara för den här "svininfluensan"??

Vissa dagar läser man i tidningen att det är absolut ingen fara, det är inte så många som kommer att insjukna allvarligt. Andra dagar låter det som den största epidemin någonsin!! Ska man ta vaccinet nu då? Är det vad som är bäst egentligen? Man vet ju faktiskt inte om man tillhör någon riskgrupp mer än de som dom har räknat upp!! Vissa verkar ju ha varit helt friska människor, varför biter det på dom? Jag ör en väldigt nojig person, och dessutom har jag barn, inte vill jag behöva vara orolig för detta... Vissa man pratar med struntar i det och säger att media överdriver, medan andra tycker att man ska ta det på största allvar.. Jag vet då inte hur jag ska reagera, vet bara att det är läskigt som hell!!!

Det blev ju inget dagis idag för Amanda, så inskolningen får fortsätta när hon blivit frisk.. Hon hade 39,4 graders feber inatt. Idag har hon legat på 38,3.. Hon har varit pigg om vartannat men sedan jätte hängig. Ingen förkyldning eller något annat bara just feber. Ni ska veta att man är lite smånojig även för det.. Massa tankar..

Charlotte hittade ju bankdosan igår som varit borta, så jag kunde ju betala hyran idag!! *superlycklig* Den låg under databordet som jag svär att jag letat under flera gånger, även Henke hade ju gjort det! Knepigt.. Tror det spökar här.. Idag letade jag ju efter min sko, helt plötsligt stod den ju på skohyllan och jag hade ju redan kollat där. NEJ barnen vartns i närheten av hallen mellan att jag kollade första och sista gången!

Charlotte sov ju över igår så vi hade en riktigt kul kväll med massa snack och skvaller =) Jag bröt ihop en aning innan idag, kände det som om jag hade alldeles för mycket i luften. Jag började gråta och visste varken ut eller in, jag började bli hysterisk över att skon var borta, det var då jag undrade vad som hände med mig.. Det var faktiskt riktigt otäckt att känna så. Men det försvann sen efter att jag pratat med både Charlotte och Henke i telefon så det var skönt det. Henke sa att jag ska sätta mig ner och ta det lugnt och räkna till 10 när jag känner så. Får verkligen försöka det nästa gång..

Hoppas på skräckiskväll i Horred hos Lotta den 11 september.

Inväntar även inflyttningsfest med ett datum hos Malin & Andreas, Andreas (min kusin), Jossan (min kusin) och Martin. =)

Nej nu vill jag inte sitta här mer, puss!





RSS 2.0