Hörde ni om solen??

Jag läste ju aftonbladet häromdan och tydligen så var de en tjej som hade köpt solen, för de va inte förbjudet enligt lag. Hon säger att hon ska ha en avgift från alla som ska sola i den osv.. Men vad bra för då e de ju så att vi kan få massa skadestånd av henne för att vi bränt oss, och de som får hudcancer ska vi inte tala om! Hon kommer gå back innan hon ens kommer tjäna på detta isf..
Vad tycker ni om Tysons stil?? :D
Alexander får hjälpa pappa att spruta vatten på bilen (detta var i förra veckan
när vi var oc hälsade på honom för att fördriva tiden lite)
Han tyckte såklart att de va jättekul :)
Vilken stil på Alexander hihihi
De där me vantarna e inge kul vill jag lova... Speciellt inte när flickan tar av sej dom
ute i iskylan.. brrr!
Tyckte oxå att denna kaviartub var så söt som jag fick när jag fikade me Sofie på stan. Har aldrig sett en så liten innan :)

Vaddå kallt ute!!!

Fy fan rent ut sagt vad kallt de är ute!!!! :/ Som tur var ås slapp jag gå med barnen imorse, Henke kunde ta sej från jobbet för att köra oss så de e jag glad över. Amandas avdelning skulle dessutom vara inne idag och tur var ju de, för annars hade hon verkligen haft fnasiga kinder. Hon e känslig mot kyla den flickan <3
Mina läppar får lypsyl varje dag hur mycke som helst för dom e så spruckna nu när de e kallt, mina händer behöver en handkräm som jag ska köpa sen idag för dom e jätte torra ju! :/
Ikväll ska jag hem till Madelene, jag ska köpa me tacos så ska vi smaska på de minsann :D Prata massor å kanske se nån film eller nåt. Kul kommer de bli iaf :P
På torsdag ska jag äntligen träffa Therese igen så de ser jag fram emot massvis! <3
Kom nu på när jag kollade på vår söte lille katt att jag måste ringa veterinären idag. Han måste kastreras nu!

Spotify, blogga, facebook, läsa, film.. En great kväll!

Lilla sessan ligger i sängen och myser med sin vov-vov nu å hon e sååå lycklig :) Sambon var å hämtade den innan, de gör ju så ont i hjärtat när barnen e ledsna :(  Har inte kunnat fota nåt idag för kameran liggger hos Conny, får hämta den imorrn när jag ändå ska till jobbet å skriva ut timrapport.
Har varit me sötaste Emelie idag å vi hade lika skoj som alltid! :) Vi har bstämt att de minsann blir en roadtrip i sommar, npn som vill me? Vi måste såklart ha chaffis om inte nån av oss haft råd me körkort men de lär väl inte hända.. Iaf kommer de bli grymt kul ju! :D
Nu har belysningen kommit upp på balkongen me så nu e de riktiga julkänslor härhemma.. Hängde ju även upp julgardinerna i varje rum me så de e perfa :)
Var precis ute på en liten promenad å sen till affären för att köpa smör och mjölk. Brorsan kom hit idag så han va me mej. De va kallt men gott!
Jag fattar inte jag e så himla yr i huvudet, har vart de sen igår kväll.. Är de inte borta imorrn bokar jag tid på vårdcentralen..
Men nu får alla ha en bra kväll, vad jag ska göra ser ni ju på min överskrift..

Det måste jag köpa!

Sitter och kollar i alla tusen reklamblad man får på posten nu inför jul. Såg i ÖoB-bladet att de finns en ljuslykta med e tomte i för 9kr och den e supersöt! Om jag hittar den imorrn ska jag lägga ut bild på den här :)
Vet ni vad mina egna julklapp blir i år?? EN NY MOBILTELEFON: EXPERIA MINI!!!!!! Ska köpa den av Charlotte, hon har inte ens tagit upp den ur originalförpackingen, hon ångrade sej så hon ska sälja den till mej för 1500kr :D Tycker jag sen att dne blir för liten så säljer jag den på blocket å köper en annan lite större touch isf så de e lugnt. LÄNGTAR!
Jag älskar dej Experia.. Snart får du komma ur din förpackning.. <3
Jag måste hitta det fina mönstret jag köpte att sätta på min laptop, de kommer se ut som jag köpt en ny :D
Jag vill köpa en stavmixer oxå de har jag tusanimej inte.. Vill ju göra massa nyttiga drinkar å grejer ju :)
DISKMASKIN (bänk)

Har vart en bra vecka

Sitter och slöar framför datorn, har ätit så god 1a adventsmiddag idag hos päronen: potatis och köttgryta som minsann inte gick av för hackor. MUMS! Vi glömde lille Vov-Vov hos mamma å pappa, så Amanda e helt förtvivlad men nu har hon äntligen somnat (för en stund iaf...) De e henne favoritgosedjur och hon vägrar krama nåt av de andra hundra gosedjuren hon har. Alexander hade aldrig nåt favoritdjur, de va typ skitsamma :) Hoppas hon sover gott inatt nu så får vi hämta Vov-Vov imorrn till henne <3
Det har för övrigt vart en riktigt bra helg men dock inga kort tagna, kan ni tänka er... De e ovanligt och känns konstigt! :)
Veckan som kommer får vi se vad som händer, imorrn ska jag iaf umgås me Emelie A mellan 8 och 15. Barnen ska till dagis.
På tisdag ska jag jobba 7-15 och sen e de inget mer vad jag vet ännu.
Hej hopp gummi - - - - - !

Äntligen helg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag e så taggad inför imorrn!!! Men först blir de en riktigt bra fredag oxå ju :D Har tvättat och ringt lite samtal, disken fixade sambon min. BRA! Ska bara vika ihop skiten nu me men jag tar lite bra musik till de så blir de suuuper.
Ikväll är de ju Idol så då ska jag dricka lite vin med nåt gott till.
Middag idag blir kyckling och potatissallad som jag tänker göra själv (bara jag får tag på Charlotte som har de godaste receptet av alla)
Nähä hörrni nu pallar inte jag skriva mer så vi hörs senare.

Adventssaker fram och cykelljus på!

Det allra viktigaste idag kom jag på är storhandling såklart, men till på me innan de så e de cykelljus och reflexer till mej! Jag vill ju gärna synas i trafiken, plus att de e 500kr böter om man inte har de!  Måste även plocka fram alla adventssaker och se om de behövs lampor å shit och om allt e helt. Kommer bli såååå mysigt när allt kommer upp! :D
Kl 9 ska barnen på dagis så efter de drar jag ner till stan och träffar Sofie över en frukostbuffe och prat på stan :) Ska bli kul de va så längesen jag träffade henne nu ju.
Fattar ni vad underbart de ska bli att fylla hela frysen me mat!? Och hela kylskåpet!! Inte behöva snåla och leva på makaroner denna månaden inte!!! (Men som sagt barnne har alltid haft mat de e vi vuxna som fått äta torra makaroner när de krisar. De viktigaste e ju faktiskt barnen)
Satt och lyssnade på Spotify igår på Andreas Rönns lista, och ja han hade rätt. De tvar riktigt bra låtar han hade! :D Jag la till massvis på min lista men han har så mycket så jag lär ju ha en del att göra framöver.
Hejsvejs!

Sötnos...

Visst e min lilla flicka söt när hon leker ;)
Hon har kalas me dockorna :)
Och nu har hon tebjudning me mej ;) Hon gillar Kitty som ni märker <3

The boppers...

.. Lyssnar jag på nu på spotify, dom e ju "görbra" som göteborgaren sa :D

THE BOPPERS
Det var kallt ute idag! Men kul att snön la sej nu då när de ändå ska snöa.. Vill ha en vit jul så de hoppas jag på! Jag hade tänkt pynta på fredag, men många har redan fixat me de, kanske skulle göra de imorrn kväll då. Mysigt.. Älskar när adventsstjärnor å ljusstakar kommer fram, den känslan e så härlig på nåt vis.
Jag ska ta min myskväll idag me lite gotta :D Har ändå fullt upp resten av veckan så lika bra att mysa till de ikväll då :)
* Torsdag: Barnen till dagis.
Löning med massa pengar vilket betyder shopping!
Äta frukostbuffe med Sofie L på Madali.
Träffa Charlotte.
*Fredag: Åka iväg nånstans med familjen, kanske busfabriken eller något annat skoj.
*lördag: Pepparkaksbak hos farfar, sen ska barnen hem till mormor å morfar sen e de FEST!!!!  :D Lika kul som alltid... ;)
*Söndag: 1a advent!!

Lugnt....

... Lär de bli idag minsann, såg gott! Imorrn e de löning så då ska jag bannemej shoppa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nån som vill me???
Ska äta frukostbuffe me Sofie imorrn, så mysigt :) Har massvis att snacka om.
För en stund sen satt jag och Alexander och målade i hans Alfons-målarbok. Vi målade varsin bild sådär ni vet. Var jättemysigt. Sen kom Amanda och ville vara med så vår teckning blev riktigt konstnärlig :) Nu äts de apelsin, bra för dom att få i sig C-vitamin.
Mor å son <3
Pappa henke sitter i sängen och spelar :)
Vi har fixat en liten hörna till vår säng nu å de e såååå skönt!!!! Slippa bäddsoffan. Ska ta kort sen så ni får se hur de blev.
Tror att brorsan var en ful gris i sitt tidigare liv.. MOAHAHAHAHHAHAA  ;)

Va skoj vi hade ute!

Men glömde ju kameran!! :/ Det gick jäklar i mej fort i backen med snowraicern och jag och sonen vann överlägset mot brorsan å dottern i pulka. Grattis till oss!! :D <3
Det var riktigt skönt me frisk luft, men nu får de bli dusch och sen middag innan jag ska iväg.
Jag har nog haft denna bilden innan men jag tar den igen.. Tycker dom
e så fina..
Tyson har sina favoritplatser minsann.. ;)
Pusskalas <3

nerbäddad....

... I sängen med datorn innan jag somnar... :)
Sov gott!

Sitter och ugglar....

... på jobbet =) Messade lite me Cissi innan, hon och min morbror sitter å kollar på kort från när man va liten så ja.. Jag var visst himlans söt å de va jag ju mellan 0-3 sen gick de utför.. För att sen bli skitsnygg  efter 17årsåldern!! Hoppas de håller sej där ;) hehe..



Min vikt var som jag trodde, den ligger på samma som sist så denna veckan blir stenhård! Ska ut och promenixa me Malin imorrn å sen ska jag köra ett träningspass me. Gott som fen..




Snart dags att bege sej..

De blev jobb ikväll å de blir ju bra: PENGAR!! :P
Har vart me Emelie idag, vi va så slappa så vi såg en film i förmiddags me. Emelie, jag å Henke :) The reef.. Dumma hajar säger jag bara..!
Vi har fixat fest till helgen :D
pöss på er!

Att göra-lista inför imorrn..!

* Arbetsförmedlingen! De är ett MÅSTE!
* Skicka iväg papperna till hagadistriktet så att inkomstdeklarationen kommer in så vi inte behöver betala högsta avgift på dagis.
Det e väl de stora hela men de e viktigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dusch och serier...

Det låter väl som en bra kväll nu när de inte blev som de var tänkt..? Skulle ju vart hos Rebecca och äntligen fått träffa Linn när hon va på en snabbvisit, men så krånglade de me skjuts å pengar så jag fick vackert ställa in... Som jag hade velat detta! :/

Har iaf tagit en dusch nu och de va så skööönt! Hör Maria Montazami i bakgrunden på teve, hon e ju en riktigt mysig yrboll :D
MARIA MONTAZAMI




Svar till Anna: Vi fick inga papper med oss hem. Men får väl fråga dom vi köpte honom av isf.
Har läst ut en av alla böcker nu: Vad hände med Jennie? En jättebra bok!!
Jag tror att jag kommer stanna på samma vikt som förra veckan, har varit lite för lat in på den andra veckan så jag lär få kämpa dubbelt i veckan som kommer men de får allt gå :D Hellre att stanna på vikten än att gå upp igen!
Blev inbjuden på tjejmys hos Emmelie G den 13 december tror jag de var. Hon skulle bjuda på lite glögg å så. Kanske blir de utgång å sånt, vem vet. Men i vilket fall e de alltid kul att få träffa nytt folk me :)
Imorrn ska jag lämna barnen på dagis å sen möta upp min sockersmula Emelie A :D Vi ska till ams (jag ska men hon får vackert följa med.. hehe) sen ska vi promenixa å tjata massa skit! :)
Brorsan och Emelie på halloween :)
Ha en bra kväll alla!

När var de vi hämtade katten???

Alltså jag minns inte å jag hittar inte inlägget om att vilket datum eller månad vi skulle hämta Tyson ju!! Ingen annan som har en aning om de?? Vi ska ju kastrera honom efter ett halvår men jag minns ju inte alls när vi hämtade honom! :/ Funderar på att ringa Charlotte å fråga hon har ju koll på saker ;)
Tyson <3

Sköna söndag

Amanda skulle upp och röva strax efter kl 06 som vanligt.. VARFÖR?!?! SOV  UNGE! Hoppas hin snart blir som Alexander och vill sova läääänge.. ;)
Har haft en bra helg måste jag säga, har ju lånat hem en massa böcker från bibblan så jag vet inte vart jag ska börja? Jo som Conny sa börja på första sidan, de fattar jag väl heheheeh.. :P
Hoppas på att få läsa lite ur Emelie Diedras egen bok snart som hon skriver... <3

Shiiiiiit

Är lite halvt panikslagen.. MÅSTE ju fixa mig ner helst 1 kg till tills på måndag men klarar jag de? De känns så på vågen iaf men faan jag måste träna rejält imorgon och se till att äta alldeles lagom.. Men vafasen de fixar la jag :D Ni vet de har blivit lite fusk denna veckan men har hållit vikten iaf som jag va nere på ;)

Hej alla! *vink vink*

Vet ni vad.. Jag är riktigt sugen på att släktforska! Var inne på bibliotekets hemsida lite innan och det finns stora möjligheter att hitta massa kul om sin släkt där. Sen e de väl så att mamma inte precis e härifrån så vet inte om de hjälper me kyrkoböcker då, men vi får se.. Ska gå till dom en dag å prata me dom och boka en dator och använda de dom har där.
Vad gör ni ikväll då? Själv har jag städat hela eftermiddagen och nu e de mys som står på menyn.. De gillar vi!
Hörde en sjuk sak häromdan..... Nämner inga namn, men en person som går på gymnasiet hade vaknat helt naken och hade inget minne av vad som hänt (fest kvällen innan) Hon frågade sin kille och han sa att hon var däckad så han hade hållit på me henne men BARA i två minuter!?!? Våldtäkt????

Underbart.....

.... att bara ta en dusch och sätta sej i soffan och koppla av efter en hel långdag på jobbet..
Har hört att de ska bli snö och 10 minus (vet inte om de gäller här just?), lite längre fram väntas en riktig vargavinter..! De välkomnas inte! Vill ha värme ju.......
Jag förnekar dock inte att de e fint...
Igår spenderade jag hela dagen med min söta vän Emelie. Gick först på morgonen hem till Conny då snackade vi en stund alla tre. Sen drog jag å Emelie till Hajen och fick lite skäll av en surkärring där, vi förstörde deras system.. De var ju knappast vårt fel och ala kan väl göra fel... ELLER...?? Vi träffade Malin A på PS en stund oxå och sen gick vi hem till Monika och hennes syrra, dom e ju världens sötaste ihop, vilka läten dom hade för sig! :D
Emelie o Jag <3
Har kommit på att jag vill ha hårförlängning oxå.. :)
På eftermiddagen undrade underbara Madelene om jag ville umgås me henne på kvällen, så efter lite käk och massa mys me barnen hemma så kom hon å hämtade mej å vi hade jättekul! :D (som vanligt hehe)

Haveri på swedbank

Är de våran jäkla otur eller bara ett fett sammaträffande.. De största haveriet nånsin på Swedbank lyckades hända precis den tiden och sen hela kvällen som vi skulle handla när vi äntligen fått in lite så vi kunde handla de viktigaste.. SÅ KASST.. Men de e ju min otur...
Mina rivmärken på benet gör fortfarande ont å de e kattens fel.. Fyy på dej Tyson! Jag satte mej upp en natt för jag skulle in till Amanda för hon gnydde, då kommer katten å sätter klorna i mitt ben och drar sej upp. Behöver jag säga att jag grät å blev förbannad..? De gjorde satans ont!
Nu dags att väcka lilleman och klä på båda barnen, fotografering idag på dagis :)

Hemma och hungrig...

Att ens behöva titta på dom där satans makaronerna gör mej spyfärdig!!!

Jag får leva snålt tills fredag, de viktiga e att barnen får de infrysta portionerna vi gjort å fryst in!
Men de e bara att gilla läget.. Äta makaroner ikväll och se på Castle, mums!... Kan ju drömma att de e nåt annat.
Idag fick Alexander papper från skolan.. Han börjar ju efter sommaren å jag fattar ingenting..! :D Haga blir de..
Efter jobbet idag hängde jag me bästaste Malin!! Hon e så gooo, e glad att ha henne som vän <3 Fick även låna hennes jacka eftersom min e sönder åden satt skitsnyggt på mej! Tusen tack darling! 2kg gjorde mycket att gå ner me andra ord.. ;) På tal om de så va de fint sagt Sofie: Ingen e som jag men jag vill ju trivas me de själv :) Men som sagt den finaste kommentaren på länge! Självklart kommer jag visa den då :) Längtar tills på måndag då vi ska äta frukost på stan :D
Jag o Sofie <3
Malin, jag o Madelene.. <3
JAG E SÅ NÖJD ME MINA KOMPISAR!!!! LYCKLIG! ni gör mej hel!!!! <3<3<3

Noroi

Det var en konstig japansk skräckfilm som var skrämmande i vissa scener men lite väl konstig.. Skulle ju sett Evil angel igår men fick ju inte igång skiten!!! :/

NOROI

Idag är de jobb 7-15 och sen måste jag hämta barnen så får se hur jag lägger upp promenaden me Malin.. Vi hade ju kunnat gå senare om hon kan.. Får messa henne nu.


Sofie L: Du kan inte se min profil för den e gömd så de e därför :D Ska se om jag kan göra den synlig lite längre fram när ja gått ner lite fler kilo ;) Gillar inte mina siffror på kilona så de e därför.. Skäms..


Jobba imorrn

Ska jobba 7-15 imorrn så min promenix med Malin blir flyttad till 15 :)
Ni undrar hur jag gått ner.. Inge svårt de e ingen diet precis! Jag äter bara mindre av allt. Så håller jag mej till en dag i veckan me gottesaker plus att jag tränar mitt 25-minuterspass så ofta de går. Promenader försöker jag lägga in oxå. Vill ju se MINST 1 kg till borta på måndag.. :)

Glömde ju säga...

Har ju gått ner 2 kg sen förra veckan så jag e superduperglad!!! :D

Inte kul me sjuka barn...

När Alexander får feber spyr han oftast, fattar inte varför.. Han spyr bara en gång men mycket.. De hade han gjort i lördags när jag va ute.. Sen kunde man lika gärna steka ägg på hans panna så varm som han e..
Amanda blir väldigt tjurig men ännu mer gosig än vanligt å de säger supermycket! Alexander blir liksom utslagen å ligger i soffan/sängen hela dan.
Känns ändå bra att vi alla haft skiten nu så får vi va friska till jul (förhoppningsvis!)
I lördags va de riktigt kul å JA jag glömde skriva dej Madelene haha fy vad pinsamt!!! Men du vet jag inte menade nåt illa me de :D Kände att jag missade nån ju <3
Kommer bilder sen.. :)
Madelene å jag <3

SEEEEEEG............

Jag hade en riktigt mysig fredagskväl me Madelene. Vi åt lite chips och choklad å drack lite fanta (vilket betyder extra träning idag btw!) Vi kollade på idol och HALLELUJA Elin åkte ut! :D Hon e snygg men där e de stopp... Uttal sämst och scen-image not good! MEN egentligen borde Olle åkt ut för fy fan vad han lät kass!
ELIN BLOM
OLLE HEDBERG
Madelene åkte hem vid 1-tiden, så då borstade jag tänderna och bäddade ut sängen. Slökollade på Buffy och vampyrerna på tv4100 och sen somnade jag gott en stund. Killen ringde sen å ville prata på vägen hem och de e jag skyldig honom, för de brukar jag me göra .:) Var en aning trött men jag hängde me bra ändå :D
Amanda vaknade vid 7tiden å började hoppa på mej.. En mänsklig väckarklocka..! Skulle ju upp å tvätta så de va lika bra. Tur de fanns tvättid idag för jag måste ju ha kläder till ikväll! :P
De verkar bli Pernilla, jag, Emelie och Angelica å de kommer bli grymt skoj! Massa tjejsnack, dricka, galna kort och sen krogen :) Emelie skulle nog ha me sej nån Patricia oxå tror jag, kul me nya människor :D

90210 & Castle S3

I LOVE IT!!! Igår hittade jag S3 på både
CASTLE
Castle e en så go karl å rolig :D Bara väntar på att de ska klicka mellan honom och Becket.. ;)
OCH
90210
Så himlans bra serier de är! Har precis kollat på E5 av 90210 och de va inget vackert besked, men jag kunde tänka mej att de va så.. Ett mardröms-scenario! Den serien e som en drog för mej jag kan inte sluta! Liam säger jag bara.. mmmmm...
Visst e han PERFEKT!!??

Inne-dag...

... Ser de ut att bli idag iallafall! Ser svinkallt ut när man kollar genom fönstrena.. brrr.. Åsså regnigt.. Jaja.. Pratade me Sofie L innan på msn, hon ville fikat idag men förstår att hon inte ville gå hem till mej från stan nör de e sånt väder. Men vi ska ta en frukost på måndag morgon så de ser jag fram emot :D
Ikväll kommer Madelene hit å ska se film med mig å äta lite gottgott :D
När de är tråkväder ute så får man gå runt lite extra länge hemma
med myskläder och måla litegrann.
Efter ett tag får man även lägga sig och se på film: Noddy

Svar till Madelene:

Supermysigt var de å hon verkar ha lyssnat på dej att bli bättre för hon e änna piggare idag :D
Vet ni.. JAG KAN INTE FÅ MELLANSLAG PÅ MIN BLOGG ÄVEN FAST JAG GÖR DE NÄR JAG SKRIVER! VAD E DE FÖR FEL??? REBECCA DU BORDE VETA? DU E JU GRYM PÅ SÅNT.

En bra dag idag

Henke fick jobb imorse å jag var så trött så jag tänkte först att jag lämnar inte barnen på dagis idag. Men jag ryckte upp mig och fick med dom ändå, de roliga var att idag var jag lugn och inte stressad och herregud så bra de gick då me barnen! De måste jag göra hela tiden hädanefter! Jag brukar likna en yr höna på morgnarna annars och va måttligt sur när jag inte hittar den ena av deras vantar osv, men idag: SMÄRTFRITT!
Lite innan 11 kom Madelene hem till mig och vi tjatade massor, känns som man känt henne hur länge som helst! :D
Vid 2 gick vi till dagis och hämtade barnen och när vi kom hem så bråkade jag å Alexander om Madelene ;) Amanda har feber så hon sitter å säger inte så mycket :(
Lite (flum)bilder från idag:
Kitty-Fantasterna!! <3
Fina flickor
Sten, sax, påse :)
haha flumm ;)
Alexander vill äta upp henne :P

Kom på en sak...

Jag måste ligga i resten av veckan nu! Promenader, träning och bra mat! Jag har min första invägning på måndag! (har en sida på internet som heter viktpejl där man e medlem gratis) Vill ju gärna se att jag gått ner litegrann iaf..

Man kan ju säga ja eller nej iaf...

Min mamma e för himla lustig ibland.. Jag frågar henne om en sak tidigt på morgonen på sms och ändå nämner hon inget när vi ses eller nånsin om de... MAN KAN VÄL SVARA IAF??? Jag vill inte tjata...
Har varit ute och gått nu med Pernilla och uppdaterat henne om massvis me sake hon missat :P Känner mig lite piggare efter promenaden. Imorgon efter 11 när barnen e på dagis ska jag träffa underbara Madelene! Ser fram emot detta! Orkade verkligen inte idag nämligen :/
Gummelumman äter kvällsmat och kollar på UmiZuumis ;)
Gubbelubben målar i sina nya målarböcker han fick av mormor idag :)

Varför...???!!!

Nu har jag en sån där depp/tråkvecka igen.. Plus på detta att jag inte fick sovit inatt, barnen och katten va hopplösa!!! Måste ner till affären nu med barnen men känner bara för att krypa ner under täcket å inte göra nåt.. Vill bli piggare och mer alert NU!

Bilder från halloween

brorsan
me..
jag o bror
Cizzi ajaj ;)
Jag, morbror å brorsan
Snyggaste vampyrerna ever!!
Martin o jag
Martin, Cizzi, jag å alltid lika vackra Conny haha :P
Madelene jag o Hanna
Mord i blicken??
Angelica, jag å Emelie
I need blood!
Svägerskor: Becca o jag
bror å jag
Morgan å jag

En kall (slappe)dag....

Imorse gjorde vi iordning barnen till dagis, de tavr inte skönt alls ute! Tyckte synd om Amanda som skulle va ute på morgonen, de e dom jämt å då hinner de ju inte bli varmt ute. Men dom tycker säkert de bara e kul ändå.
Visst e dom söta!!! Ska förstora upp detta och sätta på väggen :)
Så fort vi kom hem blev de frukost och en kopp varm te, och så andra delen av "The walking dead" SE DEN! Riktigt bra och spännande.
THE WALKING DEAD
Lite senare kom bästaste Malin Kilkki hem till mej så kollade vi på film: Everybody´s fine med bla Robert de Niro, Kate Beckinsale och Drew Barrymore.. En dramakomedi som va klart sevärd.
Sen kollade vi lite läskiga videos på Youtube, eller vaddå läskiga de va skämtvideos ;)
Tiden gick rätt fort så en va de att hämta barnen och Malin hem. Var nere på bibblan med och hämtade andra delen av True blood - böckerna som jag reserverat :D
Malin och jag... Moahahahahhahahaha scaryyy!! <3

Är lite ur balans...

När jag e nere så orkar jag inte blogga så förlåt mej... Måste ändra mitt liv litegrann... Någonting måste göras iaf jag måste stressa ner å må bättre för nu börjar jag tappa hår!! Igår duschade jag och de kom en stor tuss i handen på mej.. Jag et att man tappar hår men inte så mycket på en gång! E orolig för att duscha igen...  Men ingenting mer har lossnat idag iaf.. Vet inte varför detta kommer sej men hoppas de va en engångsföreteelse.. ??
Har massor me kort från festen men e inte på humör för att lägga ut dom precis nu så sparar de tills imorrn eller senare.
Såhär blev jag iaf som vampyr me tänder inne å allt.. :)

Mobbare...

Kollar på Tyra Banks nu om tjejer som säger att feta personer är äckliga och inte borde få visas offentligt på en arbetsplats... Bullies!!!!! Dom måste ha grova problem själva och säga sånt.. ALLA kan inte hjälpa att dom e tjocka heller!!! Har man verkligen rätt att såra en människa på de viset?????

Jag var så arg!!!

När jag blir riktigt arg så skakar hela jag!! Sen när de försvinner e de som om de bara rinner av en å då blir de lugnt igen.. Hjärtat klappar dubbelt så fort och man ser dimma omkring sej..
Detta hände idag på systembolaget.. jag blev så jävla arg!
För de första tycker jag att de borde vara 18 på systemet eftersom man blir myndig då.. Jävla fjantregler dom har nu.. Jag va inne där å skullel handla dricka inför imorgon så va båda mina brorsor åsså Becca me.. Men Klas va ju inte 20 vilket resulterade i att jag inte fick köpa någonting för hon trodde jag skulle köpa ut till honom!!!  Jag stod å skällde som fan på henne å detta märkte jag inte själv för jag va så arg.. men hela systemet hörde de å lyssnade.. Pinsamt nu i efterhand men vafan..
Jag sa att då går jag in å tar samma grejer sen igen.. MEN DE FICK JAG INTE! HON NEKADE MEJ ATT KÖPA DRICKA FÖR ATT HON TRODDE JAG SKULE KÖPA TILL EN SOM INTE FÅR!!! NOTERA TRODDE!!!!!!!!! FÅR JAG ALDRIG KOMMA DIT IGEN DÅ ELLER VAD?  PORTAD FÖR IDAG ALLTSÅ... Tack..  HENKE fick åka ner å köpa men dom måste ändra dessa skumma regler.. Jag fattar inte att jag blev så arg jag trodde jag pratade i lagom ton jag såg bara dimma och henne framför mej som satt där me sin självgoda min....

Ändrade planer.....

... Det blir fredagsmys idag!! :D Skulle vart hemma hos Malin K och haft filmkväll men så blev stackaren dålig å illamående :( Hoppas hon blir bra tilsl imorrn! Kollar på Nalle Puh med barnen nu å sen blir de idol kl 8 medan killen och brorsan spelar dataspeeel :)
Klas kom me grejerna innan så imorrn blir vi snygga vampyrer! Peruken va superfin men visar inte innan imorrn när vi sminkat oss klart... ;)
'
Fröken simpson kan de där me vampyrlook... :)

Är sjukt trött!!

Kul att behöva gå upp kl 05 varje morgon bara för att en viss liten tjej vill de.. Idag va jag riktigt tjurig me mungiporna i golvet... Jag jobbade ju till 22 och kunde inte somna innan efter 01.. Killen försökte muntra upp mej innan han stack till jobbet innan men de gick inte.. Jag e ingen rolig människa att va i närheten av om jag e tjurig på morgonen, så mycket kan jag lova..
Igår ringde brorsan och våra saker inför halloweenfesten har kommit!!! :D:D Blod, smink, huggtänder och peruk för min del... ;) Han kommer imorrn så då ska jag kolla in grejerna :D
När jag lämnat barnen på dagis blir de fika me Madelene, Emelie, Malin och Angelica på Mignon :) Jimmy, Conny, Therese och Klas kunde inte.. :/


Anti dator idag....

Men får väl skriva ett litet inlägg.. 

 
Vi var på utveckligssamtal för Alexander och det känns så konstigt att han ska börja skolan efter sommaren! Vart tar tiden vägen????:O


Dom ska börja med storbarnsgrupper nu och vara mycket ute i skogen och lära sig enkel matematik: Hämta 5 raka pinnar tex...  Sen kommer dom att göra besök på brandstationen och lite anra ställen, plus att dom ska til sin nya skola och hälsa på (Hagaskolan blir de för Alexander)


Efter jullovet är de två ggr i veckan, en infaller på hans lediga dag me han ska dit ändå mellan en viss tid :) En stor ros vill jag ge till personalen på igelkotten för dom e riktigt bra och mysiga!!!!


Har lekt med barnen hela dagen idag och inte rört datorn.. men nu sitter jag på jobbet å degar, måste kolla farmville så inte mina jordnötter dör!!!

Ha de bästes alla trogna läsare! <3


Inte lätt....

.............. Alexander vägrade städa sitt rum, jag sa att han inte kommer ut därifrån innan han städat. Vi höll på i 2 timmar innan han till slut städade.. Han missade barnprogrammen o allt men fick en film i rummet för att han va duktig och till slut städade..


Han började dumma sig och räcka ut tungan och skulle springa ut ur rummet men då tog jag me honom på toa och borstade tänderna och så fick han kissa och sen marsch i säng! UTAN film!
Men se de gick inte, då gick han och började städa.. Skam den som ger sej, men jobbigt att båda e lika envetna.. kan ju va intressant framöver hur de ska gå.. :) <3
Bustrollet..

Skulle bara skriva hej...

Ska snart dra igång här på jobbet, hoppas att henkepenke kommer me en paj sen så jag slipper makaroner idag me på jobbet... bläääää.. Ska nog göra omelett ikväll.. Gott!

Hejvejs grus å gnejs!

Lite ändring på veckoschemat..

Imorgon blir de jobb 7-15 å sen behöver jag hem och träna, så får ställa in me Hanna känner jag.. Om hon inte kan lite senare vill säga.. Får höra me henne..
På onsdag skulle jag ta Nancys tid så de blir jobb 15.30 - 22
Är glad för varje jobbtillfälle som ges!
Therese: Såg Paranormal sctivity 2 innan.. Inte alls så spännande som som första. Som du sa de hände inte så mycket men äckligt me skåpen! Men jag led verkligen me den stackars familjen, blev irriterad på slutet.. Gillar inte när barn e me!
Malin: Gick du till Andreas jobb? :)
.
Sitter och funderar på hur jag ska lägga upp de.. Tror jag äter godis på fre hos Malin så skippar jag de på söndag dan efter festen.. Har beslutat att bara äta godis och snacks EN dag i veckan om jag tvunget MÅSTE.. Snabbmat räcker me EN gång i MÅNADEN.. Hemma på helgerna kan man ju göra pommes och en köttbit men då e man iaf inte ute å äter hamburgare och pizza typ.. Man vet ju vad man får i sig! JAG SKA MINSANN BLI SMAL OCH FIN TILL SOMMAREN FRÅN OCH MED NU!
Mina fina barn färglägger teckningar med Toy Story och Kitty :)
(i eftermiddags)

En riktig myskväll igår..

Det blev bara jag, Madelene och Malin (En ny tjej jag lärt känna som e hur go som helst!!) Den andra tjejen sa till i sista stund vilket va väldigt dåligt.. Inte svara på en hel dag och sen säga till typ 10min innan hon ska bli hämtad.. DÅLIGT! Hon brukar visst göra så oxå?? :S
Vi pratade, åt tacos och kollade på djävulen bär prada. En bra film!
Malin, Madelene och jag, tripp, trapp trull! (fast Madelene va egentligen längst..) :P
Djävulen bär prada.
Idag e killen sjuk så jag underhåller barnen med att rita teckningar bland annat. En riktig myseftermiddag blev de idag och de gillas.
Imorrn ska jag fika kl 15 me fina Hanna Hansson. Ska bli skoj att "catch up" så att säga!
Hanna Hansson sööööt :)
Blir jobb på onsdag kväll :D
Ska fika me några kompisar på torsdag.
På fredag blir de hem till Malin Kilkki på filmkväll!! :D
På lördag e MIN HALLOWEENFEST!
P söndag: Inte ett skit ska göras, bara slappa å ha de gott!

RSS 2.0