Nu har jag tagit hem det andra photoshop...

Snackade med Therese igår på msn och hon sa att jag skulle ha cs2 istället för elements. Då kunde man visst göra fler grejer osv. Tack gumman! <3

Ikväll blir det lite fest hos Pernilla. Ska dit kl 6 och ge henne present och äta lite och träffa alla vännerna. Hoppas att nån kanske e nykter och vill köra mej hem igen runt 10tiden ;)

Igår skulle vi se en ny film med Steven Seaga,l men hans filmer intresserar mej inte mest så jag somnade istället. (Jag var en aning trött också)

Vi hade myskväll också med Alexander och igår blev det Alice i underlandet. Den var uppskattat för han satt still heeeela filmen, det ni! :)

Jag bara älskar en låt: Bad romance med Lady Gaga...



Jag tycker hon är skitbra och gör väldigt speciella videor. Me like!

Tack för kommentaren "isa" :):)

Fick en kommentar att isa tycker att min blogg är bra, och det tackar jag så mycket för! :-) Jag gör den ju för mig själv men vill ju även att andra ska tycka att det finns roliga saker att läsa om. Som grund för min blogg så har det blivit att jag ska skriva lite om film varje dag för det är något jag brinner för.

Jag hade jätteskoj igår på stan. Tack för en trevlig stund Therese, Emma och Emelie :) Jag hade med mig kameran men jag glömde ju att ta kort :/ Det var helt otroligt att hålla en sån liten bebis i famnen igen det kändes helt overkligt!

För några dagar sedan såg jag en jättebra film: Case 39 Dte var jättebra spelat av Renee Zellwegger som alltid annars gör komedier. Samma med den andra killen som också alltid är med i komedier. Det kändes mer läskigt då eftersom dom känns mer som verkliga människor för en med vanliga problem om man säger så. Se den!



Case 39 är en skräckfilm där Renée Zellweger spelar socialarbetaren Emily Jenkins.

Emily tror att hon sett det mesta innan hon tar sig an sitt hittills svåraste fall, den plågade tioåringen Lilith Sullivan. Emilys värsta farhågor besannas när föräldrarna försöker döda Lilith, deras enda dotter. Emily räddar henne och bestämmer sig för att själv ta hand om henne tills dess att en lämplig fosterfamilj går att finna. Det är vid det laget den verkliga skräcken börjar..


Hör på detta...

Jag satt och kollade på Jerry Springer innan på tv400. Tänk er följande scenario för en av deltagarna...:
 
En kille i 35årsåldern har varit tillsammans med sin tjej i 1 år. Dom är lyckliga och han har friat, hon har sagt JA. Allt verkar frid och fröjd, men jag antar väl att han anat ugglor i mossen att något inte stod rätt till när han blev bjuden till det programmet.. Han tänkte kanske att det nog är något hon kanske gjort i sitt förflutna eller så är det något som man lätt kan fixa till.. Han står ute i ett annat rum och får höra allt hon säger.. Hon har varit otrogen!! I det läget hade jag fått värsta frossan och skakat som ett asplöv, mitt hjärta hade slagit i 140, jag hade haft svårt att andas och blivit alldeles torr i munnen.. Det VET jag eftersom jag varit med om det! MEN.. Följande kan nog ha chockat hononm en aning (väldigt mycket!) Hon har varit otrogen under hela deras tid ihop plus 3 år utöver det med sin egen bror!!!!!!! Där kände jag kväljningarna komma...

En annan äcklig sak upptäckte jag när jag zappade till National Geographic HD igår.. Visste ni att vissa läkare tydligen använder maggots till att läka sår hos folk? Vad bra men jag hade inte gått med på det! Man fick se en man som hade ett sår i hälen, läkarna planterade in maggots där som fick äta upp det dåliga i 2 dagar.. När han tog bort "väggen" kryllade dom därinne i ett stort hål och bland en massa var och blod! *äckelkänslor* Han var ju såklart tvungen att göra en hudtransplantation sedan så att det inte skulle vara ett stort hål.. Om det gjorde ont? Vet ej??


Kolla INTE om ni är känsliga!!!

Nu till mysigare saker.. Pratade precis med mamma. Hon hade haft jäkla problem att ta sig hem från jobbet igår i all snön. hon hade fått köra typ 20 km/h hela vägen från kungsäter till karl gustav. Jag sa att hon lika gärna kunnat gå hehe ;) Hon är ledig om två helger så då blir det födelsedagsparty hemma hos Emelie tillsammas med Therese och Jannice och några till. Det ser jag fram emot!! :P


I helgen (på söndag) fyller Pernilla år, grattis i förskott!!!! Hon ska ha födelsedagsfest på lördag så då ska jag dit å dricka högst 3 glas vin för sen blir det att jobba heeela dagen på söndagen. Sen jobb både måndag och tisdag :)
Men vaddå det ska bli kul att se alla bli fulla och odrägliga ;)





Gjorde om ett foto på mej, Päron och Pernilla innan, skulle bara testa mitt photoshop men fattar inte mycket än ;)




Nu får jag sluta sitta här, ska hämta barnen på dagis sen blir det att göra stan med Therese och Emelie :)

PUSS!


Tack Alexandra för en till lyckad kväll.. :-)

Det var superduperkul igår ju! Men jag gilade inte konsulten.. Hon var kass och påträngande och dessutom fick inte Therese köpa nåt!!!!! Hmmm skumt! Hon och Emma var de som inte fick de.. Taskigt! Dom va tvungna att köpa HELA kitet isf.. Jag fick mig en härlig promenad igår till Alexandra, men hem slapp jag gå fr Emma körde hem mig. TACK! <3 Hon ska förresten gifta sej i sommar så GRATTIS!!!! :D:D:D Även Sandra och Camilla var där *mys*


I förmiddags kollade jag och dambon på en film som jag blev jätte besviken på.. Trodde den ksulle va mycket bättre!! Alone in the dark 2....



Edward Carnby är på jakt efter en dolk tillhörandes den ondskefulla vålnaden Elizabeth.
Edwards plan slår slint och det slutar med att han själv utsätts för dolkens förbannelse.
Samtidigt är en häxjägare, Dexter, och hans team ute efter att förinta vålnaden då den planerar att döda hans dotter.
Dexter och Edward beslutar sig för att kämpa sida vid sida mot ondskan som varat i över hundra år...

Regissör: Michael Roesch & Peter Scheerer
Manus: Michael Roesch & Peter Scheerer
Skådespelare: Danny Trejo, Ralf Moeller, Lance Henriksen, Michael Paré, Rick Yune, Bill Moseley, Jason Connery, Natassia Malthe
Speltid: 1 tim 28 min
Från: 2008



Lite annat...

Hur bor du: Lägenhet
Brukar du komma i tid: Ja för det mesta
Hur lång är du: 1,65
Kan du laga mat: Jajjemen och rur är väl det när jag har två barn :P
Vad jobbar du med/pluggar du: Personlig assistent
Vad har du på dig just nu: Leggings och ett långt linne
Har du någon fobi: Höjdrädd, cellskräck, spindlar!!!
Hade du en bra kväll igår: Jaa den var helt okej. Kollade ju på Sherlock Holmes
Vilket är ditt senaste inköp: Bröd, baguetter, spaghetti, färdig köttfärssås, potatis
Din favoritdryck på morgonen: Oboy
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Lönen
Har du sovit i din egen säng inatt: Japps
Vad hade du sönder senast: Mina stövlar
Vem snackade du med senast: Sambon om man inte räknar med barnen då
Varm favoritdricka: Te
Favoritdricka när du är riktigt törstig: VATTEN!
När gjorde du senast något riktigt dumt: Hmmm... I ärlighens namn så var de nog några år sen
!Saknar du någon just nu: Jaaaa
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Ljuga
Någon jag stör mig på: Alla ni otrogna jävla människor därute! Även ni som är med upptagna folk! Hur kan ni med! Tycker ni de är härligt att dela korv me en annan eller är ni så dumma så ni inte tror han/hon har sex me den som är den andra hälften!!!
 Intressen: familjen, vännerna, film, musik, hemmakvällar, mys, party
Senaste person du kramade: Alexander
Senaste person du ringde: Brorsan (Klas)
Senaste person som ringde dig: Henrik (Sambon)
Vad drack du senast:Mjölk
Längtar du till din nästa födelsedag: Näää fyller ju 26 inget spännande me de
Är du sugen på något nu: Nää
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Usch fy, dricker inte kaffe!
Använder du hudkräm: Aaah
Micro-pop eller poppa själv: Micropop
Brukar du baka: Nää inte min grej
Röstade du i det senaste valet: Jajjemen
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Inte riktigt
Vilken låt lyssnade du senast på: Bad romance med Lady gaga
Har någon annan sovit i din säng inatt: Nää, sambon somnade i soffan (som vanligt..)
Vad tycker du är äckligt: Falska människor och otrohet!
Har du pengar på mobilen: Tyvärr inte



Sminkparty ikväll :-)

Det var skoj i söndags hos Alexandra. Om ni bara visste hur mycket fina och underbart doftande ljus det finns! Det kostar ju en hel del så det faller inte mig i smaken då som är utfattig för tillfället... Jag köpte iallafall tolv ljus som doftar hallon, mmm.. Men ni ska veta att det kostade 95kr!! DYRT!! Men klart man måte köpa något litet. Det var superkul att träffa både Jannice och Alexandra igen, tack tjejer för en trevlig kväll :)

Ikväll är det dags för en träff igen hos Alexandra, men denna gång sminkpartyyyyyy WIIIEEEE!! Då ska jag dit med Therese, och det säger jag er att det var inte igår! Ska bli superduperkul!!! <3


På lördag blir det 25årsfest för Pernilla. Ska bli skoj! Måste kolla barnvakt bara men om de inte går så ska jag gå ändå för det kan man ju inte missa. Helgen efter är det fest hos Emelie det längtar jag till! :P (Nån av helgerna hoppas jag att mamma e ledig och kan ta dom)


Jag såg en bra film igår förresten: Sherlock Holmes Se den!



I ett dynamiskt nytt porträtt av Conan Doyles berömda karaktär
"Sherlock Holmes" får vi följa Holmes och hans partner Watson på
sitt senaste äventyr där de avslöjar sina färdigheter i att slåss
lika dödligt som deras legendariska intellekt. Holmes kommer att
slåss som aldrig förr för att ta fast en ny nemesis i en dödlig
intrig som kan förstöra hela landet.



 

Här har vi en video med Leighton Meester...


Dagens "AHA"

Jag satt och läste en blogg innan där jag fick dagens största "AHA" Visste ni det? Att Leighton Meester från Gossip girl har gjort två låtar??!! Jag fattar inte hur jag kunnat missa det? Hade ingen aning om detta. Jag vet inte hur man lägger in videos från youtube så ska se om min sockersöta vän Therese svarar på sin msn så ska jag kolla hur de går till :-)






Filmen var bra........

Vilken film! Den rörde verkligen runt i huvudet på en. Alltså man kände sig alldeles ensam när man såg den... Stackars människor.. Jag hade iallafall tänkt mej ett hemskt slut, men det var ju ett jättebra slut trots alla omständigheter. Det kan lätt bli en tvåa på den..

Så vad händer idag då..? Jag väntar på att Jannice ska höra av sej angående ikväll, då vi ksa på ljusparty :-) Alexander har en kompis härhemma Felix :-) Dom lever rövare på hans rum haha. Jag fick Vickis mobilnummer om jag kände att de blev för mycket, men tre timmar ska man väl klara ;) Hon har en sån liten bebis, Amanda blev helt fascinerad av lille Winston hihi.


Jag och sambon kollade på Dont mess with Zohan igår. Dne gicvk på tv1000HD. Har sett den på bio med Linn-Päron för ett år sen men den är ju så dum s man bara måste se den igen hahaha! SE DEN!














Imorgon måndag ska jag köpa ny linsvätska, fylla på mobilen och laga stövlarna.. På förmiddagen ska jag he, till Madde Holmqvist och fixa grejerna jag köpte av Lukas.. Bättre sent än aldrig.. ;) Förresten.. GRATTIS till körkortet Madde!!!

Myspys-helg..

Det ska bli såå gott med en myshelg hemma med familjen! Just nu kollar barnen på barnprogram och jag tvättar.. Vi ska dra till fyndis sen å handla lite godis till myskvällen :) Ska bli skönt med en promenad.. Emelie och Therese kanske är me på en promenix på måndag??? :D

Ska se en film ikväll som jag såg trailern på innan.. The road med Viggo Mortensen, Guy Pierce, Robert Duval och Charlize Theron.. Den verkar grymt bra!! Ska säga vad jag tycker om den imorrn.



Handling:
En far och hans son går ensamma genom ett ödsligt och
förkolnat landskap. Inget liv syns till och endast en svag vind kan
skönjas. Kylan är bitande, nästintill outhärdlig, och snön som faller
är grå. Himlen är mörk. De är på väg mot kusten trots att de inte vet
vad, om någonting alls, väntar på dem där. De har ingenting kvar,
förutom en kundvagn med ett fåtal tillhörigheter och en pistol att
försvara sig med om de skulle bli hotade av någon av de fåtal förvildade
människor som finns kvar. De vägrar ge upp och deras oerhört starka
livsvilja är det enda som får dem att inte lägga sig ned och aldrig mer
stiga upp igen.

Vaddå kallt...!!

Jag fryser, men jag är inte sjuk eller nåt de är bara så jäkla allmänt kallt!! Jaja.. På söndag på ljuspartyt ska jag dra me mej Jannice till Alexandra, de ska bli skoj att träffa henne igen :D

Måste messa Jenny sen.. INTE glömma de...


Jahaja å vad gör man nu då.. Ska nog kolla min farm på farmville och sen leka vidare me snuttisarna.. Spelade mariokart innan me Alexander och han spöade mej totalt på en bana :D



<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


@ work.........

Nu sitter jag på jobbet och väntar på att en timme ska gå fort, vill hem till soffanoch gosa ner mej under täcket och se på teve.. Och hoppas på att barnen sover som små änglar inatt!! SÅ vad händer  veckan då..??

Imorrn ska jag iallafall ut på en långpromenad och så ska jag se om jag kan fixa dragkedjan till stövlarna. Köpa linsvätska och blöjor också, och hushållspapper och toalettpapper.. Och MAT! :P

På torsdag ska jag ut och gå med Jenny Antonsson på förmiddagen, måste bara ändra tiden till senare eftersom Alexnder ska till bvc och kolla synen och ha en 4årskontroll.. Hoppas hon kan det..På eftermiddagen efter 4 tänkte jag träffa Malin Kilkki och det ser jag verkligen fram emot!! <3

På fredag blir dte myskväll med barnen och filmkväll senare med sambon.. <3

På lördag blir det en go långpromenad och sedan familjemys hela lördagen, längtar!

På söndag bli det också långpromenad, någon som kan följa med ut och gå, hör av er! Kan alla dagar :) På kvällen ska jag på ljusparty till Alexandra Grenheden,ska bi kul! :)

På måndagen blir det ett ljusparty till, men hos Caroline Johansson <3

Här kommer lite bilder från vår överraskningsresa till Linn i Jönköping. Vad kul vi hade! :D:D


Här har vi gänget, jag med mina allra bästa vänner!!!!! Vad skulle
jag göra utan er..TACK för att ni finns!! <3



PÄRON OCH ANANAS.. <3



Blondisarna.. ;)



Här kollar vi på Linns min när vi kom.. Skönt at jag spelade in det :D



Hmm.. ;)



Härligt seeeg....

Det är så skönt när man  har haft fullt upp hela dagen och sen går ut och går. I eftermiddags var det jag och Amanda som gick ut och gick, eller ja hon sov i vagnen ;-)

Emelie, du undrade om jag såg filmen igår, det blev aldrig så, ska se den ikväll tänkte jag :-)



Jag och min sessa <3

Vad skönt det var!

Jag tog en promenad med Amanda efter middagen idag medan sambon hämtade Alexander på dagis. Det var verkligen superskönt! -2c ute är alldeles lagom, skönt med frisk luft. Brorsan ringde upp så vi snackade typ hela vägen också, kul att tjata med honom <3









Vi åt kycklinggryta idag, jättegott var det!




I eftermiddag kl 17 - 19 så är det möte med jobbet i folkets hus. Vi är ju med i GIL, som ska göra en undersökning om vad vi assistenter tycker är bra osv.







Ikväll tänkte jag kolla på "My best friends girl" Någon som sett den kanske??




Jag hoppas på att Charlotte ringer upp mej snart, måste kolla om hon har ett par stövlar att låna mej till helgen..



Jag o Charlotte i somras <3 

Film-kritik, negativ...

Jag såg en film igår; Beyond remedy den var dålig så den rekommenderar jag INTE... Det var en sån där film man bara blev förbannad av.. Så himla dåligt manus och dåliga skådespelare.. SOm det här då.. En tjej läser till läkare men hon är livrädd för knivar och skalpeller.. Ööööh.. Har hon inte valt lite fel yke då? SÅ puckat!




En grupp av studenter inom sjukvården vill bli av med sina fobier en gång för alla innan de tar examen.
De anmäler sig till ett gruppterapi program som ska hjälpa dem att övervinna sina fobier.
Programmet tar plats på ett gammalt övergivet sjukhus där de är mottagna av Professor Gingrich.
Hans metoder är lite annorlunda men studenterna har tro på hans program.
Vad de inte är medvetna om är att en seriemördare har väntat på dem, och genom att erkänna sina största rädslor för varandra har han precis fått övertaget.

Hoppas inte jag kommit in i en seg-period nu..

Det känns nästan lite så idag att jag inte känner för att göra något.. Jag har en monsterdisk som står och väntar på mig så är det någon som känner sig manade så varsågoda.. ;-)

Jag vill tillägna en tanke åt Neena och Monika. Neenas far har gått bort och jag hoppas att allt ska lösa sig till det bästa för henne. Monika är släkt med Neena men vet inte vad hon är  till honom. Hon ska iallafall sjunga på beravningen och hon har en sådan underbar röst! Det kommer gå jättebra Monika.. <3

Idag klockan 2 ska jag och Pernilla ut och gå, så skönt!

På fredag skulle jag följt med Charlotte och tatuerat sig, men jag fick jobb så det är ju klart att man tar det då. I helgen blir det massa fest, så skoj det ska bli!! :P

Här kommer lite fina vinterbilder på barnen..



Amanda bara älskar snön <3



Här kryper Alexander omkring, det blev jättefint med snöflingorna ju!



Brrrr...



Se upp! Krypande "bebis" på vift! hehe



Flytande ipren = ALDRIG MER!!!

Fy så äckligt det var! Efter frukosten idag som bestod av rostad macka, kokt ägg och oboy så kände jag av lite i rygg och nacke igen. Jag tror det beror på att jag sov så hårt inatt, det brukar jag inte göra men Amanda har ju haft svårt att andas och en himla hosta :-( I lördags var jag på fest och sen krogen, jag kom hem kl 2 och somnade halv 5 för då hade Amanda somnat. Kl 7 var det dags att gå upp igen.. Inget kul när man varit ute... :/ Iallafall så hade vi inte vanlig ipren hemma så jag tog flytande ipren som barnen har hemma.. Det var dte äckligaste jag smakat! Trodde bannemej jag skulle klykas!







Igår såg jag Halloween 2 och jag håller med min underbara vän Therese.. Jag blev superbesviken!!! :-(



Picking up right where the first film left off, Laurie is taken to the hospital
 after supposedly killing the man who was responsible for the deaths of several
people in the town of Haddonfield...

Detta inlägg tillägnar jag Emelie Bengtsson fast en dag försent än vad jag lovade.. ;)

Jag lovade mig själv och Emelie att uppdatera bloggen mer så nu blir de skärpning! :P Återkommer efter frukost me mina underbara barn. PUSS

RSS 2.0