TRÖTT....

Jag sitter på jobbet nu och längtar hem till soffan och teven.. Jag är en aning slö nu känner jag.. Men Charlotte svarar inte i telefon så jag hoppas på att Linn svarar sen så jag har nån att snacka med på vägen hem.. Hatar att gå ensam i mörkret.. Det blir inga kort idag jag hittade inte ens sladden till digitalkameran ju. Fick en ny av sambon ser ni :-D

Detta fick mina söta barn: <3

Alexander               Amanda
Bilbana                     Docka (SKrållans lillasyster, Lillan)
Cars - bilbana           Dockstol
Bil-dragracing           Hello Kitty - mössa o Hello Kitty- byxor
Bok o cd - Cars         Tunika o leggings- Bamse
Stickers                   Tunika (Vit med svart mönster)
Helikopter                 2 par mössor och vantar
fordonslåda               Bowlingset med djur
mössa o vantar         Klänning och skjorta
byxor o tröja             100:-
100:-                        kjol
Bok -Barbapapa           



Igår var jag och Alexander på bio förresten, vi såg "Lilla spöket Laban, Bullar och bång"



                                                            


Hej, minns ni mej ännu???

Usch, jag har verkligen inte haft lust att blogga på sistone. Mycket jobb och sen julen, gissa om den är stressande! Ojojoj! Jag är glad att allt snart är till det normala igen.. Jag ska lägga in lite bilder från jul senare i eftermiddag på jobbet (Om jag hinner) Igår såg jag en sån bra film, men killar är lustiga individer må jag säga... Men minns detta.. Killar kan älska er av hela sitt hjärta även om dom inte vill gifta sig.. "He´s not that into you" Killen som Ben Affleck spelar växer inte på träd.. Och även en kille som Justin Long kan bli ena riktigt fina killar..



Baserad på bok.
Ett klassiskt dilemma.
Du gillar verkligen killen du just träffat men han sänder ut kryptiska signaler.
I stället för att inse att han inte är så angelägen om att träffa dig igen, ger du honom ursäkter och förklarar att han är förvirrad och rädd för att binda sig.
Du börjar ljuga för dig själv, trots att det finns en mycket enklare förklaring: Han är helt enkelt inte intresserad av dig!!

Författare: Greg Behrendt & Liz Tuccillo
Svensktitel: Dumpa honom!
Regissör: Ken Kwapis
Manus: Abby Kohn & Marc Silverstein
Skådespelare: Scarlett Johansson, Ben Affleck, Justin Long, Jennifer Connelly, Kris Kristofferson, Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Ginnifer Goodwin
Speltid: 2 tim 9 min
Från: 2009


Jag & Charlotte har gjort filmdebut...

Ja kan ni tänka er! Vi är med i "Rolanz-the movie"!!! Vi var ju på Öland i somras i Borgholm på danzbandgalan och dom tog med oss i filmen! Vi känner oss hedrade! :-) Det var inte så länge vi var med å vi säger ingenting men jag har ju förevigat att jag har kramat Robert Gustafsson iallafall, å att Charlotte fotade oss på mitt kommando vart hon skulle stå (med en ciderflaska i handen) hahaha! Minns inte att jag pekade vart hon skulle fota oss :-P Självklart ska ni ju se den!!!!!! ;-)








Jag träffade förresten dom här två killarna från New Moon häromdan
på en gala... ;)

Snart helg igen...

Ja ibland undrar man vart dagarna tar vägen, men det gör mycket när man har jobb med. Jag ska säga er att jag äskar jobbet och trivs så himla bra! Tack Tina Johansen! Det är ju tack vare henne som jag är där. Tur att jag frågade henne.

Vet ni vad.. Igår blev Alexander bjuden på sitt första barnkalas hem till Felix, jag blev alldeles rörd. Det känns nog större för mig än för honom skulle jag tro ;)

Om en stund kommer Pernilla och hämtar sin cykel, tack för lånet igår.

Imorgon är det mysfredag, får se vad vi ska se för film då..

På lördag ska vi hem till svärfar och baka pepparkakor med honom och hans  tjej och hennes son Marcus, hans tjej Sandra och deras dotter Engla. MYSIGT :)

Jag har sett klart filmen "2012" nu.. Hoppas jag och mina barn slipper uppleva det och att inget liknande händer då.. Jag är faktiskt lite skrajsen med allt som har med mayakalendern att göra...





John Cusack ... Jackson Curtis

Amanda Peet ... Kate Curtis

Chiwetel Ejiofor ... Adrian Helmsley

Thandie Newton ... Laura Wilson

Oliver Platt ... Carl Anheuser
Thomas McCarthy ... Gordon Silberman (as Tom McCarthy)

Woody Harrelson ... Charlie Frost

Danny Glover ... President Thomas Wilson

Liam James ... Noah Curtis

Morgan Lily ... Lilly Curtis

Zlatko Buric ... Yuri Karpov

Beatrice Rosen ... Tamara

Alexandre Haussmann ... Alec

Philippe Haussmann ... Oleg

Johann Urb ... Sasha

Ser du de vita banden i taket Pernilla...??

Hahaha vilken kväll vi hade igår! Vi hade en kul dag i övrigt iofs. Jag fick mess från jobbet om jag kunde jobba som idag och imorgon kväll. Idag kunde jag inte för jag hade ingen som kunde se till barnen, men imorgon tar Pernilla dom, tusen tack! :-) Hon tog tiden idag 9-19 så det var ju bra det iallafall.

Vi åt tacos igår kväll och kollade på två filmer: "Penelope" och "Doghouse" 



Penelope har fötts med en tvättäkta sagoförbannelse: istället för näsa har hon ett stort gristryne i sitt vackra ansikte! När killarna ser henne flyr de sin väg skrikande, men Penelope är fast besluten att hitta den stora kärleken!



Tur de finns scarfer.. :-)




hehe...  En jätterolig och mysig film. Se den!






Ett gäng killar åker till en avlägsen by för att hjälpa
en av dem att komma över sin skilsmässa. Väl där
upptäcker de dock att ett virus har förvandlat alla
kvinnor till manshatande kannibaler....




I slutet på Doghouse så orkade jag inte hålla ögonen öppna, var alldeles för trött och det var en riktig jävla skitfilm!! Iallafall så vaknade jag till och yrade, det kändes så verkligt. Jag såg alltså en massa vita band hänga ner från taket och frågade om Pernilla såg som. Jag frågade vad dom gjorde där, men i samma stund som hon sa att "det finnd inga band i taket" så sa det bara poff! DÅ fattadej ag att det nog inte funnits några där. Jag sa ändå att snälla säg att du såg dom, så försökte jag sträcka händerna efter där dom hängde utan resultat haha :P Sedan märkte jag att Pernilla låg med huvudet mot mig så jag frågade henne när detta hände.. Hon hade väldigt kul åt det och det förstår jag :D Nu vet ni hur min kära sambo har det emellanåt när jag vaknar och yrar sådär :D


Filmen var okej...

Hej allihop!

Efter jobbet igår var jag väl hemma en halvtimme och sen kom Charlotte och hämtade mej. Hon bjöd mej på kinarestaurang och vi hade det jätte mysigt! Sen gick vi till Hemmakväll (filmaffären) och köpte lite godis och dricka till filmen.

"New Moon" var självklart bra, men jag blev besviken på att Edward var med så lite. Sedan var det lite väl mycket snack, så enligt mig var den första filmen allra bäst! Det var heller inget blod eller att någon bet någon så det var tråkigt.. Jag trodde också att Edward skulle känna att hon var i fara men det gjorde han ju inte. Så lite besviken blev jag allt. 



Nu kommer uppföljaren till biosuccén Twilight, New Moon. När Bella har återhämtat sig från attacken från de onda vampyrerna firar hon sin födelsedag med sin pojvän, vampyren Edward och hans familj. Men under festen skadar sig Bella och blöder lite, varpå den nyaste vampyren i familjen - Jasper – inte kan hålla sitt begär tillbaka ...

Skådespelare:
Kristen Stewart, Robert Pattinson, m.fl.




När jag kom hem igår så kollade vi på "Ghosts of girlfriends past" Den var riktigt kul, se den! :-)



Den världsberömda modefotografen Colin Mead är sinnebilden för en playboy.
Han är snygg, självsäker och framgångsrik, framför allt när det gäller kvinnor.
Han lever livets glada dagar och låter sig inte snärjas av någon.
Colin verkar ha precis allt han önskar sig, allt utom kärlek.
Men å andra sidan är kärlek inte något som Colin saknar eftersom han inte tror på kärleken.
Faktum är att han ägnat hela sitt liv åt att hållasig så långt som möjligt ifrån allt som påminner om kärlek.
Men allt förändras då Colin återvänder till sitt föräldrahem när hans yngre bror ska gifta sig.
Plötsligt ställs han öga mot öga med det förflutna. Och med en rad före detta flickvänner…

Svensktitel: Flickvänner från förr
Regissör: Mark Waters
Manus: Jon Lucas & Scott Moore
Skådespelare: Matthew McConaughey, Lacey Chabert, Michael Douglas, Breckin Meyer, Robert Forster, Anne Archer, Jennifer Garner
Speltid: 1 tim 33 min
Från: 2009


Jobb och bio...

God morgon. Nu sitter jag på jobbet och väntar på Joakim. Han vi har hand om sover så gott så. Tänkte bara säga att ikväll ska jag och Charlotte se på bio: "New moon"



Som jag längtat... Jag har ett behov av vampyrer..hehe...


Jag slutar 4 och Charlotte kommer och hämtar mig kl 5, vi ska äta kinamat först *mums!* Bion börjar halv 7 och håller på i 2,5 timmar så de är ju en liten tid. Jag sitter och hoppas på att mamma kan ha barnen den 19 för jag vill gärn till stuv på luciafesten.. Jag fr kolla in detta nu i helgen så jag kan skaffa biljett och så isf.

KRAM på er!



Vart var jag när du var liten???

Det undrade min son som är 4år igår.. Jag sa att han inte fanns då. Han svarar med den här sköna frasen: Jasså, gömde jag mig då eller??? haha han är ju störtskön!!! <3



love you..

God morgon alla pigga!

Hej mina underbara läsare!

Det var inte så svårt att komma upp imorse som jag trodde, men på något konstigt vis så lyckades vi ändå komma försent till dagis. Jag kom bara 1 minut för sent till jobbet, så ni kan ju gissa att jag gick fort från dagis och hit! Jag gick upp vid halv 6 och drack lite te, men ja gjorde ju misstaget att sen inte klä på mig, borsta tänderna och sminka mig. Då hade jag varit klar och vi hade hunnit fram till halv 7. Men alltså det gör ingenting för barnen var jätte duktiga och vi stressade inte som på vanliga morgnar heller.

Igår började jag kolla på en ny serie: "Californication" med David Duchovny, ni vet snyggingen från "Arkiv X" Undrar just vem som inte följde den serien slaviskt, kan inte vara många alltså. Jag tror inte jag missat ett enda avsnitt av den serien, David var ju min heting det minns jag. Nu är han inte lika snygg men han duger väl ;-) Jag såg "by the way" till avsnitt 5 igår.




Hollywood erbjuder Hank Moody en filmatisering av hans senaste bok, God Hates Us All, vilket gör att han tillsammans med flickvännen Karen och dottern Becca flyttar ut till Los Angeles. Väl där går allting fel - Karen lämnar honom för Bill, Hank får skrivkramp och han känner dessutom hur han glider ifrån sin dotter Becca. Han förlitar sig på trösten från okända kvinnor han har samlag med samt sin vän och agent Charlie Runkle.

Serien skildrar flera invecklade förhållanden mellan Hank och hans medspelare; med Karen, som trots att hon lämnat honom, lyckas leva i både fred och vänskap med, med Becca, som i sin besvikelse över sina föräldrars avbrutna relation ändå förblir stark och lycklig, och med Mia, Bills dotter, som Hank utan vetande om hennes unga ålder, har samlag med...

Serien har mer eller mindre klassificerats som komedi, men lyser trots detta med skarpsinnighet, stark dialog och intelligent förkunning.

  • Hank Moody (David Duchovny)
  • Karen van der Beek (Natascha McElhone) - Hanks ex-flickvän
  • Charlie Runkle (Evan Handler) - Hanks agent
  • Rebecca "Becca" Moody (Madeleine Martin) - Hank & Karens 12-åriga dotter
  • Mia Lewis (Madeline Zima) - Bills 16-åriga dotter
  • "Dani California" (Rachel Miner) - Charlies sekreterare
  • Marcy Runkle (Pamela Adlon) - Charlies fru
  • Bill Lewis (Damian Young) - Karens blivande man (7 avsnitt)


  • Hallåå.. Är de inte bara fjortisar som gör så med läpparna.. hahaha!



    Sådär hade jag gärna velat bo... (Kolla bakgrunden så förstår ni vad
    jag menar..)


    Ja detta var allt för mig just nu.. Ha en bra dag allihop! Jag ska ta och dricka ur mitt te och sedan kolla lite teve medan jagväntar på att han jag har hand om ska vakna.. :)


    Snart mörkt ute igen....

    Det är inte många timmar det är ljust ute nu.. Jag verkligen bävasr inför imorgon.. Upp kl halv 6 SENAST och sedan måste jag väcka barnen, vi måste gå hemifrån senast kl 06.05.. Fy attan vad jag kommer att inte vilja de hehe.. men de ska nog gå bra, Alexander tycker det ska bli jätte häftigt att gå i mörkret :-)

    Jag såg en film igår förresten: "Carriers" Jag råkade somna ifrån slutet men den var helt okej tycker jag. Jag ska se klart slutet ikväll så får se vad jag tycker om det.



    Fyra vänner flyr från ett pandemiepedemi men inser snart att de själva
     är mycket farligare än alla virus...


    Mysmorgon...

    Ooh vilken mysig morgon jag och barnen hade imorse. Vi behövde inte stressa till dagis eftersom dom är lediga idag, så det var helt underbart! Vi låg i soffan och kollade på barnprogram, och sen blev det lite frukost feamför teven. Men jag ska äta snart jag är inte sugen riktigt ännu, har nog inte vaknat riktigt ordentligt än. När jag gjort det tänkte jag att vi skulle ut och gå runt fästningen och sedan gå och handla lite. Myyyys!

    Igår kväll ringde Charlotte och vi snackade säkert en timme! Det är så kul för vi ha alltid en massa saker att prata om, me like.  ur man har någon man kan berätta precis allt för <3 Ni vet jag hade blivit tokig annars hehe..

    Jahopp undrar just vad resten av veckan har att erbjuda..? Jo idag blir det lugnt, imorgon jobb från 7-15, sedan fredagsmys. På lördag blir det jobb 8-16 och på kvällen bjuder Charlotte mig på bio och mat, vi ska se "New moon" Söndag då blir det allt en långpromenad, skönt!



    <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

    Sådärja..

    Nu funkar vårt internet igen med en mycket bättre leverantör! Dom var så schyssta så dom fixade igånng internet redan idag (annars brukar de ju ta en vecka) Tack snälla ni! Nästa vecka kommer telefonen och sen är det bara alla kanalerna jag saknar.. men det får vi fixa senare..

    Jag fick aldrig någon barnvakt så det blir till att vara ledig idag, så jag håller på att tvätta och leka med barnen. Imorgon är dom lediga eftersom dom ska vara på dagis hela fredagen för då ska jag jobba. Dom lär ju vara helt slut på myskvällen sen stackarna.

    Jag har inget nytt filmtips just nu eftersom jag inte sett någon sen jag skrev sist. Men ska se en film ikväll så då kommer jag tillbaka.



    Brrrrr.. Såhär kallt är det ute nu!!!



    Visst är etta kortet mysigt, tidig höst och barnen njuter



    Far o son i kojan i skogen, myyyys

    Inget internet, ingen telefon, inga kanaler..

    Så har vi det hemma just nu! Passa er för BREDBAND 2 dom är ena jävla lögnare som rätt vad det är bara avslutar ditt abonnemang utan förvarning och md en anledning som inte ens stämmer! Dom snackar så mycket skit och har lurat av oss minst 1000kr det slår jag vad om! Igår försvann vårt internet och telefon, menvi har skaffat en ny leverantör nu så vårt internet ska nog snart vara igång igen. Telefonen tar en vecka. Kanalerna behöver vi en box till så vi får se när det blir.. Det kpstar nämligen 1800 kr..

    Sitter på jobbet nu. Ska jobba fredag och lördag också. Dom frågade även om imorrn och torsdag men har ju ingen barnvakt.. SNYYYFT.. Inte kul att behöva missa pengar för en sån sak.

    På lördag ska jag och Charlotte på bio, det ser jag fram emot! Ska jobba 8-16 bara då nämligen så de blir nice.

    Tack å hej

    RSS 2.0