Typiskt kallas sånt...

Vi bestämde att det ska bli Borås djurpark idag (universeum tar vi vid ett senare tillfälle) Tror ni inte att när killen ska iväg och handla lite frallor och pålägg mm som vi ska ha med oss så får han inte igång bilen för batteriet e dött.. Nusse fick komma och hjälpa honom, men sen ringde han igen att det inte startade. Han fick köpa ett nytt för 200 spänn som han måste koppla in.. Plus att vi ska fixa mat och grejer till sen.. Eller ja.. mellanmål.. Detta kan bli intressant om vilken tid vi kommer iväg.. Börjar känna mig lite stressad! Jaja det löser sej, det stänger ju inte innan 18 ikväll, men bara så himla typiskt! DUMMA BILBATTERI!


Det blev ingen ny film igår, vi kollade på Snuten i Hollywood istället på tv4+ tror jag det var? Han har ju ett sånt gott skratt, haha!



Där var han inte gammal Eddie Murphy...






Kommentarer
Postat av: Becca

vi har fel på vår gamla bil, batteriet dör hela tiden och måste laddas, fått köpa nytt två ggr men vet ej vad som är fel riktigt. någonting slukar batteriet i alla fall. Tur vi har en vettig bil i alla fall, får hoppas ni kommer iväg snart ändå =) Ha så kul. Puss

2010-07-20 @ 11:19:28
URL: http://beccizen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0