Vilken toppenvecka!

Jag behövde inte varit nervös igår.. Om man säger så.. Det är inga stora dockor längre som gäller på HLR :D
Det var som du sa Rebecca det var små dockor kallade MiniAnne.. Man kollade på en dvd och gjorde som dom gjorde, sen var man två o två och övade på att hitta pulsen och framåtstupa sidoläge som de inte längre heter.. Har redan glömt de nya ordet.. Men de e ju tusen gånger lättare nu än för 10år sen! Dessutom fick vi ett utbildningsbevis och hela lådan inkl dockan som kostar lär kosta en hel del. Jag är så glad för dom arbetskamrater man har, alltid kul ihop med dom ju :D
Idag kom Cissi hem vid halv 9 så lämnade vi barnen på dagis, köpte varsin vit ros inför begravningen och körde iväg. Kul att träffa henne igen vi hade tusen saker att prata om! :)
Begravningen var jättefin och såklart sorglig.. Eva är saknad.. Kändes bra att krama hela familjen Larsson iallafall, de behövde dom <3
Efter begravningen blev de lite prat med Monika och några andra tjejer (bla Neena och Pia) och sen iväg hem till Cissis föräldrar och kolla om hon hade fått någon post dit. Vi var hungriga så de blev mc donalds innan vi hämtade barnen.
Cissi och barnen innan hon ska åka <3
fina cissi och jag <3
Efter hemkomst och när Cissi hade åkt så var de dags för att dra ner till stan med barnen och träffa Emelie och Tommy. En kul stund :) Sen kom sambon och hämtade oss å nu sitter vi här å har myskväll å kollar på Toy Story 2 :)
Tommy försöker gräva fram Emelies ansikte...
Och till slut gick de :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0